- 24 Mart 2019
- 2.261
- 9.542
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.921
Yarin bildirim var sanirim hastaliklardan insallah yarin geri dönüyorum. Kotu gunler gecirdim. Sunu anladim saglik cok onemli. Once ben demeyi ilk once kendini mutlu etmeyi ogrenmeliyiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar doğru yazmışsın canımYarin bildirim var sanirim hastaliklardan insallah yarin geri dönüyorum. Kotu gunler gecirdim. Sunu anladim saglik cok onemli. Once ben demeyi ilk once kendini mutlu etmeyi ogrenmeliyiz.
Aynen canm ilk hedefim kendimi mutlu etmek insallah birseylerle ilgilenmek istiyorum kafami meskul etmek istiyorum ne yapicam bilmiyorum. Bari su okullar acilsa yogunluk baslasa ozaman da korona endisesi. Su bi kac gundur endise kaygi kalp atisinda artis bayilma hissi var hic iyi degilimNe kadar doğru yazmışsın canım
Çok geçmiş olsun umarım tez zamanda feraha çık
Hep kendimizi ihmal ediyoruz sağlık, çocuk,eş, aile, sorumluluklar fedakarlık vs derken Türk kadınları olarak sonra mutsuzluk geliyor buna bende inanıyorum Yapmamak lazım
Önce ben diyebilmek çok önemli ❤
benim tam tersimsin.Ananas detoksuna basladim tabiki if saatleri icerisinde..
Beninif de en cok zorlayan limon oluyor yaa
Limonlu cay icmek limonlu yesil cay icmek limonlu su icmek ..limonsuz birsey icemiyorum..
Ozelliklede aksam caya biri geldiyse cay icmesem ayip olacak icsem sade icemiyorum..
Neyse saat 12 de yogurtuma 2 dilim ananasi dogradim ve yedim ...
Yarina insaAllah cikarsak cok merak ediyorum...
Hayirlisi herseyin...
Kesinlikle canım çok dıgru kafayı meşgul tutmak önemliAynen canm ilk hedefim kendimi mutlu etmek insallah birseylerle ilgilenmek istiyorum kafami meskul etmek istiyorum ne yapicam bilmiyorum. Bari su okullar acilsa yogunluk baslasa ozaman da korona endisesi. Su bi kac gundur endise kaygi kalp atisinda artis bayilma hissi var hic iyi degilim
HoşgeldinMerhaba bende başlıyorum yarın itibariyle
Tebrikler 42 saat İçinSelamlar 42. saatte ortalama kahvaltımı yaptım
Net olarak yarın sabah belli olsa da galiba 2300 gr ortalama gitmiş görünüyor birazdan tekrar yeni bir başlangıçla devam etmeyi düşünüyorum çalışırken çok daha kolay oluyormuş kesinlikle sabah Allah affetsin menüsü oldu biraz kaçamaklı umarım geri almamışımdır. bol yeşil çay ile devam ediyorum güne bugün menü paylaşımı yapmıycam ama hafta içi kesinlikle toparlıycam ☺
Tamamdır canım not ettimKaptanım yarin eger yogunluktan tartilip bildirim yapamazsam 74.6 çıktım bu hafta en düşük onu baz alabilirsin.