- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.861
Aralıklı oruç canım vay iyi vermişsin ya sen darısı bizeNormal aralıklı oruç mu canım uzın oruç mu ben 1,5 aydık yapıyorum aralıklı oruç arada uzın oruç yapıyorum 10 kg yakın verdim şükür halada veriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aralıklı oruç canım vay iyi vermişsin ya sen darısı bizeNormal aralıklı oruç mu canım uzın oruç mu ben 1,5 aydık yapıyorum aralıklı oruç arada uzın oruç yapıyorum 10 kg yakın verdim şükür halada veriyorum
aynen canım dikkat et bir anda zorlama aşama aşama gitBugün 1 saate yakın temposuz yürüdüm.
Dün tempoyu abartmişim ayak bileklerim agridigi için halim yoktu.
Herşeyi kararında yapmak lazım
4-5 ay odaklanma ile tüm hedefler gerçekleşir 23 kilo daSaol canım şimdi sıralıyorum ☺ Yaş: 26 boy: 1.60 kilo:75 güncel kilo:74.5 hedef kilo: 52 hedef biraz büyük (23 kilo kadar )ama olsun Hep beraber zayıflarız inşallah
Kimsenin dediğine bakma Senin için 58 ise 58 olacak gerisi boşEvet baskanim daha verilecek coook kilolar var . 20 den 19 a Dustu , 2 li sayilardan 1 lilere dustu benim vermem gereken kilo . Gerce herkes 58 olmaz cok zayif olursun hasta gibi durursun diyip duruyo canimi sıkıyolar ama hedef 58 . Onceden 2 kilodan az verince uzuluyodum ama artik hedef haftada 1 Kilo. Fazlasini verince daha cok Motive oluyum diye pazartesi gunu insallah tartida arti gelmem . Onumuzdeki hafta regl olcam . Simdiden sismeye basladi vucudum
Ay hadi inşallah merakla bekliyorumgunaydın
21.08.2020
sabah turk kahvesi
14:00 karnıyarık pilav cacık
21:00 kemiksuyu corbası sirkeli bir kase
3 lt su limonlu maydonoslu içine kattım
1 saat kosu bandı su göbeğim toparlansın yeter :)
zayıfladım eminim ama pazartesını beklicem pantolon bol geldi :)
cok sukur allahım
Günaydın canlar 91.saatimden herkesi selamlıyorum Eki Görüntüle 2678748 Eki Görüntüle 2678752 kızlar ben hiç açlık hissetmiyorum yarınıda çıkarıp 5 günlüğü tamamlamak istiyorum sadece nefesim çok kötü kokuyor ne yapmalıyım dişimi 3 gün normal macunsuz fırçaladım bugün macunlu yaptım artık evdekiler rahatsız olunca
Ya rekor rekor üstüne tebrikler canım şifa olsunGünaydın başkanım bugün 1 kiloya yakın tekrar gitmiş çok mutluyum 67.7 olmuşum
Geçmiş olsun dikkat etKızlar dün akşam haşlanmış nohut yemiştim sonra bir şişkinlik oldu sonra ishal oldu hassasiyetim var galiba leblebi ya da haşlanmış mercimekte bişey olmuyo ama yaa çok üzgünüm yemeseydm keşke
Hoşgelmişsin evine şimdi hersey zamanla düzene girer inşallahMerhaba çok şükür trabzonda evimdeyim yerleştim geldim. Gelir gelmez adet oldum normalinden 8 gün önce. Herhalde izmir sıcağı beni çok etkiledi adet gördüm. Dün ki menüm 8 de şekersiz kahve 11.30 da 1 dilim kepekli kızarmış ekmek 2 haşlanmış yumurta yeşil salata bol limonlu. Akşam 16.30 da sarımsaklı yoğurtlu pul biberli rendelenmiş çiğ kabak 2 köfte 1 dilim wasa. 25 dk leslie 15 dk zumba. Ve günü kapattım
HosgeldinMerhaba kızlar benimde ilk hedef 54 kilo olmak
Yaptığım her gün 10.000 adım ve aralıklı oruç 1.5 kilo civarı verdim kaldı 2.8 kilo
Canim süpersin.Selam kızlar
Harika bir gün diliyorum
Evet 72 saat oruç sonrası tartı sonucu kesinleşti bu sabah 73 Kiloyum -2 gitmiş
Pazartesiye kadar umarım bir değişiklik olmaz ise bu hafta iyi sonuçla burada olurum
aynen canım dikkat et bir anda zorlama aşama aşama git
4-5 ay odaklanma ile tüm hedefler gerçekleşir 23 kilo da
Kimsenin dediğine bakma Senin için 58 ise 58 olacak gerisi boş
Beğenmezsen almak kolay ki beğeneceğine eminim
Ay hadi inşallah merakla bekliyorum
Ya rekor rekor üstüne tebrikler canım şifa olsun ❤
Geçmiş olsun dikkat et
Hoşgelmişsin evine şimdi hersey zamanla düzene girer inşallah
1.63 e 58 şahane olur
10 kilo azina kadar süper duruyor valla :)
Hiç canınızı sıkmayın benimde çevremde kilo aldıkça böyle daha güzelsin öbür türlü yüzün çöküyordu diyenler çok oldu aslında güzelleştiğim falan yoktu fast food yemelere devam ettim ta ki bir mağazaya girip kıyafetleri deneyene kadar ayna ile yüzleşmiş oldum kulak ardı yapın ben uyandım artık birde canınız çeksin diye yanınızda kokuta kokuta yiyenler var pis pis pis diye odaklıyorum kendimi
Selam kızlar
Harika bir gün diliyorum
Evet 72 saat oruç sonrası tartı sonucu kesinleşti bu sabah 73 Kiloyum -2 gitmiş
Pazartesiye kadar umarım bir değişiklik olmaz ise bu hafta iyi sonuçla burada olurum
aynen canım dikkat et bir anda zorlama aşama aşama git
4-5 ay odaklanma ile tüm hedefler gerçekleşir 23 kilo da
Kimsenin dediğine bakma Senin için 58 ise 58 olacak gerisi boş
Beğenmezsen almak kolay ki beğeneceğine eminim
Ay hadi inşallah merakla bekliyorum
Ya rekor rekor üstüne tebrikler canım şifa olsun ❤
Geçmiş olsun dikkat et
Hoşgelmişsin evine şimdi hersey zamanla düzene girer inşallah
Bilmiyorum ki canım bende olmuyor daCanim süpersin.
Ben uyanınca hafif gözümün önü kararıyor ilk ayağa kalkınca 16/8 yapmama rağmen tansiyon mu aceba
Merhaba kızlar benimde ilk hedef 54 kilo olmak
Yaptığım her gün 10.000 adım ve aralıklı oruç 1.5 kilo civarı verdim kaldı 2.8 kilo
Salmıştım haftalardır.
İlk hedefim 60'tı. 60'ı görünce coştum..
Durmam lazım ve 57'ye inmem lazım.
dün itibari ile yeniden başlıyorum.
2 gündür öğlen 11 gibi 1 kase köy yoğurduna bir tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi koyup yiyorum.
O beni baya götürüyor.
Dün akşam üzeri 4 gibi domates peynir zeytin ve biraz ekmek yedim.
Bugün yoğurtlu patates ve kabak salatası yapacağım.
Hoşgeldiniz hanımlarKızlar bugün 12:00 da 8 zeytin bir dilim Beyaz peynir biraz Menemen biraz yeşillik yedim ve 3 bardak Şekersiz limonlu çay içtim
Tansiyonumum biraz düşmüş ölçtum az önceBilmiyorum ki canım bende olmuyor da
Ama yataktan kalkarken oturup dikkatlice kalkmayı desene
Hoşgeldiniz hanımlar
Grupta bizle devam edeceksiniz ilk sayfa ilk posttaki grup kurallarını okumanızı rica ederim
Menü paylaşımı yaptığınızda tüm gün toplu yapar mısınız ona göre yorumlayalım
Aslında ben de çok severim pekmezli yoğurdu ama maalesef yoğurdun vitaminini öldürüyor, pekmezde demir var ya. Yoksa biraz da yulaf falan atican üstüne,2 ceviz nefis oluyor.Salmıştım haftalardır.
İlk hedefim 60'tı. 60'ı görünce coştum..
Durmam lazım ve 57'ye inmem lazım.
dün itibari ile yeniden başlıyorum.
2 gündür öğlen 11 gibi 1 kase köy yoğurduna bir tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi koyup yiyorum.
O beni baya götürüyor.
Dün akşam üzeri 4 gibi domates peynir zeytin ve biraz ekmek yedim.
Bugün yoğurtlu patates ve kabak salatası yapacağım.
Aslında ben de çok severim pekmezli yoğurdu ama maalesef yoğurdun vitaminini öldürüyor, pekmezde demir var ya. Yoksa biraz da yulaf falan atican üstüne,2 ceviz nefis oluyor.
Eşiniz tabi ki siz güzelleştikçe kıskançlık krizlerine giriyordur içten içe benim ki de karantinada pişirdin o kadar kilo aldırdın bana şimdi kendin veriyorsun ben veremiyorum diye triplerde olsundu alıştık artık hamile iken sen niye aşermiyorsun ben aşeriyorum diye kızan ufak çaplı göbüşlenen bir zattır kendileri ziraZaten bana bunu soyleyen insanlar hep kilolu kadinlar bide esim esim niye diyo anlamadim ama o da diyo Kilo insani guzellestirmiyo sadece hasta ediyo ama insanlar bunu anlamiyo . 10 Kilo verince bile daha rahat uyumaya basladim. Sirt agrilarim azaldi rahatladim .
Ben akşamdan yapıp sabah içmeye başlamış tim.Kızlar bugün ilk kez Dukan birası yapıyorum, ilk kez bu grupta duydum. O yüzden siz daha iyi bilirsiniz. Hazırlayıp 1 gece bekletin buzdolabında yazıyor. Siz öyle mi yapıyorsunuz? Hazırlıyorum şimdi, bunu bekletip mi tuketicem yarın?
Ufak çaplı göbek ile kurtulmuşsa yine iyi.Eşiniz tabi ki siz güzelleştikçe kıskançlık krizlerine giriyordur içten içe benim ki de karantinada pişirdin o kadar kilo aldırdın bana şimdi kendin veriyorsun ben veremiyorum diye triplerde olsundu alıştık artık hamile iken sen niye aşermiyorsun ben aşeriyorum diye kızan ufak çaplı göbüşlenen bir zattır kendileri zira
Teşekkürler fıstık, dayanamadım beklemeden içtim, güzeldi tadiBen akşamdan yapıp sabah içmeye başlamış tim.
Ama benim bunyeme iyi gelmedi bıraktım hemen
Yazın fresh oluyor
Bazıları tadını seviyor ben tadıni da beğenmedim.
Pekmez memleketiyiz, bayılırım ben de ama maalesef kuzum. Bana da diyetisyen demişti, netten de bakmıştım, öyleymiş maalesef. Bal ile de deneyebilirsin belki.Ama çok faydalı diye okumuştum =( Öldürmesin yaa.. Yemem bi daha soğudum