Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Dünkü menüm:
Sabah: Tost, domates, salatalık, 7-8 zeytin,karpuz.
Ara:3 bisküvi, 1meyve
Ara:Bir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam: Bulgurlu, bademli, semizotu salatası, kavun.
Bir de toplam 3 limon yedim gün içinde,bulantı için-emzirirken midem bulanmaya başladı artık, ilginç bir şekilde-. Dün kendimi çok hasta hissediyordum,dedim otur otur, olmayacak,kalk kız🤪😅. 2 mil Leslie yaptim-4 mil eşdeğerinde olan-kendime geldim😄.

Bugünkü menü:
Sabah:2 tane yumurtalı ekmek, çeçil, karpuz,nane, domates.
Ara:1 kurabiye.
Ara:2 meyve.
Akşam:Taze fasulye, salata.

Eşiniz tabi ki siz güzelleştikçe kıskançlık krizlerine giriyordur içten içe 😂😂benim ki de karantinada pişirdin o kadar kilo aldırdın bana şimdi kendin veriyorsun ben veremiyorum diye triplerde olsundu alıştık artık hamile iken sen niye aşermiyorsun ben aşeriyorum diye kızan ufak çaplı göbüşlenen bir zattır kendileri zira 😂😂

Benim esim zayif aslinda . Ama kiskanclik konusunda katiliyorim 😂 ne kadar kiskanmiyorum desede kiskaniyo 😂😂😂

Form çayımı da içmedim üşendim yeme saatim bittiği andan itibaren sayacı başlattım gittiği yere kadar bakalım, 2 gündür moral olarakta iyi değilim 48 saat oruç ile 1.15 vermiştim geri almışımdır gibi geliyor pazartesi 12 ye kadar oruç tutabilirsem iyi olur
Screenshot_20200823-002312.png

Günaydın dünkü Menümü yazmayı unutmusum, yazayım 😊
Sabah
2 Haslanmıs yumurta
2 çubuk peynir. 5 top peynir.
Kapya biber salatalık domates
3dilim sucuk
1 Haslanmıs mısır

Ara
40gr incir (1 küçük)
1 küçük şeftali 100gr
1türk kahvesi

Aksam
200gr iliikli dana paça çorbası
200gr Izgara gogus
Yeşillik Roka taze soğan.

45dk ağırlık antrenmanı
2saat yürüyüş
4bucık lt su. Dün baya yoruldum 😊 yarın bol eksiler hepimize 💟

Günaydın kızlar 63. Saatte orucumu açmış bulunuyorum :KK49:

Sabah 10:00 klasik kahvaltiya ek biraz sarelle yedim. Normalde canim hic tatli istemiyor ama açlık arkası yiyorum 2 haftadir nedendir bilmem.

Aksam erken kapatacam
13:00 meyve tabağı yanına kefir
Yarin sabaha kadar birşey yemeyeceğim daha :KK54:

Merhaba arkadaslar,Bu yöntemi deneyen ve uygulayan bir olarak Ben de size katilmak isterim. Bundan 15 sene kadar önce, daha bekarken Ben bilmeden Bu orucu yapiyordum.ergenlikte kiloluydum, sonra Kilo verince ve verdiklerimi almak istemeyince yemiyordum.

Sabah mümkünü yok kahvalti yapamazdim. Olduki kahvaltiya oturdum, salatalik yerdim.ekmek hic yemezdim.cay tiryakisydim.öglen bire kadar cay ve su icerdim ve cok inceydim.bir gram yag yoktu,göbek dümdüz 😀😀 Tabi o zamanlar bekar ve gectim.
Sonra evlenince yeme aliskanligim degisti, yabanci bi ülke,stres, hormonal dengesizlikler, bagirsak problemleri ve iki dogum üstüne Aldi kilolar basini gitti.
Sonra her yemek sonrasi yasadigim mide ve bagirsak problemleri bana o zamanlar bilincsiz yaptigim aralik,i orucu tekrarlamaya tesvik etti. Tekrar baslayinca, karin agrilarimin azaldigini,enerjimin yüksek oldugunu gözlemledim.
Dün mesela,haftasonu diye kahvalti yaptim,ögün sayim artti ve hemen anladim cok yedim diye rahatsiz oldugumu.cünkü yiyince hemen agrim ,halsizlik en kötüsü basim sersem gibi bi tuhaf oluyorum.
Bu yüzden,hem saglikli kiloya gelebilmek,hem de saglikli olabilmek icin aralikli orucu sürekli yapmam gerektigine karar verdim.
Biraz incelme hissediyorum ama kilomu henüz bilmiyorum,tartim yok diye tartilamadim.
Bu gün itibariyle tekrar normal düzenime dönüp insallah birbirimizi motive ederek eskiden oldugum kiloya kavusabilirim.
😊👍🏻

Kac vereceksin bakalim insallah hedefine kisa zamanda ulasirsin bu hafta takibindeyim canim :KK50:
Teşekkürler canım inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız 🤗sonuçta yemeye başlayınca ne kadar da olsa 1-2 kg yakın geri geliyor moralimi bozmamak için bugün tartıya çıkmayacağım yarın sizle birlikte öğreneceğim kilomu :KK45:

Ayh maşallah, 4 gün+2 saat 🤪😲. Matematigim iyidir ama heralde ben yanlış hesaplıyorum diye kaç kere böldüm , 4 gün inanilmaz birşey de o yüzden😮.kaç kilo vermişsin?
Sağolasın canım toplamda 3,7kg verdim ama bunun yarısından fazlası ödemdir diye düşünüyorum bakalım pazartesi net kaç kilo verdiğim belli olacak😉

Selam kızlar
Harika bir pazar günü olsun
tartı İçin heyecan dorukta bir gün kaldı umarım iyi sonuçlar alırız 🙏🤩

Y Yay77 rekor üstüne rekor 98 saat ne demek ya 🙏🤩🧿😍🏆
Yürüyüşte de kırmışsın rekorunu 👏
Merakla bekliyorum yarınki sonucunu ❤️
birbeste birbeste sana da aynı şekilde 👏🤩🧿🏆
63 saat süper şifa olsun iyi sonuçlar gelsin inşallah 🙏🥰

Merhaba arkadaslar,Bu yöntemi deneyen ve uygulayan bir olarak Ben de size katilmak isterim. Bundan 15 sene kadar önce, daha bekarken Ben bilmeden Bu orucu yapiyordum.ergenlikte kiloluydum, sonra Kilo verince ve verdiklerimi almak istemeyince yemiyordum.

Sabah mümkünü yok kahvalti yapamazdim. Olduki kahvaltiya oturdum, salatalik yerdim.ekmek hic yemezdim.cay tiryakisydim.öglen bire kadar cay ve su icerdim ve cok inceydim.bir gram yag yoktu,göbek dümdüz 😀😀 Tabi o zamanlar bekar ve gectim.
Sonra evlenince yeme aliskanligim degisti, yabanci bi ülke,stres, hormonal dengesizlikler, bagirsak problemleri ve iki dogum üstüne Aldi kilolar basini gitti.
Sonra her yemek sonrasi yasadigim mide ve bagirsak problemleri bana o zamanlar bilincsiz yaptigim aralik,i orucu tekrarlamaya tesvik etti. Tekrar baslayinca, karin agrilarimin azaldigini,enerjimin yüksek oldugunu gözlemledim.
Dün mesela,haftasonu diye kahvalti yaptim,ögün sayim artti ve hemen anladim cok yedim diye rahatsiz oldugumu.cünkü yiyince hemen agrim ,halsizlik en kötüsü basim sersem gibi bi tuhaf oluyorum.
Bu yüzden,hem saglikli kiloya gelebilmek,hem de saglikli olabilmek icin aralikli orucu sürekli yapmam gerektigine karar verdim.
Biraz incelme hissediyorum ama kilomu henüz bilmiyorum,tartim yok diye tartilamadim.
Bu gün itibariyle tekrar normal düzenime dönüp insallah birbirimizi motive ederek eskiden oldugum kiloya kavusabilirim.
😊👍🏻
Merhaba hoşgeldiniz 🥰
Paylaşım İçin çok teşekkürler
Umarım beraberce ilerleriz
İlk sayfa ilk postta grup kurallarımız var onu okursanız burası ve yapılacaklar konusunda aydınlatacsktır
Menüleri ve paylaşımları bekleriz 😍

Ananas detoksuna basladim tabiki if saatleri icerisinde..
Beninif de en cok zorlayan limon oluyor yaa
Limonlu cay icmek limonlu yesil cay icmek limonlu su icmek ..limonsuz birsey icemiyorum..
Ozelliklede aksam caya biri geldiyse cay icmesem ayip olacak icsem sade icemiyorum..
Neyse saat 12 de yogurtuma 2 dilim ananasi dogradim ve yedim ...
Yarina insaAllah cikarsak cok merak ediyorum...
Hayirlisi herseyin...

X