- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.821
Harikasın canim harikaaa kac gitti toplamda76.saati doldurmak üzereyim kızlar
Eki Görüntüle 2678530 az önce tekrar tartıldım 500 gr daha gitmiş yaaainşallah pazartesiye kadar bu kiloların üstüne çıkmam gelsin eksiler yaa ben çok mutluyummmm 68.6 gösteriyordu tartım bu gazla ben daha devam ederim Allahın izniyle
Diyet kankam beni havada karada geçer bu menülerle zayıflama yarişindaDünkü menum yeme pencerem 12-18:30
Kahvaltı
İki yumurta domates salatalık biraz peynir köz biber 3 zeytin yeşil çay
Ara yok dışardaydim herhangi birşey yemek istemedim zor bı sınavdi
Akşam
Sebze sote az zeytinyağı ile sarımsaklı pulbiberli yoğurt
Hemen sonra sutlu kahveli kakaolu tarçınlı karışım
En az 3 litre su
Oo kankaDiyet kankam beni havada karada geçer bu menülerle zayıflama yarişinda
Tüh beya, keşke maşallah deseydim. Aslında güne güzel başlamışsın, sonrası için kocişkon suçluOo kankanerdesin ya huuu
Bugünkü menümü yazayım da görkendimi kaybettim son bı saat yarın uzun oruç yapıp düzeltmem lazım
12-7 arası yeme pencerem
Kahvaltı 2 yumurta yeşilçay 4 zeytin domates salatalık köz biber 2 tane
Ara yulaf yoğurt muz kakao ve tarçınla bir kase karışım yaptım ve 10 fındık
Akşam
Yarım kaseden bira fazla mantı
Veeeee bir dilim künefebeyimgil hep yoluma taş koyuyor
Dukan birasi içtim en az 24 saat oruca başladım hadi bismillah
Oo kankanerdesin ya huuu
Bugünkü menümü yazayım da görkendimi kaybettim son bı saat yarın uzun oruç yapıp düzeltmem lazım
12-7 arası yeme pencerem
Kahvaltı 2 yumurta yeşilçay 4 zeytin domates salatalık köz biber 2 tane
Ara yulaf yoğurt muz kakao ve tarçınla bir kase karışım yaptım ve 10 fındık
Akşam
Yarım kaseden bira fazla mantı
Veeeee bir dilim künefebeyimgil hep yoluma taş koyuyor
Dukan birasi içtim en az 24 saat oruca başladım hadi bismillah
Maşallah deme şimdi masallahlik halim kalmadıTüh beya, keşke maşallah deseydim. Aslında güne güzel başlamışsın, sonrası için kocişkon suçlu.Dukan birası güzel mi? Bir de ben deneyeyim.
Eşim de bugün bana taş koymaya çalıştı ama he deyip geçtim. Emzirirken bu ara çok midem bulanıyor, daha önce hiç olmamışti, sende oldu mu öyle birşey? Ya da grupta yaşayan var mı acaba? Eşim, açlık, yorgunluk diye okumuş sebeplerini, o yüzden ye, dedi, yemedim. Ama zor geçti günüm, 3 limon yedim bulantı için
AğzındanBu beylerin hepsi ayni heralde
Cok bisi yememissin ki toparlarsin. Ben gecen gun yarim Kilo baklava yemistim o da esim yarim kilo aldi diye1 Kilo alsa 1 Kilo yerdim ama kilomda etkilemedi cunku ertesi gun deli gibi spor yaptim sende toparlarsin yarin , belki etkilemez bile dukan birasindan dolayi .
Teşekkürler canım 3 günde toplam 2.8 kg gittiHarikasın canim harikaaa kac gitti toplamda
Ağzındandamliyo kavanoza koyak israf olmasın
Ama ben spor yapamıyorum hiç hoslasmiyyyurum kendilerinden
Hemen kiloya dönüşmez, yarın bir spor patlatirsin, uçar giderMaşallah deme şimdi masallahlik halim kalmadı
Emzirirken böyle bir şey yaşamadım diyet de yaptım,la geçmiştir inşallah,eşinin kara tuzaklarına düşme sakın
Listeye ilave için BİR HAFTA deneme süresi vardır.Lütfen başlangıç kilo,güncel kilo,hedef kilo, yaş ve boyunuzu DENEME SÜRESİ SONUNDA paylaşınız.
Özel durumlarda listeye erken ekleme hakkıblondeaddict blondeaddict tarafından değerlendirilebilir.
✳Her gün menü mutlaka paylaşılmalıdır, özel sebeplerle arada menü paylasamayanlar gün içinde konuya farklı katkılar da sunabilir. Bu iki durumun da olmaması durumunda listeden çıkarma hakkıblondeaddict blondeaddict te saklıdır.
✳ Listeye katılacağınız zaman Yaş, boy, başlangıç kilo, güncel kilo, hedef kilonuzu eksiksiz yazın
✳ 2 HAFTA üstüste zamanında yapılmayan kilo bildirimi durumunda listeden kayıt silinir.
✳Seyahat, ara, hastalık vs. Özel durumlardablondeaddict blondeaddict ile iletişime geçilebilir
✳ HER PAZARTESİ 14.00 e KADAR KİLO BİLDİRİMİ YAPILMALIDIR. Hafta boyu listede başka güncelleme yapılmayacaktır...
Kızlar bende size katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz anlatır mısınız