- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
- #7.841
Çok teşekkürlerVaovvvv muhteşem hucreler yeniden oluşmuş ne guzel tebrik ederim supersin
Afiyet olsun az yiyerek kurtarmışsınMenum
Sabah 10.00
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim beyaz peynir
Yarim domates
1 yagda yumurta
15.30
1 kase kuskus salatasi yogurtlu
2 catal kibris tatlısı
4 sarma
Misafirlikte bu kadar yedim 10 gunun sonunda hic yemeyince mutsuz oluyorum aksam yemiycem bol su iciyorum aksam
1 saatte yuruycem
Ayyy süper ssağlık ile gitsin dikkat et canım76.saati doldurmak üzereyim kızlar
Eki Görüntüle 2678530 az önce tekrar tartıldım 500 gr daha gitmiş yaaa inşallah pazartesiye kadar bu kiloların üstüne çıkmam gelsin eksiler yaa ben çok mutluyummmm 68.6 gösteriyordu tartım bu gazla ben daha devam ederim Allahın izniyle
unut onları daha verilecekkilolarımız varBendeki bu istahla 10 Kilo vermis olmam bence buyuk basari Guya daha sabah Motive oluyorum falan diyodum kizartma tabagi hamur isleri hayaliyle cok guzel Motive oluyorum gercekten ama yemek icin
Afiyet olsunİyi akşamlar. Bugünün menüsü;
15:00 5 ince dilim sucuk, bir küçük domates, 6-7 tane zeytin, biraz dereotu ve maydanoz, bir bardak süt, küçük şeftali ve kırmızı erik, bir kase yoğurt.
19:30 bolca domates-soğan salatası, bir kase yoğurt, bir tane haşlanmış mısır.
2 litre suyu tamamlamak üzereyim. Yatana kadar 2,5 litre içmiş olurum.
Ah bu beylerOo kanka nerdesin ya huuu
Bugünkü menümü yazayım da görkendimi kaybettim son bı saat yarın uzun oruç yapıp düzeltmem lazım
12-7 arası yeme pencerem
Kahvaltı 2 yumurta yeşilçay 4 zeytin domates salatalık köz biber 2 tane
Ara yulaf yoğurt muz kakao ve tarçınla bir kase karışım yaptım ve 10 fındık
Akşam
Yarım kaseden bira fazla mantı
Veeeee bir dilim künefe beyimgil hep yoluma taş koyuyor
Dukan birasi içtim en az 24 saat oruca başladım hadi bismillah
Yarın biraz dikkat canım
Afiyet olsunKlasik sabah kahvaltisi
Oglen
Uzum ve 3 tane erik
Aksam
Bir kabak sote yogurtlanmis.
3 kofte
Cay kahve su
Spor yapilacak
Afiyet olsun yürüyüş de varBugünkü menüm: 11 kahvaltı menemen,süzme peynir,1 dilim siyez ekmek,salatalık maydanoz taze nane soslu yeşil zeytin ve türk kahvesi
12 ara yoğurt ve hurma
2 öğle yemeği haşlanmış kıyma sadece
4 ara türk kahvesi ve ceviz
6 akşam yemeği haşlanmış nohut ve yoğurt
bol yeşil çay, 3 litre su oldu
spor 6000 adım yürüyüş
Harika o zaman yeni spor bildirimlerini bekliyoruzBugün spora gidemedim spor arkadaşım yani eşim yan çizdi ama tek öğün ile devam ediyorum saat iki de başladım 20 saate çıkarıcam yarın da az yemeyi ve eşimin hafta sonu sabotaj girişimlerini atlatabilirsem şu 64 direncini kırarım inşallah birde ben koşu bandında 3 km yürüyüp diğer egzersizlere devam ediyordum aslında az yürüyormuşum farkına varmamı sağladınız hepinize iyi akşamlar hedeflerinize ulaşmanız dileği ile (hiç bir yemeğin tadı zayıf olmak kadar güzel değildir direnin)
Hay Allah yat da dinlen canımHepinize teşekkür ederim kzlar . Hiç iyi değilim antibiyotik içiyorum bana mısın demiyor . İlk defa böyle bogaz agrısı yaşıyorum bademciklerim balon gibi . Çok agrım var . İnşAllah yarın iyi olurum
Süpersin misafirlik şartlarında yapabildiğini yap benceBende misafirlikte olmamam ragmen 10 günde 71 bcuktan 69.3 gördüm yaşasın hiç bozmadm ama orucumu yemek kalitesi değişti tabiiki dun sucuk ekmek bugun etli pide yedim vicdanım sızladı sanki 70 zincirini kırdım die sevndm ama kursağımda kalmaz inş hafta sonu eve gdp tartılınca orucumu uzun yapmıyrm çok baskı altında kalıyorm özellikle kayınvalıdem açlıktan ölceğmi düşünüyor
Kayınvalideye de her detayı anlatma büyükler endişeleniyor bilmedikleri için
Canım M MervaTeacher pAyllsşmış sağolsun ilk sayfayı okuduktan sonra beklerizKızlar bende size katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz anlatır mısınız
Canım rica ederim Detoxa benzemiş evet ama seni tok tutacak şeyler olmayınca acıkma normalblondeaddict bugün bol yoğurt yedim protein için sağol canım
Kendimce detox yapayım dedim ama oldu mu bilmiyorum çok açım zor tutuyorum kendimi. Aklım hep demin yaptığım ekmeklerde
9:30
2 haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin, 2 ceviz
Ara: 1 kase yoğurt, 1.5 bardak kadar salatalık maydanoz (smoothie gibi)
19: 1 tabak yoğurtlu kabak hafif kavrulmuş zeytinyağında
1 saat de yürüyüş
Afiyet olsun yürüyüş de varİyi geceler
Sabah
1 yumurta 50gr ananas
40gr ananas
40gr tam buğday ekmeği
2 çubuk peynir
3 top peynir
1 yk krem peynir
Domates salata
2 gün kurusu