- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
- Konu Sahibi blondeaddict
Selam canımEki Görüntüle 2652798
Eki Görüntüle 2652798 Bu aralar cevap yazmasam iyi olacak galiba.. çok yazdım sildim, o kadar güzel başlamışsınızki ben bozmayayım dedim ama bugğn tartı günüm.. bu foto cumaya ait.. tükkettiğim kalori 416.. yaktığım kalori 482.. hala tüketebileceğim kalori miktarı ise 1426 ve tabiiki tüketmedim.. başladığından bu yana beslenme tarzım aşağı yukarı bu.. daha fazla yersem daha fazla spor yapıyorum.. ve bu sabah 200 gr almış olarak güne başladım..laboyu aradım burdaki tahliller çıktı ama Paris dekiler gelmedi dedi.. ben yine devam edeceğim ama galiba kilo kaybı hayal oldu.. sonuçlarım gelsin ne yapacagıma bakayım, yoluna girerse girip yazıcam ama olmazsa motivasyonunuzı düşürmemek için bildirim yapmayacağım
Bildirim yapmak istemezsen yapma hiç sorun değil de sen moralsiz olma burada hep iyi sonuç paylaşma gibi bir durumumuz yok hepimiz bir sürü süreçten geçeceğiz bu uzun bir yol
tahlillerini bende merak ediyorum fakat naçizane bir tespitim 400 kalori çok çok az geldi bana , metabolizma tamamen durma noktası gibi yani senbilirsin tabi de bence onu biraz protein yoğurt vs tarzı şeylerle arttırmak iyi olabilir