Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Eki Görüntüle 2652798
Eki Görüntüle 2652798 Bu aralar cevap yazmasam iyi olacak galiba.. çok yazdım sildim, o kadar güzel başlamışsınızki ben bozmayayım dedim ama bugğn tartı günüm.. bu foto cumaya ait.. tükkettiğim kalori 416.. yaktığım kalori 482.. hala tüketebileceğim kalori miktarı ise 1426 ve tabiiki tüketmedim.. başladığından bu yana beslenme tarzım aşağı yukarı bu.. daha fazla yersem daha fazla spor yapıyorum.. ve bu sabah 200 gr almış olarak güne başladım..laboyu aradım burdaki tahliller çıktı ama Paris dekiler gelmedi dedi.. ben yine devam edeceğim ama galiba kilo kaybı hayal oldu.. sonuçlarım gelsin ne yapacagıma bakayım, yoluna girerse girip yazıcam ama olmazsa motivasyonunuzı düşürmemek için bildirim yapmayacağım
Selam canım 🥰
Bildirim yapmak istemezsen yapma hiç sorun değil de sen moralsiz olma burada hep iyi sonuç paylaşma gibi bir durumumuz yok hepimiz bir sürü süreçten geçeceğiz bu uzun bir yol 🥰
tahlillerini bende merak ediyorum fakat naçizane bir tespitim 400 kalori çok çok az geldi bana , metabolizma tamamen durma noktası gibi yani senbilirsin tabi de bence onu biraz protein yoğurt vs tarzı şeylerle arttırmak iyi olabilir

😍 çok tebrikler 🏆 her gün yazdığın İçin haftada bir gün söyle O mesajında Bana kilomu ilk sayfada değiştir diye seninkini o şekilde atlamayayım canım
Yürüyüş çok destek oluyor o kesin. Ben düzenli yürümemin çok etkili olduğuna inanıyorum
Ben sanırım cuma günleri yazsam iyi olur böyle hergün olmaz zaten ne bileyim heyecanlandım 6lara geçmişim özlediğim sayılar bu cuma tam bir ay olacak ben o yüzden cumaları bildiririm 😍

Ben sanırım cuma günleri yazsam iyi olur böyle hergün olmaz zaten ne bileyim heyecanlandım 6lara geçmişim özlediğim sayılar bu cuma tam bir ay olacak ben o yüzden cumaları bildiririm 😍
Ya yok hergÜn yaz Sen moral oluyor 🤩👍
Sadece o zaman Cuma listeye ekleyelim de bana ben hallederim
Heves ve heyecan bana da geçiyor seviniyorum
🏆

Merhaba bende başlıycam ama ben bişey sormak istiyorum normal de ben bir bardak su içsem hemen tuvalete giderim mayısda sezaryen oldum ama bebeğim vefat etti 😞 hamilelik süresince hep 2.5 lt su içtim ama sezaryen sonrasında üzgün olduğum için hiç içmedim hemen 20 gün sonra acil safra kesesi ameliyatı oldum ve daha yeni iyileştim o yüzden yaklaşık 2 aydır çok su içmiyodum. Dün diyete başlamadan ödem atiyim diye 2.5 lt su içtim fakat hem WC çok çıkmadım hem de tartıldığımda eksi olması gerekirken kilo almış gözüktüm yediklerime dikkat etmeme rağmen. Ertesi gün tekrar 2.5 lt su içtim yine tartıda fazla gözüktüm ve yine tuvalete çok gitmedim sebebi ne olabilir sizce ne yapmam gerekir su içsem artı olarak geri dönüyo içmesem nasıl zayıflıycam yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba bende başlıycam ama ben bişey sormak istiyorum normal de ben bir bardak su içsem hemen tuvalete giderim mayısda sezaryen oldum ama bebeğim vefat etti 😞 hamilelik süresince hep 2.5 lt su içtim ama sezaryen sonrasında üzgün olduğum için hiç içmedim hemen 20 gün sonra acil safra kesesi ameliyatı oldum ve daha yeni iyileştim o yüzden yaklaşık 2 aydır çok su içmiyodum. Dün diyete başlamadan ödem atiyim diye 2.5 lt su içtim fakat hem WC çok çıkmadım hem de tartıldığımda eksi olması gerekirken kilo almış gözüktüm yediklerime dikkat etmeme rağmen. Ertesi gün tekrar 2.5 lt su içtim yine tartıda fazla gözüktüm ve yine tuvalete çok gitmedim sebebi ne olabilir sizce ne yapmam gerekir su içsem artı olarak geri dönüyo içmesem nasıl zayıflıycam yardımcı olursanız çok sevinirim
Selam canım senin tartıda artı görmen tamamen vücudundaki narkozun etkisi hem sezeryan olmuşsun hemde safradan ameliyat
Ameliyat sonrası insanın vücudu ödem tutar ve uzun süre gitmez sen su içmeye devam et wc çok çıkmasan da günlük 1.5 - 2 litre tüketmeye çalış

Selam canım 🥰
Bildirim yapmak istemezsen yapma hiç sorun değil de sen moralsiz olma burada hep iyi sonuç paylaşma gibi bir durumumuz yok hepimiz bir sürü süreçten geçeceğiz bu uzun bir yol 🥰
tahlillerini bende merak ediyorum fakat naçizane bir tespitim 400 kalori çok çok az geldi bana , metabolizma tamamen durma noktası gibi yani senbilirsin tabi de bence onu biraz protein yoğurt vs tarzı şeylerle arttırmak iyi olabilir
Cnmmm 😍
Aslında evet az gibi ama 1 haftadır tek öğün besleniyorum.. vakit olmuyor , olunca açlığım geçmiş oluyor.. ya balık ya tavuk ya et, yanında sebze, yeşil salata.. sonrası bir meyve.. kapanışa yakın ev yapımı yoğurt.. o kadar kalori oluyor :)
Sebzeleri hep buharda yapıyorum şimdiye özel bir şey değil.. salatayıda , marulun kalorisi yok gibi.. o yüzden kalori bu kadar.. depresyona girme kapo saçmalama dedikçe, hala kilo alabilmeme şaşırıyorum gerçekten.
Ama sonuçlarınızı okumak çok güzel, hepimiz hep eksiler yazalım inşallah

Ben bu yazını yeni gördüm :KK43:
Çok geçmiş olsun.. başınız sağolsun.. minik Meleğin hep duacın olsun yoluna ışık olsun inşallah

Eki Görüntüle 2652798
Eki Görüntüle 2652798 Bu aralar cevap yazmasam iyi olacak galiba.. çok yazdım sildim, o kadar güzel başlamışsınızki ben bozmayayım dedim ama bugğn tartı günüm.. bu foto cumaya ait.. tükkettiğim kalori 416.. yaktığım kalori 482.. hala tüketebileceğim kalori miktarı ise 1426 ve tabiiki tüketmedim.. başladığından bu yana beslenme tarzım aşağı yukarı bu.. daha fazla yersem daha fazla spor yapıyorum.. ve bu sabah 200 gr almış olarak güne başladım..laboyu aradım burdaki tahliller çıktı ama Paris dekiler gelmedi dedi.. ben yine devam edeceğim ama galiba kilo kaybı hayal oldu.. sonuçlarım gelsin ne yapacagıma bakayım, yoluna girerse girip yazıcam ama olmazsa motivasyonunuzı düşürmemek için bildirim yapmayacağım
Merhaba arkadaşım günlük kalori alımın çok az acaba vücut strese girmiş olabilir mi yediğin her besini depolamaya çalışıyordur belki?
yani günlük 500 cal açık bıraksan haftada yarım kg yağ gitmesi lazım yada yediğin besinlerde vücudunun tolere edemediği bişeyler olabilir? Bence de biraz aldığın kaloriyi artırmak işe yarayabilir

Merhaba arkadaşım günlük kalori alımın çok az acaba vücut strese girmiş olabilir mi yediğin her besini depolamaya çalışıyordur belki?
yani günlük 500 cal açık bıraksan haftada yarım kg yağ gitmesi lazım yada yediğin besinlerde vücudunun tolere edemediği bişeyler olabilir? Bence de biraz aldığın kaloriyi artırmak işe yarayabilir
Testlerin sonucunu bekliyorum..inşallah kalıcı değildirde burdaki ah vahlarımı okur ay ne kafa şişirmişim derim.. iki öğün yemem gerek artırmak için deee bu aralar vakit bulamıyorum.. haa siz benden çok tecrübeli bayanlr dersenizki tmm tatlı ye , kalori olsunda çikolatadan olsun, koşarken bile yerim, mekik çekerken her kalktığımda yerim ! Kesin vakit bulurum ona 😂😂

Herkese merhaba. Baslayip kacanlardan olmayacagim. Dun babamsiz ilk babalar gunuydu buruktum. Hic bisey yapasim yoktu. Cumartesi en son salata yedim daha yemem demistim ama aksam alkol aldim. Bir miktar kuruyemis tukettim abartmadan. Ona ragmen alkol alinca aciktim kasarli tost yedim normal ekmekle yapilmis. Ertesi gun kalktigimda tarti 75.8 gosteriyordu ki bir onceki gun 75.1 idim. Dun sabah haslanmis yumurta, domates, salatalik, peynirli yesil cayli normal kahvalti yaptim yaninda bir iki dilim normal ekmek yedim. Normalde acikmamam gerekirken aksam uzeri aciktim. Kucuk bir kase salata yedim. Beyaz ekmek unlu seyler kesinlikle aciktiriyor beni buna kanaat getirdim. Dun aksam 5 ten beri yemiyorum. Bu sabah tarti 75.6 gosteriyordu. Dun sabah yuruyus yapmistim bir de. Oglen muhtemelen corba icerim is yerinde. Sebze yemegi varsa yerim yoksa yemem. Cok uzun suren acliklarin kadinlar icin iyi olmadigi ile ilgili bir seyler okudum bu arada dogru mudur bilemiyorum ama korkuttu. O yuzden tek ogun yapmamaya calisacagim. Oglen ve aksam seklinde dogru duzgun bir sekilde beslenmeyi planliyorum.
Hoşgeldiniz umarım burada hep beraber hedeflerimize ulaşırız

Canım selam
Gün içinde dengelemişsin bugün normal düzene devam. 🥰
Kaçamak bir öğünle kalsın arkadaşlar gerisi gelmedikçe sorun yok olur arada ama dediğim gibi Arada 😊
arkası gelmedi tabikide.. elimden geldiğince bozmak yok.. :KK39: mesela şuan yeşil çayımı içiyorum... :kahve:
Kmsl Hnd Kmsl Hnd kizzzz yeni keşfettim burayı burdasinda bana haber vermiyorsun 😃😃😃
Merhaba arkadaşlar bende 10 gündür uyguluyorum 3 kilo verdim gayet iyi gidiyor pek zorlanmadim
vayyyy süpersin...:KK9: hoşgeldin ayrıca..Hoppa

X