Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

gunaydin kizlar,
uzun oruc yapan herkese kolayliklar diliyorum,
ben hic menu paylasimi yapamadim,
tatildeyim ama normal zamanin 3 kati calisiyorum,( isyerinde uzaktan islerimi yapiyorum, kışlıkta biseyler yaptik, oglumu hergun denize goturuyorum) diyette dikkat edemedim yeme icme saati yada duzen kalmadi ama en azindan kacamak yapmadim. pazartesi insallah tekrar aranizdayim başkanim olur mu ben bu haftayi bole atlattim artik🙈

Baskanlar karisti 😂 ben baskan degilim , burada boyle 2 ileri 1 geri Kilo vermeye calisan bir vatandasim 😂😂 iyi Kilo verdin gercekten de . Ama sen cok sık uzun oruc yapiyorsun , midende falan bi sorun oldu mu hic ?
Yok canım ben normal hayatımdada böyleyim bi yerim 2 gün yemem ondan galiba midem alışık böyle olmasına şükür ne mide agrım oldu ne başka Bişi maşalah deyim de bide sigara kullanıyorum 😔

Günaydın kızlar
Hepinize harika bir gün diliyorum
Uzun oruca devam ediyorum 65.saat içindeyim :halay::halay:
Bi yazdıklarınızı okuyup geleyim :KK55:

Eklentiler

• 4CFFD3FF-658D-4D65-A5E4-671F13ED731A.png
    4CFFD3FF-658D-4D65-A5E4-671F13ED731A.png
    232,6 KB · Görüntüleme: 19
Yok canım ben normal hayatımdada böyleyim bi yerim 2 gün yemem ondan galiba midem alışık böyle olmasına şükür ne mide agrım oldu ne başka Bişi maşalah deyim de bide sigara kullanıyorum 😔

Malesef sigara bende de var . Uzun oruclarda daha cok iciyorum . Bi yandan da birakmaya calisiyorum aslinda ama yemek yemeyince elim direk sigaraya gidiyor . Acaba bide kendime sigara birakma cizelgesi mi hazirlasam . Icmedigim gunlere tik atarim falan . Bugun bi cizelge de ona yapiyim . Ben kendime haftalik cizelge hazirladim . Kac kalori aldim kac kalori yaktim ne kadar su ictim ne spor yaptim falan . Herseyi yaziyorum . Bide olcum cizelgem var 😂 esim bazen diyo bu kadar ugrasa Kilo veremezsen hayatin boyunca hic veremezsin diye hakli adam 😂 pazartesi sabah baslayip oglenine bozuyodum diyeti 😂😂😂😂 bu sefer arada teklesem de birakmadim hic . Pazartesi gunu 2 ay doluyo diyette . Tahmin ettigimden az verdim ama almakta iyidir hic degilse .

Selam kızlar akşam 7.5 km yürüdüm gün içinde toplam 15bin adım attım... bacağıma kramp girdi çok kötü soda falan içtim ama pek fayda etmedi olmadı magnezyum takviyesi alicam... şu soğuk algınlığı belasını da atlatamadım gitti motivasyonumu ciddi anlamda etkiliyor...
canım inşallah çabuk atlatırsın geçmiş olsun 💐
Selam kızlar
Sabah:Omlet, 1.5 dilim ekmek, çeçil, domates, salatalık,karpuz, 10 zeytin.
Ara:2 meyve.
Ara:2 bisküvi,sütlü kahve.
Akşama:1 karnıyarık (yağda kizartma değil patlıcan).
Afiyet olsun 🥰
Akşam öğününde de yoğurt olabilirdi 😉
Kaptanım bir de hedef kilom 54 kg taksit taksit oluyor ama kusura bakma :KK22:
Not ettim sorun yok 🥰
Bende senin gibiyim 2 hafta önce artı geçen hafta aynı çıkmıştım birde if 20/4 yaptım gram gram verdim ilk defa bugün böyle güzel bir tablo gördüm o direndik bizde vermek için direneceğiz biz değil yağlarımız pes edecek inşallah
Başkanım bu arada 55.saati doldurmak üzereyim
Eki Görüntüle 2678102
Süpersin 👏🤩😍🧿
Bugun menu vereyim değişiklik olsun :KK70:
16/8 menüm

13.20

3 erik posası.
2 yaş.yu.1.5 salatalık.

17.30

1 dolu tabak bamya .4 salatalık.2 ceviz.

Gün boyu bol bol şekersiz çay
1 Nescafe (şekersiz sütsüz)
1 şekersiz Türk kahvesi
1 sade maden suyu
1 yeşil çay
2 litre den fazla su
Afiyet olsun 🥰
sende de protein çok az ve İlave ayran,yoğurt vs olmalı canım 😉
Kızlaaaar iyi akşamlar ❣
menümü bildiriyorum

18 saatlik açlıkla ilk menüm
*omlet
*peynir
*zeytin
*roka
*nane

arada activia yoğurt

akşam
*zeytinyağlı bamya yemeği ( herşey bağırsaklarım için😁)
*1 kase yoğurt
*2 dilim karpuz
Afiyet olsun 🥰
Yazamadım 48.saatte açtım orucu🙈 kan şekerim yerlerdeydi artık😅
Fırında köfte patates yedim sonra hızımı alamadım birazda domates peynir yedim
1 saat tempolu yürüdüm 1 tane de eti puf yedim 80 kaloriymiş neyseki😂 pazartesi yeşilleri görebilirim gibi geliyor inşallah🤗
Afiyet olsun şifa olsun 🥰
Bence yeşiller yakın merak etme
fakat ne olur orucu açarken biraz hafif gidelim mide bağırsak ve yaptığımız herseye değsin🙏
Eti puf dav80 kalori olabilir bu tür durumda sadece kaloriye bakmayalım, o kalori insülin zıplatan ve vücuda faydası olmayan bir şey
Onun yerine 2 hurma veya kayısı yeseydin vucüt onun kalorisini kullanabilir
tabi insanız canımız çekebilir normal ama tercih şansın olursa aklında bulunsun canım 😉❤️

Menüm
9.30: 4 5 kaşık patatesli yumurta, peynir, zeytin
Türk kahvesi

3 4 dilim karpuz

1 hurma, 1 avuç leblebi, badem, fındık

2 bardak ayran

19: 1.5 tabak kuru fasulye
Afiyet olsun
Protein az sende de biraz arttırırsan iyi olur 🥰
Merhaba, dün bildirim yapamadım. Menüler ise;

19.08.2020 17/7
14:30 kırmızı erik, şeftali
19:00 2 küçük dilim başamel soslu fırında makarna, 1 tane domates, biraz maydanoz ve dere otu, maden suyu.
2 litre su.

20.08.2020 15/9
10:30 haşlanmış yumurta, zeytin, domates, bir bardak süt, 3-4 kaşık kavurma, bir dilim ekmek
15:00 maden suyu, şeftali
19:00 bir tane mayalı patatesli poğaça, bir dilim kek, şekersiz çay.
2 litre su.
Bu akşam planladığım şekilde ilerlemedi akşam menüsü. Akşam yemeği yiyemedim, bu şekilde beslenmek zorunda kaldım. Yarın bu akşamı telafi etmem gerekiyor.
Canım afiyet olsun 🥰
iki günde de basit karbonhidrat ( makarna,kek,poğaça )var. Proteinleri bugün arttırıp bol salata sebze tüketir isen iyi olur 😉❤️
gunaydin kizlar,
uzun oruc yapan herkese kolayliklar diliyorum,
ben hic menu paylasimi yapamadim,
tatildeyim ama normal zamanin 3 kati calisiyorum,( isyerinde uzaktan islerimi yapiyorum, kışlıkta biseyler yaptik, oglumu hergun denize goturuyorum) diyette dikkat edemedim yeme icme saati yada duzen kalmadi ama en azindan kacamak yapmadim. pazartesi insallah tekrar aranizdayim başkanim olur mu ben bu haftayi bole atlattim artik🙈
Çok teşekkür ederiz 🙏🥰
Sana da kolay gelsin notumu aldım 👍
35. Saatten günaydın herkeseeee🥰
61.5 oldum şükür hala durmadı kilo verme💪🏻💪🏻
herkese bol eksili gün dilerim
Süper 👏🤩

canım inşallah çabuk atlatırsın geçmiş olsun 💐

Afiyet olsun 🥰
Akşam öğününde de yoğurt olabilirdi 😉

Not ettim sorun yok 🥰

Süpersin 👏🤩😍🧿

Afiyet olsun 🥰
sende de protein çok az ve İlave ayran,yoğurt vs olmalı canım 😉

Afiyet olsun 🥰

fakat ne olur orucu açarken biraz hafif gidelim mide bağırsak ve yaptığımız herseye değsin🙏
Eti puf dav80 kalori olabilir bu tür durumda sadece kaloriye bakmayalım, o kalori insülin zıplatan ve vücuda faydası olmayan bir şey
tabi insanız canımız çekebilir normal ama tercih şansın olursa aklında bulunsun canım 😉

Afiyet olsun
Protein az sende de biraz arttırırsan iyi olur 🥰
Canım afiyet olsun 🥰
iki günde de basit karbonhidrat ( makarna,kek,poğaça )var. Proteinleri bugün arttırıp bol salata sebze tüketir isen iyi olur 😉

Çok teşekkür ederiz 🙏🥰
Sana da kolay gelsin notumu aldım 👍

Süper 👏🤩
Yoğurt olacaktı, hattta ayran olacaktı, borcam ile beraber kirip dokmeseydim kaptanım, hepsi olacaktı😄. Neyse nazar heralde😄

Malesef sigara bende de var . Uzun oruclarda daha cok iciyorum . Bi yandan da birakmaya calisiyorum aslinda ama yemek yemeyince elim direk sigaraya gidiyor . Acaba bide kendime sigara birakma cizelgesi mi hazirlasam . Icmedigim gunlere tik atarim falan . Bugun bi cizelge de ona yapiyim . Ben kendime haftalik cizelge hazirladim . Kac kalori aldim kac kalori yaktim ne kadar su ictim ne spor yaptim falan . Herseyi yaziyorum . Bide olcum cizelgem var 😂 esim bazen diyo bu kadar ugrasa Kilo veremezsen hayatin boyunca hic veremezsin diye hakli adam 😂 pazartesi sabah baslayip oglenine bozuyodum diyeti 😂😂😂😂 bu sefer arada teklesem de birakmadim hic . Pazartesi gunu 2 ay doluyo diyette . Tahmin ettigimden az verdim ama almakta iyidir hic degilse .
nerdeyse 10 kg canım neresi bence süper hiç canını sıkma devam birlikte başaracagız arada hep kaçamaklı yapıyoruz normal bişi böyle olması

tabi insanız canımız çekebilir normal ama tercih şansın olursa aklında bulunsun canım 😉
Haklısın kaptanım😊 meyve ile aram çok yok şekeri en azından meyveden karşılayabilirim aklımda bulunsun🤗

X