Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum bendede insülin direnci var kilo vermem çok zor yemek yemesem bile hiç kilo veremiyorum napmam gerek Herbalife sipariş vermek istiyorum kararsızım

Bu kadar su sizi rahatsız etmiyor mu 3 lt ideal bence

Bende ilk gün menümü paylaşayım o zaman..
16/8
12.30 : biraz kiymayla 2 yumurta+3,4 zeytin+1 dilim beyaz peynir+1dilim esmer ekmek
Akşam 20.00 : 1 kase ezogelin corba+1 kase yogurt+4-5 adet kiraz
2 litre su
Spor yok..

16/8
12.30 : biraz kiymayla 2 yumurta+3,4 zeytin+1 dilim beyaz peynir+1dilim esmer ekmek
2 litre su
Spor yok..
Gayet güzel ilk gün Afiyet olsun devamı gelsin spor da zamanla oturur inşallah

Mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum bendede insülin direnci var kilo vermem çok zor yemek yemesem bile hiç kilo veremiyorum napmam gerek Herbalife sipariş vermek istiyorum kararsızım
Merhaba ben kullanmadım bir şey diyemem. Biz saat kısıtlaması yapıyoruz, incelerseniz ilk sayfada çok fazla Bilgi var.
az karbonhidrat bol sebze ve salata ve sağlıklı protein tüketimi ve spor bizim uygulamaya çalıştığımız.

Dun gece nerdeyse hic uyumadim. Dun ve bugun tek ogun beslendim. Bugun disarida islerim vardi. Onlar icin kosturdum ettim. Az da olsa yuruyus yaptim. Normalde de erken uyuyan biriyim. Bunca uykusuzluk ve enerji harcamaya, yemeksizlige ragmen uykum yok. Yorumlarda bu sekilde beslenenlerin enerjim daha yuksek dedigini okumustum da bu kadari da normal mi? Bu saate esnemeler goz kapanmalarim baslardi. Uyuyayim diye ugrastim uyuyamadim geri ciktim yataktan. Sadece ben mi boyle hissediyorum.

Bu kadar su sizi rahatsız etmiyor mu 3 lt ideal bence
Ya etmez mii wc de yaşıyorum resmen ama şimdilik bunun dışında bir sıkıntı yaşamadım sabah 1 limon doğruyorum sürahiye ve yatana kadar su bittikçe yeniliyorum ama limonlar o gün için kalıyor. Yani sanırım limonlu su içiriyor. Bir sorun olursa mutlaka yazarım

Benda bugünün özetini geçeyim. :)
Sabah 06.45te 12.000 adım hızlı tempolu yürüyüş.
Saat 12.30 2 dilim ekmekle beyaz peynir domatesli tost. 3 bardak çay. 5 zeytin
Saat 14.00 2 tane kayısı
Saat 18.00 1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt
Saat 19.00 2 bardak çay

Toplam 3 litre su

Çok verimli bir gündü benim için. Hiçbir şekilde halsizlik açlık hissetmiyorum.

Bende aranıza katılabilir miyim çok istekliyim ama insanlar hep bana yapamazsın diyolar motivasyonu mu kırıyorlar bende pes ediyorum ne yemem gerektiğini felan bana yardımcı olursanız çok sevinirim 18 aylık kızım var 1 haftadır emzirmeden kestim
Kilo : 80
Boy : 172
Hedefim : 65

Ne güzel yaşın çok genç metabolizma hızlıdır niye yapamayasın zaten insanları takmayacaksın kendine inan gerisi gelir ilk haftayı atlat alışırsın cocukta o kadar küçükken yapman iyi kılo üstüne yapışmadan at gitsin

Maalesef metabolizmam çok yavaş açlığa karşı dayanıklıym nasıl beslenmek gerekir kaçta yemeliyim hiçbir fikrim yok

16/8
2 litre su
Spor yok..
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Ayyy tamda ben yazacaktım benim de öyle oluyor normalde çok uykusuz uyanırım ama sabah 8 olunca uykumu almış dinç uyanıylrum
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Hoşgeldin canım boyumuz aynı

Benim de 21 aylık kızım var

Korksun kilolar bizden

Gunaydinnn acligin 18. saatinden yine cin gibiyim masallah. Kendimden hic beklemedigim bir performans gosteriyorum sayenizde. Sizlere tesekkuru bir borc bilirim iyi ki varsiniz.
Ciddi uyuma sorunu yasadim dun yalniz neden bilmiyorum. Ben omad yapiyormusum sanirim bilmeden. Uykusuzlugumun sebebi oyle aclik, mide gurultusu, yeme istegi falan degil. Sebebini bilmiyorum cok enerjigim bitmiyor uykum gelmiyor sacma bir sekilde.
18.06.2020 de basladim tam olarak. 22-23 saat aclik sonrasi tek ogun besleniyorum ve tekrar basliyorum acliga. Ilk gun disinda mide gurultusu, kafa bulanikligi gibi sorunlar yasamadim. Ilk gun de cok zorlamadi dogrusu. Su an muhtesem hissediyorum. Ben gunluk tartiliyorum :) sabirsizim. Gun gun olcumlerimi de yazacagim. Ben yazanlarinlarinkini gordukce motive oluyorum. Belki bir gun birileri daha fayda gorur.
18.06.2020: 76.2 kg
19.05.2020: 75.6 kg
20.06.2020: 75.1 kg

Maalesef metabolizmam çok yavaş açlığa karşı dayanıklıym nasıl beslenmek gerekir kaçta yemeliyim hiçbir fikrim yok
Metabolizma belli bir yastan sonra çok yavaşlıyor ama hızlandırmak bizim elimizde madem dayanıklı sın aralıklı oruç tam sana göre ben kendimden örnek vereyim saat 1 kahvaltı yapıyorum peynir zeytin hergün kesinlikle maydanoz deretu yerim salatalık domates kapya biber kahvaltı öncesi Türk kahvesi içerim 10 gibi sonra 5-6 arası yerim yemek ara öğün yok bende yemekte salata olur o yoksa yogurt bulgur pilavı ilk 15 gün her akşam yaptım çünkü ekmeğin yokluğunu bastırdı iyi de geldi biraz baş agrısı yaptı en basta ama şimdi saat ne cabuk geliyor acıktığımı anlamadan yemek sonrası sadece çay içerim şekersiz meyve de yemiyorum bu kadar gerçi herkes menüsünü paylaşıyor bakabilirsin yeter ki iste

Günaydın hanımlar
Güzel haberler okudum çok mutlu oldum harikasınız ya enerjiler tavan kilolar eksiliyor

Canım detox süreçlerinde de olan bu. Metabolizma sindirim gibi ağır bir iş ile uğraşmıyor ve çok ciddi bir enerji açığa çıkıyor. İkincisi de beslenmelerimizde genel olarak karbonhidratlar kısıtlı o da ağırlık yorgunluk şeker zıplatmıyor
şahane menü sadece akşama biraz daha protein eklenebilir kilo vermeye yardımcı olur.( haslanmış tavuk göğüs ızgara köfte ton balı

tabi ki katılabilirsin burada menü paylaşıyoruz ilk postu mutlaka oku, diyet listemiz yok ama karbonhidratları genelde kontrol edip saat kısıtlaması yapıyoruz
İlk sayfaya kilo durumunu ekliyorum

Enerji konusunu yukarıda yazdım ben de normalde yetişeceğim işleri kolayca sinirsiz bitiriyorum enerjim tavan. Sonuçlar süper canım tebrik ederim Ben şimdiden motive oldum
İlk sayfaya ekleyeceğim kilo değişimini günlük değiştirmeyi unutursam sen haftada bir gün belirle hatırlat bana

Günaydın herkeseeebugün kırdım sonunda net 70 çıktım 4,5 kilo elveda oldu sonunda yürüyüşler yorsada karşılığı çok güzel
Ayyyyy
Çok sevindim ya ne güzel bir gün tebrik ederim
Azimle herhalde herkes sonuca yürüyecek buradan onu çıkartıyorum
İlk sayfada değiştiriyorum

Çok güzel canım
Günaydın herkeseeebugün kırdım sonunda net 70 çıktım 4,5 kilo elveda oldu sonunda yürüyüşler yorsada karşılığı çok güzel
Ayyyy çok iyi bende 70 i haftaya ancak görürüm herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…