Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın hanımlar 😍
Güzel haberler okudum çok mutlu oldum harikasınız ya enerjiler tavan kilolar eksiliyor 👏🥰🏆

Canım detox süreçlerinde de olan bu. Metabolizma sindirim gibi ağır bir iş ile uğraşmıyor ve çok ciddi bir enerji açığa çıkıyor. İkincisi de beslenmelerimizde genel olarak karbonhidratlar kısıtlı o da ağırlık yorgunluk şeker zıplatmıyor 😉

şahane menü 👏 sadece akşama biraz daha protein eklenebilir kilo vermeye yardımcı olur.( haslanmış tavuk göğüs ızgara köfte ton balı

tabi ki katılabilirsin burada menü paylaşıyoruz ilk postu mutlaka oku, diyet listemiz yok ama karbonhidratları genelde kontrol edip saat kısıtlaması yapıyoruz
İlk sayfaya kilo durumunu ekliyorum

Enerji konusunu yukarıda yazdım ben de normalde yetişeceğim işleri kolayca sinirsiz bitiriyorum enerjim tavan. Sonuçlar süper canım tebrik ederim 🤩🤩 Ben şimdiden motive oldum 👏🏆
İlk sayfaya ekleyeceğim kilo değişimini günlük değiştirmeyi unutursam sen haftada bir gün belirle hatırlat bana 😊

Ayyyyy 🤩🤩🤩🤩🤩
Çok sevindim ya ne güzel bir gün tebrik ederim
Azimle herhalde herkes sonuca yürüyecek buradan onu çıkartıyorum 🏆🥰
İlk sayfada değiştiriyorum
Aynen durdu veremiyorum dedim iyi ki pes etmedim bir sen olamasam da bir ayda 5 kilo garantilicem sanırım çok mutluyum😍

Derhal bildiriyorum. 22 saatlik aclik sonrasi bir gobegin yarisini dogradim, 100 gramlik ton baligi koydum uzerine. Yarim salatalik ve bir domatesle susledim😂 zeytinyagi, limon ekledim dayanamayip biraz da nar eksisi ekledim cok severim de🤭 sonra yine icimdeki canavara dur diyemedim 2 kasik da misir ekledim. Iki minik hain sizdi salatama :) gerci nar eksisi diyetteki cissslardan mi bilmiyorum. Hesaplamalarima gore 400 kalori civariymis toplami. Inanilmaz doydum yalniz:) ben yesilcayimi icip burdan yarina kadar devam ederim yine. Boyle dag tepe kosacak enerjim var anlam veremiyorum ki genelde ozellikle de su korona gunlerinde ogle sekerlemelerine fena alismistim. Fazla enerjigim. Halsizlik, canim sunu yemeyi cok istiyor gibi bir durumum yok. Gozum mutfakta degil. Bu cok iyiymis. Zamaninda diyetisyenin verdigi liste neydi oyle. Resmen gozum saatte yasiyordum su saatte bunu ye bu saatte bunu ye diye. Ben sevdim bu yontemi. 🤗

Kızımın doğumgünü 1 eylül şuanda 73 kiloyum ve o zamana 60 kilo olur muyum acaba🤔🤔🤔
Olmaman İçin sebep yok çok vakit var istikrarla devam edersen 👍
Derhal bildiriyorum. 22 saatlik aclik sonrasi bir gobegin yarisini dogradim, 100 gramlik ton baligi koydum uzerine. Yarim salatalik ve bir domatesle susledim😂 zeytinyagi, limon ekledim dayanamayip biraz da nar eksisi ekledim cok severim de🤭 sonra yine icimdeki canavara dur diyemedim 2 kasik da misir ekledim. Iki minik hain sizdi salatama :) gerci nar eksisi diyetteki cissslardan mi bilmiyorum. Hesaplamalarima gore 400 kalori civariymis toplami. Inanilmaz doydum yalniz:) ben yesilcayimi icip burdan yarina kadar devam ederim yine. Boyle dag tepe kosacak enerjim var anlam veremiyorum ki genelde ozellikle de su korona gunlerinde ogle sekerlemelerine fena alismistim. Fazla enerjigim. Halsizlik, canim sunu yemeyi cok istiyor gibi bir durumum yok. Gozum mutfakta degil. Bu cok iyiymis. Zamaninda diyetisyenin verdigi liste neydi oyle. Resmen gozum saatte yasiyordum su saatte bunu ye bu saatte bunu ye diye. Ben sevdim bu yontemi. 🤗
Nefis bir salata olmuş afiyet olsun arada nar ekşisi bir şey yapmaz zaten toplasan maksimum 1 kaşık koyuyosundur herhalde bende severim birde lezzet katıyor
O kadar iyi anlıyorum ki 6 öğün yaptırma konusu fena diyetisyende gerçekten şeker dengem ve sürekli bir şey yiyeyim hissi alt üst etmişti beni
Harika tecrübeler paylaştığın İçin teşekkürler 🥰

2 ay 10 gün var bence imkansız değil. Bu arada kilolarımız aynıı Hadi kim daha önce zayıflayacak😍
Ayyyy hadi bakalım birbirimizle yarışalım
Sen kaçıncı gündesin diyette
Ben pazartesi başladım şuan annemgildeyim muhtemelen salı günü eve geçerim o zaman tartılırım

Ayyyy hadi bakalım birbirimizle yarışalım
Sen kaçıncı gündesin diyette
Ben pazartesi başladım şuan annemgildeyim muhtemelen salı günü eve geçerim o zaman tartılırım

Benim bugün 3. Günüm daha tartılmadım hiç. İstersen pazartesi tartılıp güncel kilomuzla devam edelim 😂

20/6 menü
Saat 13.30: 100 gr Light beyaz peynir domates salatalık çay
Saat 17.45: 1 tabak türlü ve cacık
8 kilometre yürüdüm
Yeşil çay, çay, kahve su içtim
Normal düzenim 18/6 ama genelde daha geç açıp daha erken akşam yemeğe başladım

Benim bugün 3. Günüm daha tartılmadım hiç. İstersen pazartesi tartılıp güncel kilomuzla devam edelim 😂
Bende tartılmadım canım şuan annemlerdeyim burda tartı yok salı günü ancak tartılabilirim 👍👍
20/6 menü
Saat 13.30: 100 gr Light beyaz peynir domates salatalık çay
Saat 17.45: 1 tabak türlü ve cacık
8 kilometre yürüdüm
Yeşil çay, çay, kahve su içtim
Normal düzenim 18/6 ama genelde daha geç açıp daha erken akşam yemeğe başladım
Çok güzel menü canım afiyet olsun😘
Merhaba canlar 20/06 menüsü
Sabah 12:00
İki yumurtalı omlet ve klasik kahvaltı
Ara öğün
Bir küçük muz
Akşam 17:00 bugün erken yedim
Ton balıklı salata
Ohhhhhh muhteşem menü gitsin yağlarrrrrr💃💃💃

İyi akşamlar kızlar😘😘😘
18/6 menüsü
Sabah 10.00
1 yumurtalı sucuk,,,2 dilim beyaz peynir,, yarım domates yarım salatalık,,3 zeytin,,,1 dilim ekmek

Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 19.00
5 parça tavuk mangal,, marul ve soğan salatası

Kaçamak yarım çay bardağı kola😭😭

Su 3 litre

İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün malum lgs yaklaşık 200 öğrencimin acısını ve sevincini patlaşmaktan buraya yazma fırsatım olmadı
Saat 12:00
Glutensiz un ile 1 adet krep ve çay
1 saat kardiyo
Saat 18:00 yoğurtlu kabak ve havuç haşlama (böyle bir yemek ismi var mı emin değilim😁)
Kuru incir ve hurma malum kabızlık sorunsalı aslaa tatlı olduğu için diil🙈
Şimdilik 3 lt su ancak 4 e tamamlarım
Bu arada sabah yanlışlıkla tartıya çıkıp 85,300 görmüş olabilirim🤣 ama p tesi güncel kilomu net öğreneceğim
Haftaya misafirim var bakalım diyet nasıl devam edicek
🤗🤗🤗

İyi akşamlar kızlar😘😘😘
18/6 menüsü
Sabah 10.00
1 yumurtalı sucuk,,,2 dilim beyaz peynir,, yarım domates yarım salatalık,,3 zeytin,,,1 dilim ekmek

Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 19.00
5 parça tavuk mangal,, marul ve soğan salatası

Kaçamak yarım çay bardağı kola😭😭

Su 3 litre
Aslında iyi menü kola nazarlık olmuş bir dahakine ayranla süper menü olur 😉

X