Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Başlangıç kilo:
Güncel kilo:
Hedef kilo
Olarak yapalım bildirimleri
ilk sayfaya ekliyorum

Kızlar ya ben bişey sorucam şimdi 16 saat açlık oluyor yaaa ben bazen yarım saat kala falan yiyiorum çok acıkmış oluyorum m bir sıkıntı olur mu yoksa mutlaka beklemeli miyiz

Kızlar ya ben bişey sorucam şimdi 16 saat açlık oluyor yaaa ben bazen yarım saat kala falan yiyiorum çok acıkmış oluyorum m bir sıkıntı olur mu yoksa mutlaka beklemeli miyiz
Canım zamanla oturtursun bence ne yapsan kar uymaya çalış ilerleyen günlerde. o yarım saaate bir su veya bitki çayı içsen yada o saatte meşgul olacak birden bulsan yemek saatini düşünmeyecek daha kolay geçer ben genelde o saatlerde yürüyüş yada yemek yapma yada ev işi koyuyorum saat geçiyor bile

Tamam canım o zaman daha dikkatli olayımmm

Hala kilom değişmedi dün stada yürüyüşe çıktım çok iyi geldi 6 gün sonra tam bir ay olacak 4 kiloda kaldım halbuki ne ekmek yiyorum ne meyve suyu bildim bileli çok içerim yeşil çay da içiyorum vucudum şoka girdi sanırsam ama ben inatçıyım pes yok gidecek kilolar

Bir ay olmamış daha 6 gün var mutlaka düşüş yaşayacaksın

Seni bilmediğim için soruyorum canım bu bir aydır aralıklı oruç mu yapıyorsun

Bir ay olmamış daha 6 gün var mutlaka düşüş yaşayacaksın

Seni bilmediğim için soruyorum canım bu bir aydır aralıklı oruç mu yapıyorsun
Evet aralıklı oruç yapıyorum 18/6 ekmek tüketiyorum meyve yok pirinç makarna vs yok ayrıca sedef hastalığım vardı bunları tüketmeye bırakınca %80 düzeldi arada kaçamaklar oldu ama yavaş gidiyor bir haftadır aynı yerde sayıyorum

bence bir iki gün sistem değiştir gerçekten bilemedim ana daha fazla gıda kısıtlama olarak değil de ne bileyim yürüyüşe devam et ve biraz ağırlık yada farklı çalışmalar yap mutlaka çözülecek bence
İlk sayfaya ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…