- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 33
- Konu Sahibi blondeaddict
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum yemek yemediğimiz saatlerde ilaç içsek sıkıntı olur mu acaba,midemiz ilacı öğün olarak algılar mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak ediyorum bunuArkadaşlar bişey sormak istiyorum yemek yemediğimiz saatlerde ilaç içsek sıkıntı olur mu acaba,midemiz ilacı öğün olarak algılar mı ?
İlaç derken gıda takviyesi ise kalori değerlerine bakmak lazım ama tıbbi ilaçlarsa öğün olarak algılayacağını sanmıyorumArkadaşlar bişey sormak istiyorum yemek yemediğimiz saatlerde ilaç içsek sıkıntı olur mu acaba,midemiz ilacı öğün olarak algılar mı ?
Ekledim canım inşallah artacakGüncel kilo 74.5
Yazmamışım gerçi kayda değer kilo kaybım yok
A acikagve ile aynı düşünüyorum gıda takviyesi veya smoothie Shake vs değilse normal ilaçlarınızı alın sonuçta sindirim için mideye yemek yollamıyorsunuz diye düşünüyorumArkadaşlar bişey sormak istiyorum yemek yemediğimiz saatlerde ilaç içsek sıkıntı olur mu acaba,midemiz ilacı öğün olarak algılar mı ?
22 saat aclik sonrasi kahvalti yaptim. Arkadasla disarida yaptik iyi yedim baska da bisey yemedim yemem de sanirim.
yas: 32
Boy: 1.50
Kilo: 76.2 idi basladigimda
Bu sabah: 75.6
Ekledim canım hedef kilonu da söyler misin onu da yazalım22 saat aclik sonrasi kahvalti yaptim. Arkadasla disarida yaptik iyi yedim baska da bisey yemedim yemem de sanirim.
yas: 32
Boy: 1.50
Kilo: 76.2 idi basladigimda
Bu sabah: 75.6
Çok iyi menüİyi akşamlar bugünün menüsü
Sabah 11:00
1 haşlanmış yumurta domates salata 5-6 zeytin bir dilim ekmek
Ara öğün: 1 kase yoğurtlu semizotu
Akşam 18:00 (bugün 1 saat erken yedim)
1 kase sebze çorbası
1 parça fırında somon
Yeşil salata
Bol su +bir kupa zeytin yaprağı çayı+ Türk kahvesi
Ben bir kilometre yürümeye üşenir halde idim o sebeple zamanla artar yeter ki devam et1 km lik de bir yuruyus ilave ettim. Sizlerin yuruyusleri yaninda hic bisey degil ama zamanla cogalir. baslangic icin fena sayilmaz sanirim:)
Zamaninda bir diyetisyen 42 olmalisin demisti ama ben hic o kilolari gormedim 53 leri seviyorum. Simdilik 53 olsun gerisine sonra bakarizEkledim canım hedef kilonu da söyler misin onu da yazalım
Sigara hariç o da azalırsa tam süper olacak12:00 menüsü
1 yumurta+2 yumurta beyazı ve yeşillikle omlet 1 çay kaşığı (ağlayarak bıraktım) tahin pekmez
4lt su sanırım 5 olacak yatana kadar
17:00
Tarçınlı sütlü(laktozsuz) kahve
Bu arada yememek için sigarayı artırdım arkadaşlar elim boş kalmasın diye
Ya nasıl unuturum yaklaşık 1 saat hit&kardiyo
1.72 canımYanılmıyorsam sizin boyunuz daha uzundu
Canım vücudunun kırılma noktası vardır sen pes etmeEvet aralıklı oruç yapıyorum 18/6 ekmek tüketiyorum meyve yok pirinç makarna vs yok ayrıca sedef hastalığım vardı bunları tüketmeye bırakınca %80 düzeldi arada kaçamaklar oldu ama yavaş gidiyor bir haftadır aynı yerde sayıyorum
Afiyet olsun menü gayet güzel akşam ton balığı iyi olmuş beyaz et olarak10.00 menüsü
1 az sucuklu yumurta,,,3 dilim hindi füme,,,1 domates,,,1 salatalık,,,,1 kapya biber,,,4 mantar
18.00
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası,,,1 tabak tonbalıklı salata
Su 2.5 litre
Yeşil içecek
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun menü gayet güzel akşam ton balığı iyi olmuş beyaz et olarak
Hindi füme bende severim yiyince durduramıyorum ama kendimi maalesef salam, jambonlu vs tarzı şeylere çok zaafım Var