- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.741
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.881
Canim be kadar uzun tuttun?Canım bende uzun oruçtan çıktım kabızlık sorunu çekiyorum cuma gününden beri okadar bitki çayı activa actimel keten tohumu erik hoşafı bana mısın demedi bağırsak tembelliği yapar diye ilaç kullanmıyorum
Sen en düşük olanı baz al.Burcum koç yukselenim aslanbiraz fazla hirsliyim demistim
Kas agrim yok spora devam sabah yaptim 2 saat sonra bi daha yapcamben ne guzel 7 li rakan gordum diye seviniyodum gene 8 ciktik iyi mi
49 saati doldurmuştum cmtsi pazar if yapmadım dün yaptım bugün if yapmadım ki metabolizmam faaliyete geçsin çalışsın diyeCanim be kadar uzun tuttun?
Metabolizma yavaşlıyor galiba.
Hızlandırmak lazım.
sarimsaktan once de bu sorun vardi.1 hadtayi askindir kabizim.Sarımsak mi gaz yaptı aceba bilemedim.
Karnının üstüne yat.
Ben gece öyle yatmaya alıştım karnım yumuşacık oluyor.
Spordan sonra ılık sıcağa yakın duş al hemen
Kaslar yumuşar
Baktın hiç olmuyor .Biriyle kavga et. Stres bağırsakları vurur.
Kan gurubun iyi et etkilemez herhalde zaten yememissin.
ayni durumdayiz.bize uzun oruc yaramadi.Canım bende uzun oruçtan çıktım kabızlık sorunu çekiyorum cuma gününden beri okadar bitki çayı activa actimel keten tohumu erik hoşafı bana mısın demedi bağırsak tembelliği yapar diye ilaç kullanmıyorum
Sen en düşük olanı baz al.
Regl yakınsa ödem.filandir
morelin bozulmasin.sıkılasiyirsundur belki.Gecen hafta bitti regl . Ama 1 hafta hic spor yapamamistim . Belki kaslar sismistir . Bilemiyorum valla cok moralim bozuldu .
canim yoğurt denedin mi?zerdeçal zencefil pul biber diyetisyen lerin yazdığı baharatlı yoğurt karışımı ondan dene49 saati doldurmuştum cmtsi pazar if yapmadım dün yaptım bugün if yapmadım ki metabolizmam faaliyete geçsin çalışsın diyeartık beklemedeyim olmazsa akşama sinameki kullanacağım oda bağırsak florasını bozuyor diye kullanmak istemiyorum ama yapacak bir şey yok
canim 1 hafta baya olmuş.sarimsaktan once de bu sorun vardi.1 hadtayi askindir kabizim.
ayni durumdayiz.bize uzun oruc yaramadi.
bi daha yapmam.az gitsin ama böyle sıkıntilar cekmiyim.karnımim ağrisi çok feci.
moral bozmak yok.Gecen hafta bitti regl . Ama 1 hafta hic spor yapamamistim . Belki kaslar sismistir . Bilemiyorum valla cok moralim bozuldu .
menun cok güzel..spor da çok iyiBugunku menu ,
Sabah 1 haslanmis yumurta 30 gr konserve ananas 1 dilim beyaz peynir 1 dal cecil peyniri bol yesillik limonlu sivri biber
Aksam yemegi haslanmis Brokoli salatadi zeytinyagli limonlu tavuk gogsu yagsiz pismis . Su yesil cay kahve . 30 dk leslie 10 dk eliptik 10 dk egzersiz . 1 saat sonra falan tekrar 30 dk eliptik 30 dk leslie 10 dk egzersiz yapcam .
morelin bozulmasin.sıkılasiyirsundur belki.
bende 1 kilo fazla ciktim bugün.ama benim sebebim başka.
bu hafta izin verdim.kendime.
bu arada ölcüluyor musun hiç?
bi yere not edip sonra karsilastiriyor musun?
Hic yemesemde olur diyesi geliyor sabah icin degil miİyi akşamlar :) menü bildiriyorum :)
Kahvaltı: haşlama yumurta ve kaşar peynir ( çok sıkıldım bu menüden )
Akşam : 1 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe etli kuru fasülye
1 servis kalışı beyaz pilav
2 kase yoğurtlu semizotu salatası
Afiyet olsun canım.Menü vereyim
12.00
1 salatalik
1 domates
Biraz peynir
9 zeytin
2 yumurtayla omlet
13.00