Kızlar kızlar, merhabalar :)
Umarım doğru bir başlığa yazmışımdır ama öyle olmasa bile tecrübeliler olarak yardımcı olacağınızı düşünüyorum.
Benim aralıklı oruç ile tanışmam Şubat ayında oldu. Evet biraz göbeğim bol miktarda da yanlarım vardı ama asıl niyetim midemi sürekli yeme ile gelen rahatsızlıktan kurtarmak idi. Okuduğum bağırsak ile ilgili kitaplar beni bu yola sevk etmişti. Ben de bir başlayayım dedim araya pandemi girince bir afalladı düzenim ama o zamandan beri güzelce devam ettim
Şimdi asıl soruma gelecek olur isem bu döngüye başlamadan önce kilom 61 idi 55 kiloya geldiğimde göbeğim, yanlarım gitmiş oldukça hoş bir vücuda sahip olmuştum. Ama niyetim midemin rahatlığı, açlık krizlerimin son bulması olduğundan ve bu yönteme başladıktan sonra hem fiziksel hem de mental olarak kendimi çok iyi hissettiğimden tabi ki düzenime devam etmek istedim ve kilom 53’e geldi ama ben artık daha fazla kilo vermek istemiyorum çünkü o hoş fizikten zayıflığa doğru evrilmeye başladım . Diyorum ki hem bu düzenimi bozmadan hem de bu kilomu muhafaza ederek aralıklı orucu nasıl devam ettirebilirim ?