Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlar ne zamandır yazamıyorum tatildeyim bi 10 gün daha kalacağız ama kaçamakları cok yapmıyorum yapsam da akşamları daha cok yürürüz yapmaya çalışıyorum
Okuduğum kadarıyla herkes çok iyi gidiyor 20 sinden sonra ben de artık eskisi gibi dikkat edeceğim
Zayıf zayıf kadınları gördükçe iyice hirslandim😂😂

7 78kova bir kere tıklayınca bu ekran açılacak canım burdan hesap detayına tıklayacaksın

Eklentiler

• 3628144D-8DFA-4BC1-BFFD-C08D2DC760FB.png
    3628144D-8DFA-4BC1-BFFD-C08D2DC760FB.png
    221,6 KB · Görüntüleme: 29
Sizin kullanıcı adını

Manti tulumba olarak okumam hahaahahahah
aklimdaki seyi gozlerin okumus 🙈😂
Kendimi bu kez cok motive hissediyorum. Insallah hersey cok güzel olur. Kasimda esimin kuzeninin dügünü olacak. Maksimum düzeyde kilo verip kendime güzel bie kiyafet bulmak istiyorm. Mutlu gecirecegim günlere kilolarimin gölge düsürmesini istemiyorum artik...
Bence cok dogru bir zayiflama bicimi tercih etmissin. Kurallara uyduktan sonra zayiflamamk elde degil 💃😊✋

Selam arkadaşlar
Benim motivem düşmüştü ama sizleri okudukça tekrar kendime geldim kabızlık için bir arkadaş kuru erik suda haşlayıp yememi tavsiye etmişti kurusu yoktu bende mürdüm eriğini doğrayıp suda haşlayıp yiyorum bugün 5.günüm tartıda artı çıkmıştım maalesef şimdi ölçülerimi aldım yüzüm biraz güldü belde bu hafta incelme yok ama basen ve göbek bayağı fark var
20200811_122948.jpg
Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim sadece 😊😊

Selam arkadaşlar
Benim motivem düşmüştü ama sizleri okudukça tekrar kendime geldim kabızlık için bir arkadaş kuru erik suda haşlayıp yememi tavsiye etmişti kurusu yoktu bende mürdüm eriğini doğrayıp suda haşlayıp yiyorum bugün 5.günüm tartıda artı çıkmıştım maalesef şimdi ölçülerimi aldım yüzüm biraz güldü belde bu hafta incelme yok ama basen ve göbek bayağı fark var Eki Görüntüle 2673821 Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim sadece 😊😊
tebrik ederim çok benim de 24ünde ölçülmem var merak ediyorum bakalım:)

Günaydın hatunlar
Dün planladığım salatayı yiyemedim öğlen saat 4 gibi çocuklara süt çorbası yapmıştım- unsuz buğdaylı- onların artıklarını içmiştim sonra uyumuşum bi uyandım saat 7 o saatten sonra da yemeyeyim dedim. Bugün saat 1 gibi kahvaltımı yaptım
1 yumurtayla lorlu omlet -yarısını yedim-
Şimdi de kendi yaptığım çikolatadan (hurma pekmeziyle) 1 kare ve türk kahvesi içeceğim
Çocuklara da yaptım bol fındık ve bademli. İçim rahat yediriyorum tabi abartmadan iyi oldu bu ya😍
Spor ve 2 lt su şimdilik -996kcal

Kızlar kızlar, merhabalar :)
Umarım doğru bir başlığa yazmışımdır ama öyle olmasa bile tecrübeliler olarak yardımcı olacağınızı düşünüyorum.

Benim aralıklı oruç ile tanışmam Şubat ayında oldu. Evet biraz göbeğim bol miktarda da yanlarım vardı ama asıl niyetim midemi sürekli yeme ile gelen rahatsızlıktan kurtarmak idi. Okuduğum bağırsak ile ilgili kitaplar beni bu yola sevk etmişti. Ben de bir başlayayım dedim araya pandemi girince bir afalladı düzenim ama o zamandan beri güzelce devam ettim

Şimdi asıl soruma gelecek olur isem bu döngüye başlamadan önce kilom 61 idi 55 kiloya geldiğimde göbeğim, yanlarım gitmiş oldukça hoş bir vücuda sahip olmuştum. Ama niyetim midemin rahatlığı, açlık krizlerimin son bulması olduğundan ve bu yönteme başladıktan sonra hem fiziksel hem de mental olarak kendimi çok iyi hissettiğimden tabi ki düzenime devam etmek istedim ve kilom 53’e geldi ama ben artık daha fazla kilo vermek istemiyorum çünkü o hoş fizikten zayıflığa doğru evrilmeye başladım . Diyorum ki hem bu düzenimi bozmadan hem de bu kilomu muhafaza ederek aralıklı orucu nasıl devam ettirebilirim ?

Bir insan 1 gecede 1.5 Kilo alabilir mi sevgili dostlarim , yemin ediyorum sabahtan beri krizlerdeyim . Dun kacamak da yapmadim . Spor da yaptim su da ictim . Bi yaninda diyo ki acaba 1 hafta spor yapmayip bi anda tekrar yapinca kaslar su mu tuttu oyle bisi gormustum bi ara . Yeminle su icsem yariyo dedikleri benim . Aglayacagim geldi hemde nasil. 😔

Kızlar kızlar, merhabalar :)
Umarım doğru bir başlığa yazmışımdır ama öyle olmasa bile tecrübeliler olarak yardımcı olacağınızı düşünüyorum.

Benim aralıklı oruç ile tanışmam Şubat ayında oldu. Evet biraz göbeğim bol miktarda da yanlarım vardı ama asıl niyetim midemi sürekli yeme ile gelen rahatsızlıktan kurtarmak idi. Okuduğum bağırsak ile ilgili kitaplar beni bu yola sevk etmişti. Ben de bir başlayayım dedim araya pandemi girince bir afalladı düzenim ama o zamandan beri güzelce devam ettim

Şimdi asıl soruma gelecek olur isem bu döngüye başlamadan önce kilom 61 idi 55 kiloya geldiğimde göbeğim, yanlarım gitmiş oldukça hoş bir vücuda sahip olmuştum. Ama niyetim midemin rahatlığı, açlık krizlerimin son bulması olduğundan ve bu yönteme başladıktan sonra hem fiziksel hem de mental olarak kendimi çok iyi hissettiğimden tabi ki düzenime devam etmek istedim ve kilom 53’e geldi ama ben artık daha fazla kilo vermek istemiyorum çünkü o hoş fizikten zayıflığa doğru evrilmeye başladım . Diyorum ki hem bu düzenimi bozmadan hem de bu kilomu muhafaza ederek aralıklı orucu nasıl devam ettirebilirim ?
Canım öncelikle tebrikler
Çok basit aslında; günlük alman gereken kalıri miktarında ama yine aralıklı oruç düzeniyle gidersen kilonu korumuş olursun. Allah tez zamanda şu cümleleri bize de kurdurmayı nasip etsin😅😅

Bir insan 1 gecede 1.5 Kilo alabilir mi sevgili dostlarim , yemin ediyorum sabahtan beri krizlerdeyim . Dun kacamak da yapmadim . Spor da yaptim su da ictim . Bi yaninda diyo ki acaba 1 hafta spor yapmayip bi anda tekrar yapinca kaslar su mu tuttu oyle bisi gormustum bi ara . Yeminle su icsem yariyo dedikleri benim . Aglayacagim geldi hemde nasil. 😔
Ya olur tabi olur azıcık tuzlu yersin su tutar
O nedenle her gün tartılmayın diyorlar bozma moralini mantıken kilo değil o😃😃

Tuzsuz da yemek yenmiyo ki ama 😮
Öyle tabi de🤣🤣
Şöyle düşün tatlım yürümeyi öğrenen çocuklar gibiyiz şu an ; kah düşüp kah kalkacağız ama yürüme amacımızdan da vazgeçmeyeceğiz. Ben şahsen o hafta hangi gün en düşük çıktıysam o benim doğru kilomdur diyorum😅😅

Canım öncelikle tebrikler
Çok basit aslında; günlük alman gereken kalıri miktarında ama yine aralıklı oruç düzeniyle gidersen kilonu korumuş olursun. Allah tez zamanda şu cümleleri bize de kurdurmayı nasip etsin😅😅
Hepinize ideal kilonuza gelip , fıstık gibi olmak nasip olsun en kısa zamanda 🙏🏾

Kesinlikle öneriniz çok mantıklı ama siz de bilirsiniz mide bir yerden sonra aşırı yük istemiyor hele ki abur cubur telef ediyor kendisini ki bayramda biraz fazla yüklenmişim daha yeni yeni kendime geliyorum. Böyle olunca da az yiyorum hareket de bol olunca kilo kaybı kaçınılmaz oluyor.

Acaba kalori hesabı için beni yönlendirebileceğiniz bir başlık veya diyet listesi var mı ?

X