- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.701
Cok tsk ederim. Bir anda sok oldum ama gecti. Bugüne kdr istedigim herseyi elde etmeyi basladim. Bunu da basaricam. Iyiki bulmusum sizi
canım bazal metobalizmaKizlar ben bazal metobolizma hizima baktim 900 kalori bile.cikmadi..880 kalarili birseydi..
Simdi ben hergun 800 kalorinin altinda mi yemeliyim gercekten mi
Ya çok iyi oldu buY Yeni ben lazim
burdan bakabilirsin kalori miktarı olarak öğrenmek istersendiyetasistan
Kilo vermek için günde kaç kalori almalıyım? Kilo vermek için kaç kalori almalıyım hesapla. Bilimsel bir çalışma sonucunda elde edilen formül ile siz de ihtiyacınız olan kaloriyi öğrenin.www.diyetasistan.com
tamam canimvalla normal bi gidişatım olsa kapışırdık ama ben bu hafta eksi çıkarım haftaya artı olurum.. ben biraz dengesiz gidiyorum daen ufak bir kaçamakta hemen 600-700 gr artı olabiliyorum..
beni de ekle devleretebrikler canim.masallah
maşallah.devami da gelir ins.
kız sen ne yaptin.masallah
olsun yine eskidesin.az kaldi zaten.bu hafta anne yiyeceklerindne uzak durursan verirsin.
masallah tebrikler
olsun.vermeye baslicaksin bi sure sonra.
hadi bakalim.kolay gelsin.
hic merak etme.gidecek o kilolar.sen yeterki devam et buraya
reglin olmasaydi rahat 52 yü görürdun.ama yine de harika
cok güzel.kilo vermeye baslamissin.ben rahatlikla 69 a inecegini dusunuyorum
artin cok degil.bir gunde gider.haftaya 77 ye bile inersin.
masallah.tebrik ederim canim
gunaydin canim.fark güzel.devami gelsin ins.
tabiki.sen yeterki devam et.daha fazla da gider.
biz bu grubun devleriyiz
ay benim adam uzunEvde hep perde astım başka da bir faydası olmadıergenlikte çok sıkıntı yaşadım valla iri kıyım bi tip olarak eşimle ben de aynıyız ama herkes beni uzun sanıyor
tamam kaptan çokta korkacak kadar iyi değilim ama ...2 ayda ben 6 vermişim sen 14...Ay
Yok ben stres yapUyurum maalesef öyle olunca
Kendi hızında ilerlemem lazım
canim tebriklerSüpersin canım bende ne yapayım mezuniyetimi kutluyorumHaftaya 52lerde birşey olsam yeter zaten baya zayıfladım her gün spor salonunda olunca kilo almak mümkün değil bizim için. Grup derslerim de başlıyor bu hafta çarşamba cuma pilates vereceğim artık fiziğim ne hale gelir bilmiyorum bir ay sonra.
Gün gelecek sende bu mesajları yazacaksın hem de çok uzak bir zaman değil en kısa zamanda. Sadece saat aralıklarını kaçırma yeter hadi bakalım haftaya daha güzel rakamlar bekliyorum senden
istersen senle kapısalim.Benim de yakın
ay Ben kendimden uzun aldımErgenlikte çok sıkıntı oluyor, katılıyorum. Kilo alinca da iri yarı.Araştırmalari hep destekliyoruz, uzun kadınlar , hep orta boylu erkekleri seçiyormuş. Kısa boylu kadınlar da uzun erkekleri.
Başarırsin.Menülere göz gezdirdim cnm. Bana uygun oldugunu düsünüyorm. Merdiven ve yürüyüs konusunda da sana katiliyorm. Ins bu defa basaririm.
Tamam simdi anladim bi an sok oldum oyle birsey zannettim...tesekkurederimm.canım bazal metobalizma
Mutlak dinlenme anında uyanık olarak yatar pozisyonda, istemsiz yapılan vücut işlevleri için harcanan enerjidir. Bunlar; nefes almak, kalp atımı, vücut ısının dengelenmesi, terleme, beyine mesajların iletilmesi ve birçok kimyasal reaksiyonda kullanılan enerjidir.
yani hiç birşey yapmama halindeki durumdur. kalkıp tuvalete gitsen artar buu
senin boyun kilon yaşına göre su içeçegin miktar yiyeceğin miktar değişir
Cok.tesekkurederim baktim hizli kilo vermek istiyorsam 1150 yavas kilo vermek istiyorsam 1550 cikti...aklimda bulunsunY Yeni ben lazim
Kilo vermek için günde kaç kalori almalıyım? Kilo vermek için kaç kalori almalıyım hesapla. Bilimsel bir çalışma sonucunda elde edilen formül ile siz de ihtiyacınız olan kaloriyi öğrenin.www.diyetasistan.com
Cok.tesekkurederim baktim hizli kilo vermek istiyorsam 1150 yavas kilo vermek istiyorsam 1550 cikti...aklimda bulunsunY Yeni ben lazim
istersen senle kapısalim.
Kaptanla Aysel i kandiramadim.
Kizlar ben bazal metobolizma hizima baktim 900 kalori bile.cikmadi..880 kalarili birseydi..
Tamam canım.Tamam cnm belki gaza gelirim ben de seninle
Saat gecti ama ben yaziyim yine de az biraz uyuyakalmisim dane almisim ne vermisim ayni kiloyla yola devam
Neyse almamışsınSen diyince bende baktim simdi 1023 cikti benimde. Ben taylan kumelinin sayfasindan baktim . Bilemiyorum . Demekki daha altinda beslenmemiz lazim
Aynı üstteki cevap, güvenmiyorum ben profesyonel sorgulatmak lazım benceKizlar ben bazal metobolizma hizima baktim 900 kalori bile.cikmadi..880 kalarili birseydi..
Çoktaaaaan öndeki sayfalara bak canım
Açlık evrende değil , tokluk pencerende ya da tam oruç açmadan Veya kapanış öncesi tüketebilirsşnBugünkü menüm:
Saat 10:30 kahvaltım 2 yumurta süzme peynir 2 ceviz yeşillik 1 dilim kepekli ekmek
ara 14:30 sade türk kahvesi,1 elma 1 ceviz
akşam 17:30 tavuk sote,1 dilim ekmek salata bir de ayran içtim
Bundan sonra zerdeçal zencefilli çay da yapamam değil mi baharat olduğu için