Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

10/08
15:00
2 haşlanmış yumurta
50 gr hindi füme
Salata
Çeyrek armut
4 küçük dilim karpuz
Sabah spor yaptım ama iki gün dinlenince hamladım galiba -865 kcal ve 1000 ip
2 lt su şimdilik
Saat 18:30
50 gr light ton balığı ile salata planlıyorum
Saat sekiz gibi yine ip atlayacağım inş
Ekstralar olursa belirtirim güzeller kolay gelsin

Kizlar ben bazal metobolizma hizima baktim 900 kalori bile.cikmadi..880 kalarili birseydi..
Simdi ben hergun 800 kalorinin altinda mi yemeliyim gercekten mi
canım bazal metobalizma
Mutlak dinlenme anında uyanık olarak yatar pozisyonda, istemsiz yapılan vücut işlevleri için harcanan enerjidir. Bunlar; nefes almak, kalp atımı, vücut ısının dengelenmesi, terleme, beyine mesajların iletilmesi ve birçok kimyasal reaksiyonda kullanılan enerjidir.
yani hiç birşey yapmama halindeki durumdur. kalkıp tuvalete gitsen artar buu
senin boyun kilon yaşına göre su içeçegin miktar yiyeceğin miktar değişir

Y Yeni ben lazim
burdan bakabilirsin kalori miktarı olarak öğrenmek istersen

Ya çok iyi oldu bu

valla normal bi gidişatım olsa kapışırdık ama ben bu hafta eksi çıkarım haftaya artı olurum.. ben biraz dengesiz gidiyorum da en ufak bir kaçamakta hemen 600-700 gr artı olabiliyorum..
tamam canim
beni de ekle devlere
Ins.canim sağlıkla 69 da görürüz
Evde hep perde astım başka da bir faydası olmadı ergenlikte çok sıkıntı yaşadım valla iri kıyım bi tip olarak eşimle ben de aynıyız ama herkes beni uzun sanıyor
ay benim adam uzun
Ay
Yok ben stres yapUyurum maalesef öyle olunca
Kendi hızında ilerlemem lazım
tamam kaptan çokta korkacak kadar iyi değilim ama ...2 ayda ben 6 vermişim sen 14...
canim tebrikler
Azmin zaferi
istersen senle kapısalim.
Kaptanla Aysel i kandiramadim.
Ergenlikte çok sıkıntı oluyor, katılıyorum. Kilo alinca da iri yarı.Araştırmalari hep destekliyoruz, uzun kadınlar , hep orta boylu erkekleri seçiyormuş. Kısa boylu kadınlar da uzun erkekleri.
ay Ben kendimden uzun aldım
Menülere göz gezdirdim cnm. Bana uygun oldugunu düsünüyorm. Merdiven ve yürüyüs konusunda da sana katiliyorm. Ins bu defa basaririm.
Başarırsin.

Tamam simdi anladim bi an sok oldum oyle birsey zannettim...tesekkurederimm.

Cok.tesekkurederim baktim hizli kilo vermek istiyorsam 1150 yavas kilo vermek istiyorsam 1550 cikti...aklimda bulunsun

Cok.tesekkurederim baktim hizli kilo vermek istiyorsam 1150 yavas kilo vermek istiyorsam 1550 cikti...aklimda bulunsun

Kizlar ben bazal metobolizma hizima baktim 900 kalori bile.cikmadi..880 kalarili birseydi..

Sen diyince bende baktim simdi 1023 cikti benimde. Ben taylan kumelinin sayfasindan baktim . Bilemiyorum . Demekki daha altinda beslenmemiz lazim

Tamam cnm belki gaza gelirim ben de seninle
Tamam canım.
Haftaya pazartesi yuzdemizi hesaplarız en yüksek yüzde kimde ise yarışı o kazanır
Böyle hafta hafta devam ederiz.
Istersen şöyle de yarışabiliriz aramızdaki kilo farkını açan kazanır...
Ikisinin mantığı da aynı zaten

Saat gecti ama ben yaziyim yine de az biraz uyuyakalmisim da ne almisim ne vermisim ayni kiloyla yola devam
Sen diyince bende baktim simdi 1023 cikti benimde. Ben taylan kumelinin sayfasindan baktim . Bilemiyorum . Demekki daha altinda beslenmemiz lazim
Neyse almamışsın bazal metobolizma hızını bu şekilde hesaplamak ne kadar dogru bilemiyorum o diyeyşsyenlerdeki tartı lazım bence
Evdekilere bile güvenilmiyor bir dönem çok araştırmıştım
Aynı üstteki cevap, güvenmiyorum ben profesyonel sorgulatmak lazım bence
blondeaddict kaptannn sonuçlar bellii oldu mu total kaç oldukkkk
Çoktaaaaan öndeki sayfalara bak canım
Açlık evrende değil , tokluk pencerende ya da tam oruç açmadan Veya kapanış öncesi tüketebilirsşn
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…