- Konu Sahibi blondeaddict
- #6.721
tsk ederim ben yaristan cok destek olayini sevdim bole devam etsem benim icin daha iyi ama yarista size basariar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tsk ederim ben yaristan cok destek olayini sevdim bole devam etsem benim icin daha iyi ama yarista size basariar dilerim
peki bu 3 gunluk acliktan sonra normal beslenmene gecince geri almiomusun kiloyuEki Görüntüle 2673351
Günaydınlar
83.saatte bitiriyorum artık
Geçen hafta: 71,6 kg
Güncel: 70,15
Fark: 1,45
Ayrıca 3 gün önce oruca başlarken 72,45 idim 83 saat ile 2,3 kg vermiş bulunmaktayım
Hafta başında ipin ucunu kaçırmamış olsaydım 69 ları görebilirdim ama olsun artık haftaya inşallah artık lütfen
canim geçmişinden bahsedermisin cizelgen olmadigi icin bakamiyorum merak ettim. Kilo veris hikayen?Süpersin canım bende ne yapayım mezuniyetimi kutluyorum Haftaya 52lerde birşey olsam yeter zaten baya zayıfladım her gün spor salonunda olunca kilo almak mümkün değil bizim için. Grup derslerim de başlıyor bu hafta çarşamba cuma pilates vereceğim artık fiziğim ne hale gelir bilmiyorum bir ay sonra.
Gün gelecek sende bu mesajları yazacaksın hem de çok uzak bir zaman değil en kısa zamanda. Sadece saat aralıklarını kaçırma yeter hadi bakalım haftaya daha güzel rakamlar bekliyorum senden
Benide alin
En ince yeri ise belim 65 çıktı.saol canim.ölculerin cok guzel masallah.
bel ölcüsü belin en ince yerinden yapilir.belin en kalin noktasi ise karindir.
benim ölculer feci.
kalcam 110
Senin şansına ,o da:). Eşin çok uzun mu?tamam canim
beni de ekle devlere
Ins.canim sağlıkla 69 da görürüz
ay benim adam uzun
tamam kaptan çokta korkacak kadar iyi değilim ama ...2 ayda ben 6 vermişim sen 14...
canim tebrikler
Azmin zaferi
istersen senle kapısalim.
Kaptanla Aysel i kandiramadim.
ay Ben kendimden uzun aldım
Başarırsin.
yaaa ne güzel.belin incecikmis.En ince yeri ise belim 65 çıktı.
Kuzum, ben de hiç veremeyeceğim sanmıştım, geçen sene bu aylarda bundan 10 kg fazlaydim.Kilolar da gidecek, ölçüler de eriyecek. Çok guzel gidiyorsun, benden çok daha azimlisin, kısa sürede gideceğine eminim. Hem taa, kaç kilolardan düşmüşsün.
canim sekerli meyveler iceren sok diyetleri yapmani tavsiye etmem.Kızlar ben 21 de orucumu açacağım kabızlık durumu devam ediyor ve ben hurma da lif oranı yüksek olduğu için hurma diyeti yapmayı düşünüyorum yapan yada faydasını gören arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
Kızlar cok ozur dilerim kilo bildirimi yapamadım cuma gunu hastaneye gıtmıstım yine sıstıt oldum diye belirtilerim vardı mesanemı bosaltamıyorum diye Dr usg istedi hastane de beni Baska hastaneye yonlendırdı evıme uzak bilmediğim bı hastane anca git bul usg cektır eve gel bu saat oldu ama diyetimı hıc bozmadım saat 5 te anneme girdim orda tavuk pirzola yedım 2 tane kendi suyunda pısmıs salata yogurt ustune de 70 dk yuruyus olmus oldu Bugun sabah tartılmıstım ama aklımdan gitti bıldırmek
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarGecen hafta 76.2
Bu hafta 75.3
Fark 900 gr
Yapmadım bilmiyorum şeker metobolizması için nasıl sonuç verir bilmiyorum açıkçası canımKızlar ben 21 de orucumu açacağım kabızlık durumu devam ediyor ve ben hurma da lif oranı yüksek olduğu için hurma diyeti yapmayı düşünüyorum yapan yada faydasını gören arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
O zaman tekrar hoşgeldin bekliyoruz hem menüleri hem eksileriMerhaba yarin itibariyle dönüşüm efsane olacak ınsallah. Son bahara giymekistediğim sahane kıyafetler var:)
Canim menülere çok uymuyordum ama şimdi uyacağım işte:)Çok geçmiş olsun canım acil şifalar
Eksi için ise tebrikler
Yapmadım bilmiyorum şeker metobolizması için nasıl sonuç verir bilmiyorum açıkçası canım
O zaman tekrar hoşgeldin bekliyoruz hem menüleri hem eksileri
Tamam canım.
Haftaya pazartesi yuzdemizi hesaplarız en yüksek yüzde kimde ise yarışı o kazanır
Böyle hafta hafta devam ederiz.
Istersen şöyle de yarışabiliriz aramızdaki kilo farkını açan kazanır...
Ikisinin mantığı da aynı zaten
Açlık evrende değil , tokluk pencerende ya da tam oruç açmadan Veya kapanış öncesi tüketebilirsşn
[
Neyse almamışsın bazal metobolizma hızını bu şekilde hesaplamak ne kadar dogru bilemiyorum o diyeyşsyenlerdeki tartı lazım bence
Evdekilere bile güvenilmiyor bir dönem çok araştırmıştım
Aynı üstteki cevap, güvenmiyorum ben profesyonel sorgulatmak lazım bence
Çoktaaaaan öndeki sayfalara bak canım
Açlık evrende değil , tokluk pencerende ya da tam oruç açmadan Veya kapanış öncesi tüketebilirsşn
[
yaaa ne güzel.belin incecikmis.
ben 55 kiloyken bile belim 71 filandi.belim kalin ya.
cok saol bu arada guzel sözlerin icin.
azimli olmak yetmiyor.aşıri bi istahim.var.
zayiflar yine düserim buralara