Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Spor da menğde çok güzel

İyi akşamlar
12.000 adım süper helal valla
Akşam çiğ köfte Bulgur olduğundan ekmek hakkı yerine geçer, biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş akşam. Sabah’ta 2 dilim ekmek var. O sebeple yazdım canım

Haklısın aslında bugün istediğim gibi bir menü olmadi. Neyse ilk günün acemiliği diyelim. Yarın çok daha iyi olacak. Yarinki hedef adımım 15.000 çok seviyorum tempolu yürüyüşü

blondeaddict canım ilk mesaja aktif olarak topiğe katılanları yazsan. Yaşımız başlangıç kilomuz hedef kilomuzu ve güncel kilomuzu paylaşsak. Çok daha iyi motive oluruz. Her hafta değişiklik yaparsın. Olmaz mi

Saat 13:00
Maydanozlu omlet domates salatalık yeşil çay
Spor yapamadım
Saat 19:30
Zeytinyağlı barbunya bol salata ve totalde 4 lt su
Şu güzelim menüyü bozmadan yatıp uyumam lazım hücrelerim glikoooozzzz olmadı bi fruktooozzzz diye çığlık atıyor
İyi geceler hanımlar

Bugün laboyu aradım, sonuçlar 1 haftada çıkacakmış..3 aydır beklediğim misafirim nihayet geldi, kesin korkudandır :) dr son regl tarihimi sorduğunda, gülerek 14 mart dediğimde : şaka dimi demişti :)) hormonal testlerin yanında gebelik testide yapıldı sonucu gelmeden kendi geldi ( korkunın gözünü seveyim) şimdi geçen hafta 700 gr vermiştim üstünede regl geldi bu hafta kesin 00 gidecek :/
Bugün aldığım kalori 800, yaktığım 523 .. (13.000 hızlı adım + 30 dak HİT)
Eskiden böyle az kalorili beslenip çok yaktığımda resmen erir 1 ayda inanılmaz değişirdim... gelsin şu sonuçlar iyice moralim bozulmaya başladı
Neyse, olacak olacak... :)

Gunaydin herkesee
17.06.2020’de saat 14:00 civari yemegi birakmistim. 23 saatlik aclik sonunda dun oglen saatinde kremali mantar corbasi, biraz etli nohut ve pilav yemistim. 2,5 lt kadar su, 3-4 fincan yesilcay, 2 fincan sanirim sade kahve tukettim dun. 22:30 gibi yattim ama kedim mart ayi sendromuna girmis bacak kadar boyuyla dun gece gram uyutmadi Pes edip 6:00 da yataktan ciktim. Hic uykumu alamadim ama sabah uyanirken ki of biraz daha yatayim mizmizligim yoktu garip bir sekilde. Enerjik ve dinc bir sekilde ciktim yataktan. Bu arada dun ki ogle yemeginden sonra hic bir sey yemedim. An itibari ile 17 saati devirdim aclikta. Hala aclik ve bir seyler yeme hissi yok.
18.06.2020: 76,2
19.06.2020: 75,6

Geçmiş olsun canım herşeyin başı psikoloji stres yapma lütfen

Harika fikir, zevkle
O zaman herkes yaş başlangıç ve şu anki kilosunu Ve hedef kilosunu yazabilir mi ilk sayfaya ekleyeyim

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar

Gayet iyi kapatmışsın, umarım sonrasınsa
canım selam
uzun süredir vardır onun şişkinliği bence -700 çok iyi , regl olmana da sevindim
Hadi bir hafta daha sürsün şişkinliği sonra bitecek.Hareket de etmişsin

haydi hayırlısı güzel sonuçlar gelecek inşallah

Güncel kilo:
Hedef kilo
Olarak yapalım bildirimleri

Günaydıınnnnnn.....
Dün akşam dikkatli beslenerek olaya adım atmış bulunuyorum..
bugün itibari ile bildirimimi yapıyorum o zaman bende.. :)

16/8
Başlangıç kilo: 79,0
Güncel kilo: 79
Hedef kilo: 65 (şimdilik gözümde çok büyümesin diye.. )

Sabah 1 bardak su içtim ve şuan cayımı içiyorum.. :)

Canım kolay gelsin süper bu arada senin boy kaçtı onu da ekleyeyim ilk sayfaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…