Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

0

Darisi basina tabi canim . 5 Agustosta uzun oruc var duymayan arkadaslarimiz da duysun . Benim saglik problemim yok ac durabilirim diyenler 4 agustosta sonlandirsin yemeyi 5 inde yemek yok ben 41 saat yaptim 1.1 Kilo gitti .
Sen katilacak misin?
canim cok isterdim ama bende ters tepiyor.2 ögünden aşagı yiyince vücudum savunmaya geciyor.hele 24 saat yapinca daha da fena.
kac kere ac kaldim.kilo veremedim.
simdilik bana 20/4 iyi geliyor.size başarılar.
bu arada maşallah sana.tebrikler canım
Ayak parmaklarına takıldım ben Ne güzel incecik. Benimkiler sosis gibi
uzun boylu ya arkadaş ondandir.
olsun senin ki de zayiflayinca incelir.hem ayakkabi numaran kücülür.
ay ben en son 42 te çikmistim.şuan bilmiyorum ama zayifken 39 40 giyiyordum.
ins yine küçülür ayaklarim.
canim sen bu hafta metabolizmayi bozdun.acilen 2 öğüne gec.kacamaklari da yapma.bak nasıl güzel kilo veriyorsun.

Sirf yarin tartida 7 li bi rakam goruyum diye ben bugun uzun oruc yaptim suan varya midem acliktan kasılıyo su icmekten midem bulandi 5 agustosta ilk birakan ben olabilirim
O zamannnn en kârlımız sensin arkadaşım birakmazsın bırakmazsın Insalalh

Boy: 165cm
Başlangıç: 83,5 kg
Güncel: 71,6 kg
Hedef: 60 kg
blondeaddict
Tamamdır canım
Ay kızlar utandım valla

Bi tek ben artı geri kalan herkes eksi
Canım hiç dert değil sen bir iki güne toparlarsın zaten hiç moral bozacak bir fark da yok bu arada
Gecen haftaki Kilo: 55.8
Bu haftaki Kilo: 55.7
Fark: 100 gr

Ben ya duraklamaya girdim ya da karbonhidrat ağırlıklı oldu 2 haftadır ondan gitmiyor. Kaçamaklarım 2 3 gün ama 2 haftada 300 gr gitti
Tebrikler canım 100 gr 100 gramdır
Karbonhidratları iyi takip et bu hafta gerçekten o yapabilir

Harikasın tebrikleeerrrrrr

Vucudunu en iyi sen tanirsin tabi ayrica tesekkurler

Ben oyle cikmadim.diyenin alnidan opecem

Merhaba hanımlar birçoğunuzun mesajının altında kilo ve vücut kitle indeksiniz yazıyor ben yapmaya çalıştım ama sadece saat gibi olan şeyler çıktı açıklama kısmı yazmıyor.Açıklama kısmı nereden yapılıyor acaba?Bu arada hepinize iyi diyetler allah kolaylık versin bizlere

Kilosu düşük olanlarda o yazılar yazmıyor canım

Senin Kilo indeksin normal oldugundan aciklamiyo , bizim yuzumuze vuruyo siskosunuz siz diye ondan

Başkan aktarın dediği doğrudur 1 su bardağına 1 yemek kaşığı eritilip içilecek
Tok karnına içilmiyor 8-10 saatlik bir açlık yada orucunun ikinci günü içebilirsin istersen gece yatarken istersen sabah erken saatlerde etkisini görmek için tansiyonu olan dikkatli kullansın tansiyon düşürüyor benim bildiklerim bu kadar inşallah tadını seversin

Tamamdır canım dediğin şekli ile uygulayacağım çok sağol
Burnumu kapar içerim artık sevmesem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…