- 24 Nisan 2010
- 4.152
- 5.729
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.641
Bence uzgun olmamalisin kardesim iki hafta sonra esinle izin gununde disari cikmissin bir dilim pasta yemissin cok mublondeaddict Kaptanım ben bugün menü paylaşmıyım paylaşabilecek birşey yemedim çünkü eşim izinli sabah söylemiştim. Sahile gidelim dedik orada dondurma yedim külahını yemedim ama 3 top yedim yani sossuz fıstıksız. Oradan da starbucksa gidelim diye üsteledi orada yağsız sütten chai tea latte içtim buzlu 1 ufak boy ortalama 100 kalori falanmış buraya kadar sorun yoktu pek. Ama kapanışta ben tuvalete gitmişken gidip kendine brownie cheesecake bana da mozaik kek almış. 2 hafta sonra 1 kere izne çıktık sende zayıfladın ye nolacak diye diye benim de aklımı çeldi. Bölüşe bölüşe yedik. Valla daha eve dönerken pişman oldum ama resmen şeker kombosu oldu bugün inşallah tartıya çok yansımaz yarın.
Kalorisini hesapladım ortalama 1000 kalori ediyor kalori açısından çok değil ama karb ve şeker işte tamamen.5:30 ile 6arasında yedim IF saatim içinde. Orucu da direk başlattım şuan saat 6'da girdim oruca daha hiçbir şey yememek kalori almamak için.
Orası öyle tabi ki canım birde 2 haftadır hiç bozmadım diyetimi. Sadece böyle anlarda sağlıksız kalori alıp emeklerimizi boşa çıkarıyoruz ya ona üzülüyorum. Ondan başka birşey yemedim zaten bilerek. Suyumu 3 lt tamamlıcam üstüne beyaz çay ve formda içicem. Neyseki yarın oruca giriyoruz takımca o oruç süresince eksiye geçerim diye düşünüyorum teşekkür ederim moral verdiğin için haklısın yarın ve sonraki gün toparlarım cumaya birşeycik kalmaz bile. :)Bence uzgun olmamalisin kardesim iki hafta sonra esinle izin gununde disari cikmissin bir dilim pasta yemissin cok mu
Yemeseydin pisman ol derdim
Bence cok iyi yapmissin bende olsam bende yerdim
yarin diger gun diger gun telafisi var
Ama o anin telafisi olmaz
Haklisin ama boyle zamanlarda herzaman olmuyor sonunda if saatinde yemissinOrası öyle tabi ki canım birde 2 haftadır hiç bozmadım diyetimi. Sadece böyle anlarda sağlıksız kalori alıp emeklerimizi boşa çıkarıyoruz ya ona üzülüyorum. Ondan başka birşey yemedim zaten bilerek. Suyumu 3 lt tamamlıcam üstüne beyaz çay ve formda içicem. Neyseki yarın oruca giriyoruz takımca o oruç süresince eksiye geçerim diye düşünüyorum teşekkür ederim moral verdiğin için haklısın yarın ve sonraki gün toparlarım cumaya birşeycik kalmaz bile. :)
sende bendensin.tavuğu severim.yumurtayu sevmem.ay hele popeyese bayilirim.bu ay sonunda gidip yicem.o hafta bisey yemicem ama.
anladim canim.misafir varken öyle oluyor.
kaptanim ne tatli dilli ya.hic kizmiyor.uzulmeyin diyor.yicem ben bu kadını
kız yeter eridin bittin.ay ben cok tembelim.yapamiyorum hic.
Orası öyle tabi ki canım birde 2 haftadır hiç bozmadım diyetimi. Sadece böyle anlarda sağlıksız kalori alıp emeklerimizi boşa çıkarıyoruz ya ona üzülüyorum. Ondan başka birşey yemedim zaten bilerek. Suyumu 3 lt tamamlıcam üstüne beyaz çay ve formda içicem. Neyseki yarın oruca giriyoruz takımca o oruç süresince eksiye geçerim diye düşünüyorum teşekkür ederim moral verdiğin için haklısın yarın ve sonraki gün toparlarım cumaya birşeycik kalmaz bile. :)
Ne yedin balım söyle de vicdanım rahat etsin.Kiz bugun bende yedim biseyler takma kafanayarin aksam yemeginden sonra zaten yemek yok iyi yapmissin bosver
Ne yedin balım söyle de vicdanım rahat etsin.Benim tüm kaçamağım 1 küçük chai tea latte ki bu kaçamak değil aslında ama yine de şekerliydi tabi. 3 top dondurma bir de işte mozaik kek ile brownie cheesecake karışımı yedim yarım ondan yarım ondan gibi. Eşim allahtan benden çok yedi yoksa hepsini yerdim
Regl dönemin mi geliyor canımMerhabalar yeni tartılma fırsatı buldum vee maalesef artı çıktım ya çok moralim bozuk.
Geçen hafta.59.6
Bu hafta.60.5
Keşke 2 minik çikolatayı yiyen ben olsaydım cheesecakeler sende kalsaydıBiraz once yazdim yediklerimi ama gercekten kucuklerdi boyle lokmalik . Ben yedigim 2. Parca bitterli cikolataya vicdan yaptim hatun tatlilari acimamis gommusafiyet bal seker olsun ne diyim
Regl dönemin mi geliyor canım
Keşke 2 minik çikolatayı yiyen ben olsaydım cheesecakeler sende kalsaydıErken bitirdim yeme işini bakayım yarın ne kadar fark edecek tartıda. Allahtan yarın oruca giriyoruz
03.08.2020 GRUP KİLO BİLDİRİMİ
Toplam bildirim sayımız : 14
Verilen kilo : 14.6
Her eksi bizi hedefimize bir adım daha yanaştırıyor.
Bayram haftası olmasına rağmen hedeflerini tutturan arkadaşları tebrik ediyorum, devamını getirelim inşallah .
İlk sayfada eksik hatalı bilgisi olan özelden mesaj yazabilir.
Bildirim yapamayan, hafif kilosu artı çıkan, bayram sebebi ile biraz menüleri değişen arkadaşlarım hiç üzülmesin, daha buradayız bayram 4 gündü bitti sayın, yarın yeni bir gün eninde sonunda hedefimize varacağız
Haftada 1 gün 1-2 öğünden birşey olmaz diye düşünüyorum belki yarın geçici artılar görebiliriz ama oruçtan sonra gidecek diye temenni ediyorum. Sporu da bırakmıcam halsiz düşmediğim sürece her gün yapıcam inşallah perşembe cumaya güzel sonuçlar alırızBen bide 4 minnos parca peynirli Pizza da yedimama gercekten kucuk .
14.6 da baya azmis . Biz 30 kiloyu gormus bir ekiptik. Neyse hic yoktan iyidir diyip yola devam ediyoruz