Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

0

Darisi basina tabi canim . 5 Agustosta uzun oruc var duymayan arkadaslarimiz da duysun . Benim saglik problemim yok ac durabilirim diyenler 4 agustosta sonlandirsin yemeyi 5 inde yemek yok ben 41 saat yaptim 1.1 Kilo gitti .
Sen katilacak misin?
Ben yarın akşam 8-9 gibi kapanışı yapıp uzun oruca girmeyi düşünüyorum yemek olarak da bol bol yumurta, peynir, keten tohumu, yağ yicem ki tok tutsun hepinizi geçeyim

Ne kadara aldınız kaptanım ben carrefourda gördüm de 200 300 gramı 15 lira civarıydı

Baskanim sende uzun oruc yapmistin . Uzun oruc sonrasi kendini nasil durdurdum. Ben cok abartmadim ama bi iki ufak yememem gereken seyi yedim suan karnim tok ama gozum ac
Canım hep okuyarak ve beynimi ikna ederek inan. Bir anda saldırmanın yada sağlıksız bir şey yemenin adlında nasıl bedensel bir yük getirdiğini, verdiğim bütün çaba ve faydayı sıfırlayacagını düşündüm hep
Dedim ki hiç bir şey kaçmıyor 2 saat sonra yerim sanki bir ameliyattan çıkmış gibi düşündüm inan kendimi nasıl orada da azar azar veriyorlar yemeği önce sıvı, sonra hafif yemekler
Bu düşünceler beni tutmuştu tavsiye ederim

Dün menümü yazamadım kusura bakmayın misafirimiz vardı, bugün kahvaltıda saat 11 gibi
Domates Salatalık
Peynir kaşar zeytin
2 köfte
Açık çay
Çok az reçel
Bayramın azizliği birazda benim bahanelerim ile 70e kadar düşmüş iken geri çıktım neyse acelemiz yok
Geçen hafta:71,9
Güncel:71,6
Geçen hafta gibi -0,3 ile yolumuza devam
Tabloya hak kazandım mi ona göre bilgilerimi eklemek isterim kaptanım blondeaddict bence bu tembellik ile eklemiyoruz desenizde hak veririm 300 gram nedir

Regl olunca cok kotu oldum ben gecen ay da yarim kaldigi icin bu ay asiri yogun basladi . Tansiyonum falan dustu bi anda Inan o ilk lokmalari nasil yedigimi hatirlamiyorum bile . . Ben regl olunca ilk 2 gun cok fena oluyorum zaten . Pastanede satilan mini lokmalik pizzalar varya o boyda peynirli Pizza yapmistim . 2 tane ondan yedim. Valla sonra kendime geldim biraz leslieyi ×2 yaparim dengelerim regl olmayaydim planim hafif acilis yapmakti iste 2 kasik yogurt yada 1 bardak sut falan da regl beni duman etti

Canım -300 süper iniş iniştir tebrikler
Tabi ki ekleyeceğim bugün seni notumda var zaten
Bilgileri bekliyorum tekrar hoşgeldin

Çok farkediyor regl dönemi haklısın
Bu sefer regl dönemi olmayacak ise daha rahat edeceksindir

Ayak parmaklarına takıldım ben Ne güzel incecik. Benimkiler sosis gibi

Ay kızlar utandım valla

Bi tek ben artı geri kalan herkes eksi
Bende artı çıkmayı bekliyodum ama artı çıksam bile moralimi bozmayacaktım biraz zor bi haftaydı inşallah diğer hafta daha dikkat ederek verebilirsiniz bende 2 haftadır veremiyorum desem yeridir
Gecen haftaki Kilo: 55.8
Bu haftaki Kilo: 55.7
Fark: 100 gr

Ben ya duraklamaya girdim ya da karbonhidrat ağırlıklı oldu 2 haftadır ondan gitmiyor. Kaçamaklarım 2 3 gün ama 2 haftada 300 gr gitti
Aynı şekilde bende öyleyim kaçamakları toparlayacağım diye yediğimi anca yakıyorum 2 haftada 600 gram anca verdim ilk başladığımda 15 günde 5 kiloyu rahat vermiştim duraklamadayım sanırım bende birazda kaçırıyorum orası ayrı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…