- 27 Haziran 2020
- 191
- 684
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.621
canim cok isterdim ama bende ters tepiyor.2 ögünden aşagı yiyince vücudum savunmaya geciyor.hele 24 saat yapinca daha da fena.
kac kere ac kaldim.kilo veremedim.
simdilik bana 20/4 iyi geliyor.size başarılar.
bu arada maşallah sana.tebrikler canım
uzun boylu ya arkadaş ondandir.
olsun senin ki de zayiflayinca incelir.hem ayakkabi numaran kücülür.
ay ben en son 42 te çikmistim.şuan bilmiyorum ama zayifken 39 40 giyiyordum.
ins yine küçülür ayaklarim.
canim sen bu hafta metabolizmayi bozdun.acilen 2 öğüne gec.kacamaklari da yapma.bak nasıl güzel kilo veriyorsun.
Evet yapıyorum ben başka gruptayım.ama zaten normalde de bu tarz besleniyordum o yüzden bana yaramadı vücut alışık olduğu için.ramazandan beri sadece 5 kilo verdim toplamda.sporda vardı üstelik.ben çok zor veriyorum sanırım metabolizmam çok yavaş.5 kilon varmış çok birşey değil o zaman 1 aya verirsin canım. IF yapıyor musun yapmıyorsan yapmaya çalış hem kilo verme hem koruma konusunda çok iyidir. :)
Estf. İnanın benimde fazla.normalde 54 ideal benim için.şu an kaçım bilmiyorum yarın tartı günümüz bizim.inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz.
Yaa vücudumda tek ince yerlerim el ve ayak parmaklarım zaten gerisi kazuletAyak parmaklarına takıldım benNe güzel incecik. Benimkiler sosis gibi
Baharatla yine bi gideri oluyor özellikle kimyon yumurtanın kokusunu biraz bastırıyor-ay annem gibi hissettim bi anBen tavuk cok seviyorum bi oturusta 1 butun tavuk yerdim mazideyumurta yerken biraz zorlaniyorum ekmeksiz ama yapacak bisey yok
Baharatla yine bi gideri oluyor özellikle kimyon yumurtanın kokusunu biraz bastırıyor-ay annem gibi hissettim bi an
sende bendensin.tavuğu severim.yumurtayu sevmem.ay hele popeyese bayilirim.bu ay sonunda gidip yicem.o hafta bisey yemicem ama.Ben tavuk cok seviyorum bi oturusta 1 butun tavuk yerdim mazideyumurta yerken biraz zorlaniyorum ekmeksiz ama yapacak bisey yok
anladim canim.misafir varken öyle oluyor.Evet kafayı yedim şu 15 günde acilen toparlamam lazım 2-3 günlük yatılı misafirimiz var dikkat etmeye çalışacağım
kaptanim ne tatli dilli ya.hic kizmiyor.uzulmeyin diyor.yicem ben bu kadını03.08.2020 GRUP KİLO BİLDİRİMİ
Toplam bildirim sayımız : 14
Verilen kilo : 14.6
Her eksi bizi hedefimize bir adım daha yanaştırıyor.
Bayram haftası olmasına rağmen hedeflerini tutturan arkadaşları tebrik ediyorum, devamını getirelim inşallah .
İlk sayfada eksik hatalı bilgisi olan özelden mesaj yazabilir.
Bildirim yapamayan, hafif kilosu artı çıkan, bayram sebebi ile biraz menüleri değişen arkadaşlarım hiç üzülmesin, daha buradayız bayram 4 gündü bitti sayın, yarın yeni bir gün eninde sonunda hedefimize varacağız
kız yeter eridin bittin.ay ben cok tembelim.yapamiyorum hic.
sende bendensin.tavuğu severim.yumurtayu sevmem.ay hele popeyese bayilirim.bu ay sonunda gidip yicem.o hafta bisey yemicem ama.
anladim canim.misafir varken öyle oluyor.
kaptanim ne tatli dilli ya.hic kizmiyor.uzulmeyin diyor.yicem ben bu kadını
kız yeter eridin bittin.ay ben cok tembelim.yapamiyorum hic.
bayramin 1.günu anne evinde yiyen sendin galiba.yanlis hatirlamiyorsam.sekerli ve tuzlu biseyler yiyince ödem oluyor.ondan olmuş olabilir.Ay yok 50.7 ydim Gece n hafta
Bu sabah 51.2 51.3 mu çıktım öyle bi şeyler
bayramin 1.günu anne evinde yiyen sendin galiba.yanlis hatirlamiyorsam.sekerli ve tuzlu biseyler yiyince ödem oluyor.ondan olmuş olabilir.
sadece 1 gün yemişsin yine devam etmissin.bravo.ben yediğim gün batti balık yan gider hesabi herseyi yiyip bitirmek istiyorum1. gün akşam yola çıktık annemlere geldik 2. Gün fena yedim evet canım sanırım benim o:)
2018 mart da dogum yapanlar grubunda varmiydin yanlismi hatirliyorum acabaKızlar merhaba anca gire bildim .
kilo bildirimi Yapamicam . Kusura bakmayın .
Ailevi sorunlarım var . Hiç iyi değilim . Kaptanım mesajımı görürsen beni maruz görün lütfen . 1 hafta falan sonra aranıza tekrar gelecem . Elimden geldiğince dikkat etmeye calişıyorum. Annemin evindeyim tartıda yok zaten . Görüşmek üzere inşAllah.