Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

canim cok isterdim ama bende ters tepiyor.2 ögünden aşagı yiyince vücudum savunmaya geciyor.hele 24 saat yapinca daha da fena.
kac kere ac kaldim.kilo veremedim.
simdilik bana 20/4 iyi geliyor.size başarılar.
bu arada maşallah sana.tebrikler canım😍

uzun boylu ya arkadaş ondandir.
olsun senin ki de zayiflayinca incelir.hem ayakkabi numaran kücülür.
ay ben en son 42 te çikmistim.şuan bilmiyorum ama zayifken 39 40 giyiyordum.
ins yine küçülür ayaklarim.

canim sen bu hafta metabolizmayi bozdun.acilen 2 öğüne gec.kacamaklari da yapma.bak nasıl güzel kilo veriyorsun.

Evet kafayı yedim şu 15 günde acilen toparlamam lazım 2-3 günlük yatılı misafirimiz var dikkat etmeye çalışacağım

5 kilon varmış çok birşey değil o zaman 1 aya verirsin canım. IF yapıyor musun yapmıyorsan yapmaya çalış hem kilo verme hem koruma konusunda çok iyidir. :)
Evet yapıyorum ben başka gruptayım.ama zaten normalde de bu tarz besleniyordum o yüzden bana yaramadı vücut alışık olduğu için.ramazandan beri sadece 5 kilo verdim toplamda.sporda vardı üstelik.ben çok zor veriyorum sanırım metabolizmam çok yavaş.

Kızlar merhaba anca gire bildim .
kilo bildirimi Yapamicam . Kusura bakmayın .
Ailevi sorunlarım var . Hiç iyi değilim . Kaptanım mesajımı görürsen beni maruz görün lütfen . 1 hafta falan sonra aranıza tekrar gelecem . Elimden geldiğince dikkat etmeye calişıyorum. Annemin evindeyim tartıda yok zaten . Görüşmek üzere inşAllah.

03.08.2020 GRUP KİLO BİLDİRİMİ

Toplam bildirim sayımız : 14

Verilen kilo : 14.6 :halay::KK50:

Her eksi bizi hedefimize bir adım daha yanaştırıyor.
Bayram haftası olmasına rağmen hedeflerini tutturan arkadaşları tebrik ediyorum, devamını getirelim inşallah .:KK9:
İlk sayfada eksik hatalı bilgisi olan özelden mesaj yazabilir.

Bildirim yapamayan, hafif kilosu artı çıkan, bayram sebebi ile biraz menüleri değişen arkadaşlarım hiç üzülmesin, daha buradayız bayram 4 gündü bitti sayın, yarın yeni bir gün eninde sonunda hedefimize varacağız :KK68::sampiyon:

20200803_165308.jpg

Bi de bu 4 video yapıldı

16:00
Bir kase dolusu ciğer-rahat 30 yıldır yememiştim ama canım çekti hayırlara vesile olsun😱
Yine bir kase yoğurt
18:00 ya da 19:00 gibi de hellim peynirli salata düşünüyorum
Bugünki spor -568kcal
2 lt su şimdilik

Ben tavuk cok seviyorum bi oturusta 1 butun tavuk yerdim mazide 😂 yumurta yerken biraz zorlaniyorum ekmeksiz ama yapacak bisey yok 😂
sende bendensin.tavuğu severim.yumurtayu sevmem.ay hele popeyese bayilirim.bu ay sonunda gidip yicem.o hafta bisey yemicem ama.
Evet kafayı yedim şu 15 günde acilen toparlamam lazım 2-3 günlük yatılı misafirimiz var dikkat etmeye çalışacağım
anladim canim.misafir varken öyle oluyor.
03.08.2020 GRUP KİLO BİLDİRİMİ

Toplam bildirim sayımız : 14

Verilen kilo : 14.6 :halay::KK50:

Her eksi bizi hedefimize bir adım daha yanaştırıyor.
Bayram haftası olmasına rağmen hedeflerini tutturan arkadaşları tebrik ediyorum, devamını getirelim inşallah .:KK9:
İlk sayfada eksik hatalı bilgisi olan özelden mesaj yazabilir.

Bildirim yapamayan, hafif kilosu artı çıkan, bayram sebebi ile biraz menüleri değişen arkadaşlarım hiç üzülmesin, daha buradayız bayram 4 gündü bitti sayın, yarın yeni bir gün eninde sonunda hedefimize varacağız :KK68::sampiyon:
kaptanim ne tatli dilli ya.hic kizmiyor.uzulmeyin diyor.yicem ben bu kadını😍
kız yeter eridin bittin.ay ben cok tembelim.yapamiyorum hic.

sende bendensin.tavuğu severim.yumurtayu sevmem.ay hele popeyese bayilirim.bu ay sonunda gidip yicem.o hafta bisey yemicem ama.

anladim canim.misafir varken öyle oluyor.

kaptanim ne tatli dilli ya.hic kizmiyor.uzulmeyin diyor.yicem ben bu kadını😍

kız yeter eridin bittin.ay ben cok tembelim.yapamiyorum hic.

Ay yok 50.7 ydim Gece n hafta

Bu sabah 51.2 51.3 mu çıktım öyle bi şeyler :KK43:

slm kızlar bugünkü mideme indirdiklerim😋
saat 12.30 da
2 yumurta tavada
11 zeytin
10 süs biberi
4 5 catal peynir
2 3 catal krem peynir
1 dilim tambuğday tost ekmeği
kahvaltilik sos
domates salatalik

saat 16.30 da
5 köfte
minik tabakta salata
1 bardak ayran

su yatana kadar 3 lt icerim
birazdan yürüyuse gidecem. kac saat olur bilmiyorum.

Herkese selam..
Ben bugün tartilmayi unuttum yaa...🤦‍♀️
Daha doğrusu ptesi.oldugunu unuttum. Işe gitmeyince günler karıştı sanirm birazcık.. 😃
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Gerçekten çok super sonuçlar almışsınız.. 👍😊 artık bende haftaya tartılırım... bu haftada böyle olsun.
Öyle tatlilar börekler felan yemedim bayramda.. ama yemek saatlerim diyete pek uymadı.😑
Akşam yemekleri genelde geç saatlere kaldi biraz. Onun dışında çok sıkıntı yok ama bilemiyorm sonuç ne çıkacak.. Yarın sabah bi tartı yaparım ama..😉😊

1. gün akşam yola çıktık annemlere geldik 2. Gün fena yedim evet canım sanırım benim o:)
sadece 1 gün yemişsin yine devam etmissin.bravo.ben yediğim gün batti balık yan gider hesabi herseyi yiyip bitirmek istiyorum😣
neyse iyi toparlamissin.haftaya eksiye düsersin rahatlikla.bide spor var.daha ne olsun:21:

3/8 menü Bugün Öğlen 20.saatte açtım ,
18/6 yapacağım yarın

12.30: 2 yumurta,5 zeytin, 50 gr beyaz peynir yeşillik domates salatalık çay
16.30: 1 bardak ayran, 5 köfte(ekmeksiz ) salata, 1 zeytinyağlı biber dolma
Maden suyu, kahve, yeşil çay, form çay ve bol su içtim
7 km yürüdüm

Kızlar merhaba anca gire bildim .
kilo bildirimi Yapamicam . Kusura bakmayın .
Ailevi sorunlarım var . Hiç iyi değilim . Kaptanım mesajımı görürsen beni maruz görün lütfen . 1 hafta falan sonra aranıza tekrar gelecem . Elimden geldiğince dikkat etmeye calişıyorum. Annemin evindeyim tartıda yok zaten . Görüşmek üzere inşAllah.
2018 mart da dogum yapanlar grubunda varmiydin yanlismi hatirliyorum acaba

X