Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Mantıklı ama 2 günümüz var oruca bu diet yetişmez de oruç sonrası yapılabilir gibi ay zaten 3 haftam kalmış
Hep aynı şeyleri yiyorsun peynir yumurta ve yağ şeklinde. 48 saat sonra vücut ketosize giriyormuş canım oruc sonrası da yapabiliriz kilo verme işi durursa. Ay bitse de kurtulsak diyetten.
Oldugun kiloya gore sahane Kilo vermissin. Zaten cok fazlan yok .
Evet canım inşallah 2 haftaya bitiricem kilo işini.
Limonlu su ve limonlu yesilcay if bozuyor degil mi
Beni.kafa sonradan aydi
Bazı yerlerde bozmuyor diyorlar ama limonda kalori var mantıken bozması lazım. :/

Sonra da koruma yapman lazim . Yeminle korumak kilo vermekten daha zor

Sonra da koruma yapman lazim . Yeminle korumak kilo vermekten daha zor
Aynen öyle eylül ayı gibi iş düzenim değişebilir iş değişikliği yapabilirim yani aktif bir iş hayatı olunca korumak zor olmaz da pandemi süreci gibi evde oturunca ben çok kilo alıyorum ya öyle böyle değil. pandemiden önce 58 59larda geziyordum pandemiden 65 ile çıktım resmen.

Evde olsannda psikolojik olarak strese girip gene yiyosun ortada bi Virus var kommen gelebilecegi belli degil ruh hastasi gibiydim ilk 2 ay surekli temizlik yaptim yemek yedim

Evde olsannda psikolojik olarak strese girip gene yiyosun ortada bi Virus var kommen gelebilecegi belli degil ruh hastasi gibiydim ilk 2 ay surekli temizlik yaptim yemek yedim
Aynı aynı evde durma psikolojimi o kadar bozmuş ki bayramı zor bitirdim. Çok şükür işe başladık bugün geri şuan yine açım ama en azından işteyim ve etrafımda yenebilecek hiçbir şey yok.

Bugün eşim izinli gerçi dışarı çıkıcaz öğleden sonra şekerli bir kahve filan içebilirim ya da dondurma yiyebilirim kalorimi de ona göre ayarlıcam tabi ki

slm kızlar.kilomu bildireyim geçmise bakıcam.

gecen hafta 84.8
bugün 83.7
fark 1100 gr

bu haftayı full kabız gecirdim.hatta arrtidaydim.son 3 günde kurtardim paçayı.hâlâ kabızim ama olsun.çok sükür 83 ü gördüm.
en son 6 sene evvel bu kilodaydim.haftaya ins daha cok veririm.bian evvel 7 li rakamlara inmek istiyorum.

Evet 78 dır o sımdı bende boyle diyelim 75.8 gordum 75 kiloyum diyorum soranlara aman alt tarafı 800 gr diyorum fakat 1 hafta sonra o 800 gram gidince oo iyi vermısım diyorum

Günaydın kızlar hayırlı bayramlar....
Yoğun bir hafta oldu elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım...
Geçen Hafta 78.60
Bu Hafta 77.60
tebrikler canim
kız maşallah.ödemler gitmis desene.en sonunda 7 li rakamlari gördün.möhteşem.darısı başıma.
Ben 51.3 çıktım kızlar

Hem tartı farkı hem.wc diyorum.valla

Dün 3 tane acı cehre tohumu yuttum hala çıkmadım.saka gibi
yedim demiyorsun da
maşallah başkan.şurda hedefe ne kaldi.valla darısi başıma.izinden geliyorum
tebrikler canim.masallah 2 kilo gitmis.
amaniiin herkes 80 dan aşağı atliyor.bi ben kaldim
27 Temmuz Pazartesi: 56.1
3 Ağustos Pazartesi: 54.4
Fark: 1.7 KG
çok pis kıskandim.kız benden 30 kilo az.benden çok veriyor.bak vururum seni
tebrikler canim.şurda 6 lara bisey kalmamis.haftaya daha cok dikkat edersen rahatlikla inersin.
olsun.yine eksi gelmis.ödem yapip arti ciksaydin onu vermekle ugrasacaktin 1 hafta.yine de guzel.kilonda az.onun da etkisi var.tebrikler

Bende bugun bi kac parca bisey fazlan yiycem . Bi yarim saat kadar once varya tansiyonum falan dustu gozumun onu karari bi kotu oldum ki . Regl de oldum ya actim bide carpti heralde hemen biseyler yedim simdi daha iyi gibiyim

Ama biz önce başladık ya senin de az kalmış

Selam kızlar,

Yürüyüş yaptım geldim orucumu az evvel açtım 20 saat oldu, öğleden sonra yine misafir var
Arada derede listeye mutlaka bakacağım ama
Buraya girdim mutlu oldum sonuçlar bayram haftası olmasına rağmen gayet iyi gidiyor

69 kilo 600 gram hayirli olsun ilk kilo bildirimim
Canım önceki kilonu bilmiyorum inşallah yavaş yavaş beraberce veririz
Valla sonunda geldiler baskanim, sonsuza kadar 80 lere hapsolcam sandiydim artik
Tebrikler baskanim toplamda kac kilo verdin 20 oldu mu ???
Canım helal bu hızla, sporunla, azminle çok daha iyi sonuçlar alacaksın eminim
Benim tam 20 kilo oldu bugün
Yarın sabah tekrar tartılacağım aralıklı oruçta 3 ay sonu yarın . tam yarın net rakamı paylaşacağım sizinle de

Gecen hafta 77.0
Bu hafta 76.2
Fark - 800 gr
Canım menü şartlara göre gayet iyi çok hareket de etmişsin her gün cetvel gibi olmuyor önemli olan devam etmek
Hem bak -800 ödülü de gelmiş tebrikler
O bir 78 bence de
Tebrik ederim -2 ya
27 Temmuz Pazartesi: 56.1
3 Ağustos Pazartesi: 54.4
Fark: 1.7 KG
Helal canım çok iyi kilo vermişsin çok tebrikler
Eggfast konusunda çok bilgim yok araştırırım bende teşekkürler
-600 gayet iyi tebrikler canım
Hedefe gün be gün yaklaşıyorsun
Kabızlık durumuna rağmen çok çok iyi sonuç
Tebrikler canım
maşallah başkan.şurda hedefe ne kaldi.valla darısi başıma.izinden geliyorum
Çoğu gitti azı kaldı
Beraber yapacağız sende gayet iyi gidiyorsun
-500 iyi canım tebrikler
Bu hafta daha çok dikkat edersin hiç dert etme

0

Darisi basina tabi canim . 5 Agustosta uzun oruc var duymayan arkadaslarimiz da duysun . Benim saglik problemim yok ac durabilirim diyenler 4 agustosta sonlandirsin yemeyi 5 inde yemek yok ben 41 saat yaptim 1.1 Kilo gitti .
Sen katilacak misin?

Ha birde aktara gittim şu İngiliz tuzundan aldım ( Epsom salt) bunu uzun orucumuz öncesi kullanayım diye
Aktar 1 bardağa 1 yemek kaşığı gibi dedi bana fazla geldi, kullanan olmuş muydu?
Birde bunu 1 sefer mi uzun oruç öncesi mi, oruç esnasında da kullanayım mı? Tecrübeli arkadaşlar bi el atsın

Baskanim sende uzun oruc yapmistin . Uzun oruc sonrasi kendini nasil durdurdum. Ben cok abartmadim ama bi iki ufak yememem gereken seyi yedim suan karnim tok ama gozum ac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…