- 24 Nisan 2010
- 4.152
- 5.729
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.561
İf saatleri icerisinde iceyim o zaman kalkar kalkmaz icmeyim...Valla markette sade yesil cay yoktu bende limonlu zencefilli sallama cay aldim. 1 bazen 2 tane iciyorum . Etkilemedi beni cok . Belki icmesem biraz daha verebilirdim . Ama normalde evet bozuyo .
Hep aynı şeyleri yiyorsun peynir yumurta ve yağ şeklinde. 48 saat sonra vücut ketosize giriyormuş canım oruc sonrası da yapabiliriz kilo verme işi durursa. Ay bitse de kurtulsak diyetten.Mantıklı ama 2 günümüz var oruca bu diet yetişmez de oruç sonrası yapılabilir gibi ay zaten 3 haftam kalmış
Evet canım inşallah 2 haftaya bitiricem kilo işini.Oldugun kiloya gore sahane Kilo vermissin. Zaten cok fazlan yok .
Bazı yerlerde bozmuyor diyorlar ama limonda kalori var mantıken bozması lazım. :/Limonlu su ve limonlu yesilcay if bozuyor degil mi
Beni.kafa sonradan aydi
İf saatleri icerisinde iceyim o zaman kalkar kalkmaz icmeyim...
Hep aynı şeyleri yiyorsun peynir yumurta ve yağ şeklinde. 48 saat sonra vücut ketosize giriyormuş canım oruc sonrası da yapabiliriz kilo verme işi durursa. Ay bitse de kurtulsak diyetten.
Evet canım inşallah 2 haftaya bitiricem kilo işini.
Bazı yerlerde bozmuyor diyorlar ama limonda kalori var mantıken bozması lazım. :/
Aynen öyle eylül ayı gibi iş düzenim değişebilir iş değişikliği yapabilirim yani aktif bir iş hayatı olunca korumak zor olmaz da pandemi süreci gibi evde oturunca ben çok kilo alıyorum ya öyle böyle değil. pandemiden önce 58 59larda geziyordum pandemiden 65 ile çıktım resmen.Sonra da koruma yapman lazim . Yeminle korumak kilo vermekten daha zor
Aynen öyle eylül ayı gibi iş düzenim değişebilir iş değişikliği yapabilirim yani aktif bir iş hayatı olunca korumak zor olmaz da pandemi süreci gibi evde oturunca ben çok kilo alıyorum ya öyle böyle değil. pandemiden önce 58 59larda geziyordum pandemiden 65 ile çıktım resmen.
Aynı aynı evde durma psikolojimi o kadar bozmuş ki bayramı zor bitirdim. Çok şükür işe başladık bugün geri şuan yine açım ama en azından işteyim ve etrafımda yenebilecek hiçbir şey yok.Evde olsannda psikolojik olarak strese girip gene yiyosun ortada bi Virus var kommen gelebilecegi belli degil ruh hastasi gibiydim ilk 2 ay surekli temizlik yaptim yemek yedim
Evet 78 dır o sımdı bende boyle diyelim 75.8 gordum 75 kiloyum diyorum soranlara aman alt tarafı 800 gr diyorum fakat 1 hafta sonra o 800 gram gidince oo iyi vermısım diyorumEki Görüntüle 2670489 Selam kızlar ben bu fotoyu bi çerçeveletip geliyorum
Hayır da o 900 nedir? Şimdi bu teorik olarak 79 a yuvarlanabilir ama benim pratiğimde basbayağı bir 78 o
Geçen hafta 80,9
Bu hafta 78,9 -anlatmaya gerek yok
Aradaki fark -2 kg
tebrikler canimGünaydın kızlar hayırlı bayramlar....
Yoğun bir hafta oldu elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım...
Geçen Hafta 78.60
Bu Hafta 77.60
kız maşallah.ödemler gitmis desene.en sonunda 7 li rakamlari gördün.möhteşem.darısı başıma.Gunaydin cok sevgili diyetdaşlarim , bir Kilo bildirimi gunune daha hosgeldikkkk
Baslangic kilom 87.7
Onceki Kilo 81.7
simdiki Kilo 79.5
(regl olmama ve tuvalete cikamamama ragmen )
fark 2.2
5 haftada toplam 8.2 Kilo vermisim
Orucun da 38. Saati icerisindeyim ve mutluluktan acligimi unuttum galibaaa
yedim demiyorsun daBen 51.3 çıktım kızlar
Hem tartı farkı hem.wc diyorum.valla
Dün 3 tane acı cehre tohumu yuttum hala çıkmadım.saka gibi
maşallah başkan.şurda hedefe ne kaldi.valla darısi başıma.izinden geliyorumGünaydın kızlar,
Harika bir pazartesi ve harika bir hafta diliyorum ve direkt konuya giriyorum
Geçen hafta :77.5
Bu hafta:76
Fark : -1.5çoook mutluyum
Merakla sonuçlarınızı bekliyorum
Bugün geç gönderseniz de sorun değil bayram telasesi var herkeste
Gün içinde yollayan herkesi güncelleme kararı aldım
Haydi gelsin eksiler
tebrikler canim.masallah 2 kilo gitmis.Eki Görüntüle 2670489 Selam kızlar ben bu fotoyu bi çerçeveletip geliyorum
Hayır da o 900 nedir? Şimdi bu teorik olarak 79 a yuvarlanabilir ama benim pratiğimde basbayağı bir 78 o
Geçen hafta 80,9
Aradaki fark -2 kg
çok pis kıskandim.kız benden 30 kilo az.benden çok veriyor.bak vururum seni27 Temmuz Pazartesi: 56.1
3 Ağustos Pazartesi: 54.4
Fark: 1.7 KG
tebrikler canim.şurda 6 lara bisey kalmamis.haftaya daha cok dikkat edersen rahatlikla inersin.Günaydınlar
Herkese bol eksili gün olsun maşallah bayram olmasına rağmen sonuçlar güzel görünüyor Eki Görüntüle 2670509 Bu da benim sonuç yine 6 lı rakamları göremedim ama
Geçen hafta 71.3
Bu hafta 70.7
Fark -600 gr
olsun.yine eksi gelmis.ödem yapip arti ciksaydin onu vermekle ugrasacaktin 1 hafta.yine de guzel.kilonda az.onun da etkisi var.tebriklerGeçen hafta 58 kg
bu J-hafta 57,50 kg
-500 grilk başladığımda daha iyi gidiyordum. Akşam ilk defa denediğim tatlıdan yedim. Son pişmanlık neye yarar diye diye uyudum . Önümüzdeki maçlara bakıcaz.
Bol eksiler herkese
Aynı aynı evde durma psikolojimi o kadar bozmuş ki bayramı zor bitirdim. Çok şükür işe başladık bugün geri şuan yine açım ama en azından işteyim ve etrafımda yenebilecek hiçbir şey yok.
Bugün eşim izinli gerçi dışarı çıkıcaz öğleden sonra şekerli bir kahve filan içebilirim ya da dondurma yiyebilirim kalorimi de ona göre ayarlıcam tabi ki
Ama biz önce başladık ya senin de az kalmıştebrikler canim
kız maşallah.ödemler gitmis desene.en sonunda 7 li rakamlari gördün.möhteşem.darısı başıma.
yedim demiyorsun da
maşallah başkan.şurda hedefe ne kaldi.valla darısi başıma.izinden geliyorum
tebrikler canim.masallah 2 kilo gitmis.
amaniiin herkes 80 dan aşağı atliyor.bi ben kaldim
çok pis kıskandim.kız benden 30 kilo az.benden çok veriyor.bak vururum seni
tebrikler canim.şurda 6 lara bisey kalmamis.haftaya daha cok dikkat edersen rahatlikla inersin.
olsun.yine eksi gelmis.ödem yapip arti ciksaydin onu vermekle ugrasacaktin 1 hafta.yine de guzel.kilonda az.onun da etkisi var.tebrikler
tebrikler canimGecen hafta 77.0
Bu hafta 76.2
Fark - 800 gr
evet.keşke daha once gelseymisim.vakit kaybettim.hedefime bu gidişle yılbaşinda ulasirim.gidisat öyle görünüyor.Ama biz önce başladık ya senin de az kalmış
Canım önceki kilonu bilmiyorum inşallah yavaş yavaş beraberce veririz69 kilo 600 gram hayirli olsun ilk kilo bildirimim
Valla sonunda geldiler baskanim, sonsuza kadar 80 lere hapsolcam sandiydim artik
Canım helal bu hızla, sporunla, azminle çok daha iyi sonuçlar alacaksın eminimTebrikler baskanim toplamda kac kilo verdin 20 oldu mu ???
Gunaydın kızlar dunkı menumu yazıyım
18/5 oldu dun cunku ailecek pıknıge gıttık orda kalabalıkta ben 1 saat sonra yıcem ona gore pısırın diyemezdım saat 17.30 da hersey hazır olup oturulunca sofraya bende oturdum 1 saat sonra hıcbır sey kalmaz dusuncesıyle gırıstım bende
Kahvaltı oncesı kahve ıctım
12.30 13.00
2 kayısı 2 incir 3 hurma ve 1 avuc kuruyemıs cay
17.30 18.00
5 adet kofte 2 adet avuc ıcı kadar biftek yogurtlu patlıcan salatası ve salata
Alan genıstı bol bol kostum yurudum zıpladım agaca tırmandım ıp atladım cok yedım ama hıc rahatsızlık vermedi cunku oturmadım.
Bugun tek ogune gecıyorum 2 hafta surecek aksam yemegı 17.30 da baslayacak 2 saat sonra guncel kilomu da bildiririm.
Canım menü şartlara göre gayet iyi çok hareket de etmişsin her gün cetvel gibi olmuyor önemli olan devam etmekGecen hafta 77.0
Bu hafta 76.2
Fark - 800 gr
O bir 78 bence deEki Görüntüle 2670489 Selam kızlar ben bu fotoyu bi çerçeveletip geliyorum
Geçen hafta 80,9
Aradaki fark -2 kg
27 Temmuz Pazartesi: 56.1
3 Ağustos Pazartesi: 54.4
Fark: 1.7 KG
Kızlar ketojenik diyet türü olan eggfasting (eggfast) deneyen var mı aranızda? 5 Ağustostaki açlık orucuna girmeden önce yapmayı düşünüyorum vücudu ketosize sokuyormuş uzun süreli orucun etkisini arttırabiliriz diye düşünüyorum.
Çarşamba günü giricez ya oruca hedefim cuma ya da cumartesiye kadar dayanmak bakalım.
Helal canım çok iyi kilo vermişsin çok tebriklerInstagram da etiket olarak arat canım #eggfast diye birçok kişi yapıyor minimum 3 gün maks 7 gün uygulanıyor. Vücudun ketosize girip yağ yakma sürecini hızlandırıyormuş. Yabancı ülkelerde keto diyeti yapanlar kilo vermeleri durunca bunu yapıp 1 ila 5 kilo arası verip devam ediyorlarmış kaldıkları yerden.
Minimum karb orta protein yüksek yağ şeklinde yapılıyor tam keto detoksu yani. Çarşamba günü oruca bununla girmeyi düşünüyorum ben açıkçası. Hem doyurucu da.
-600 gayet iyiGünaydınlar
Herkese bol eksili gün olsun maşallah bayram olmasına rağmen sonuçlar güzel görünüyor Eki Görüntüle 2670509 Bu da benim sonuç yine 6 lı rakamları göremedim ama
Geçen hafta 71.3
Bu hafta 70.7
Fark -600 gr
Kabızlık durumuna rağmen çok çok iyi sonuçslm kızlar.kilomu bildireyim geçmise bakıcam.
gecen hafta 84.8
bugün 83.7
fark 1100 gr
bu haftayı full kabız gecirdim.hatta arrtidaydim.son 3 günde kurtardim paçayı.hâlâ kabızim ama olsun.çok sükür 83 ü gördüm.
en son 6 sene evvel bu kilodaydim.haftaya ins daha cok veririm.bian evvel 7 li rakamlara inmek istiyorum.
Çoğu gitti azı kaldımaşallah başkan.şurda hedefe ne kaldi.valla darısi başıma.izinden geliyorum
-500 iyi canım tebriklerGeçen hafta 58 kg
bu J-hafta 57,50 kg
-500 grilk başladığımda daha iyi gidiyordum. Akşam ilk defa denediğim tatlıdan yedim. Son pişmanlık neye yarar diye diye uyudum . Önümüzdeki maçlara bakıcaz.
Bol eksiler herkese
0tebrikler canim
kız maşallah.ödemler gitmis desene.en sonunda 7 li rakamlari gördün.möhteşem.darısı başıma.
yedim demiyorsun da
maşallah başkan.şurda hedefe ne kaldi.valla darısi başıma.izinden geliyorum
tebrikler canim.masallah 2 kilo gitmis.
amaniiin herkes 80 dan aşağı atliyor.bi ben kaldim
çok pis kıskandim.kız benden 30 kilo az.benden çok veriyor.bak vururum seni
tebrikler canim.şurda 6 lara bisey kalmamis.haftaya daha cok dikkat edersen rahatlikla inersin.
olsun.yine eksi gelmis.ödem yapip arti ciksaydin onu vermekle ugrasacaktin 1 hafta.yine de guzel.kilonda az.onun da etkisi var.tebrikler
Selam kızlar,
Yürüyüş yaptım geldim orucumu az evvel açtım 20 saat oldu, öğleden sonra yine misafir var
Arada derede listeye mutlaka bakacağım ama
Buraya girdim mutlu oldum sonuçlar bayram haftası olmasına rağmen gayet iyi gidiyor
Canım önceki kilonu bilmiyorum inşallah yavaş yavaş beraberce veririz
Canım helal bu hızla, sporunla, azminle çok daha iyi sonuçlar alacaksın eminim
Benim tam 20 kilo oldu bugün
Yarın sabah tekrar tartılacağım aralıklı oruçta 3 ay sonu yarın . tam yarın net rakamı paylaşacağım sizinle de❤
Canım menü şartlara göre gayet iyi çok hareket de etmişsin her gün cetvel gibi olmuyor önemli olan devam etmek
Hem bak -800 ödülü de gelmiş tebrikler
O bir 78 bence de
Tebrik ederim -2 ya
Helal canım çok iyi kilo vermişsin çok tebrikler
Eggfast konusunda çok bilgim yok araştırırım bende teşekkürler
-600 gayet iyitebrikler canım
Hedefe gün be gün yaklaşıyorsun
Kabızlık durumuna rağmen çok çok iyi sonuç
Tebrikler canım
Çoğu gitti azı kaldı
Beraber yapacağızsende gayet iyi gidiyorsun
-500 iyi canım tebrikler