Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

0

Darisi basina tabi canim . 5 Agustosta uzun oruc var duymayan arkadaslarimiz da duysun . Benim saglik problemim yok ac durabilirim diyenler 4 agustosta sonlandirsin yemeyi 5 inde yemek yok 😂 ben 41 saat yaptim 1.1 Kilo gitti .
Sen katilacak misin?
canim cok isterdim ama bende ters tepiyor.2 ögünden aşagı yiyince vücudum savunmaya geciyor.hele 24 saat yapinca daha da fena.
kac kere ac kaldim.kilo veremedim.
simdilik bana 20/4 iyi geliyor.size başarılar.
bu arada maşallah sana.tebrikler canım😍
Ayak parmaklarına takıldım ben 😂 Ne güzel incecik. Benimkiler sosis gibi😀
uzun boylu ya arkadaş ondandir.
olsun senin ki de zayiflayinca incelir.hem ayakkabi numaran kücülür.
ay ben en son 42 te çikmistim.şuan bilmiyorum ama zayifken 39 40 giyiyordum.
ins yine küçülür ayaklarim.
Bende artı çıkmayı bekliyodum ama artı çıksam bile moralimi bozmayacaktım biraz zor bi haftaydı inşallah diğer hafta daha dikkat ederek verebilirsiniz bende 2 haftadır veremiyorum desem yeridir

Aynı şekilde bende öyleyim kaçamakları toparlayacağım diye yediğimi anca yakıyorum 2 haftada 600 gram anca verdim ilk başladığımda 15 günde 5 kiloyu rahat vermiştim duraklamadayım sanırım bende birazda kaçırıyorum orası ayrı tabi
canim sen bu hafta metabolizmayi bozdun.acilen 2 öğüne gec.kacamaklari da yapma.bak nasıl güzel kilo veriyorsun.

Sirf yarin tartida 7 li bi rakam goruyum diye ben bugun uzun oruc yaptim suan varya midem acliktan kasılıyo 😂 su icmekten midem bulandi 😂 5 agustosta ilk birakan ben olabilirim 😂
O zamannnn en kârlımız sensin arkadaşım :KK5: :KK9: birakmazsın bırakmazsın Insalalh :21:

Boy: 165cm
Başlangıç: 83,5 kg
Güncel: 71,6 kg
Hedef: 60 kg
blondeaddict blondeaddict
Tamamdır canım 🥰
Ay kızlar utandım valla

Bi tek ben artı geri kalan herkes eksi:KK43:
Canım hiç dert değil sen bir iki güne toparlarsın zaten 🥰 hiç moral bozacak bir fark da yok bu arada 😊
Gecen haftaki Kilo: 55.8
Bu haftaki Kilo: 55.7
Fark: 100 gr

Ben ya duraklamaya girdim ya da karbonhidrat ağırlıklı oldu 2 haftadır ondan gitmiyor. Kaçamaklarım 2 3 gün ama 2 haftada 300 gr gitti
Tebrikler canım 100 gr 100 gramdır 👏🤩
Karbonhidratları iyi takip et bu hafta gerçekten o yapabilir

Gunaydin cok sevgili diyetdaşlarim , bir Kilo bildirimi gunune daha hosgeldikkkk 😂
Baslangic kilom 87.7
Onceki Kilo 81.7
simdiki Kilo 79.5

(regl olmama ve tuvalete cikamamama ragmen )
fark 2.2 :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
5 haftada toplam 8.2 Kilo vermisim 😂😂

Orucun da 38. Saati icerisindeyim ve mutluluktan acligimi unuttum galibaaa 😂😂😂
Harikasın tebrikleeerrrrrr:KK55::KK9::21::21:

canim cok isterdim ama bende ters tepiyor.2 ögünden aşagı yiyince vücudum savunmaya geciyor.hele 24 saat yapinca daha da fena.
kac kere ac kaldim.kilo veremedim.
simdilik bana 20/4 iyi geliyor.size başarılar.
bu arada maşallah sana.tebrikler canım😍

uzun boylu ya arkadaş ondandir.
olsun senin ki de zayiflayinca incelir.hem ayakkabi numaran kücülür.
ay ben en son 42 te çikmistim.şuan bilmiyorum ama zayifken 39 40 giyiyordum.
ins yine küçülür ayaklarim.

canim sen bu hafta metabolizmayi bozdun.acilen 2 öğüne gec.kacamaklari da yapma.bak nasıl güzel kilo veriyorsun.

Vucudunu en iyi sen tanirsin tabi ayrica tesekkurler 🥰🥰

Aynen öyle eylül ayı gibi iş düzenim değişebilir iş değişikliği yapabilirim yani aktif bir iş hayatı olunca korumak zor olmaz da pandemi süreci gibi evde oturunca ben çok kilo alıyorum ya öyle böyle değil. pandemiden önce 58 59larda geziyordum pandemiden 65 ile çıktım resmen. :KK70:
Ben oyle cikmadim.diyenin alnidan opecem

Merhaba hanımlar birçoğunuzun mesajının altında kilo ve vücut kitle indeksiniz yazıyor ben yapmaya çalıştım ama sadece saat gibi olan şeyler çıktı açıklama kısmı yazmıyor.Açıklama kısmı nereden yapılıyor acaba?Bu arada hepinize iyi diyetler allah kolaylık versin bizlere

Merhaba hanımlar birçoğunuzun mesajının altında kilo ve vücut kitle indeksiniz yazıyor ben yapmaya çalıştım ama sadece saat gibi olan şeyler çıktı açıklama kısmı yazmıyor.Açıklama kısmı nereden yapılıyor acaba?Bu arada hepinize iyi diyetler allah kolaylık versin bizlere
Kilosu düşük olanlarda o yazılar yazmıyor canım

Senin Kilo indeksin normal oldugundan aciklamiyo , bizim yuzumuze vuruyo siskosunuz siz diye ondan 😂😂😂😂

Ha birde aktara gittim şu İngiliz tuzundan aldım ( Epsom salt) bunu uzun orucumuz öncesi kullanayım diye
Aktar 1 bardağa 1 yemek kaşığı gibi dedi bana fazla geldi, kullanan olmuş muydu?
Birde bunu 1 sefer mi uzun oruç öncesi mi, oruç esnasında da kullanayım mı? Tecrübeli arkadaşlar bi el atsın 😃😍
Başkan aktarın dediği doğrudur 1 su bardağına 1 yemek kaşığı eritilip içilecek
Tok karnına içilmiyor 8-10 saatlik bir açlık yada orucunun ikinci günü içebilirsin istersen gece yatarken istersen sabah erken saatlerde etkisini görmek için tansiyonu olan dikkatli kullansın tansiyon düşürüyor 😊 benim bildiklerim bu kadar inşallah tadını seversin🤗

Başkan aktarın dediği doğrudur 1 su bardağına 1 yemek kaşığı eritilip içilecek
Tok karnına içilmiyor 8-10 saatlik bir açlık yada orucunun ikinci günü içebilirsin istersen gece yatarken istersen sabah erken saatlerde etkisini görmek için tansiyonu olan dikkatli kullansın tansiyon düşürüyor 😊 benim bildiklerim bu kadar inşallah tadını seversin🤗
Tamamdır canım dediğin şekli ile uygulayacağım çok sağol 🥰
Burnumu kapar içerim artık sevmesem de 🙈😂

X