Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Valla sonunda geldiler baskanim, sonsuza kadar 80 lere hapsolcam sandiydim artik

Tebrikler baskanim toplamda kac kilo verdin 20 oldu mu ???

Gunaydın kızlar dunkı menumu yazıyım
18/5 oldu dun cunku ailecek pıknıge gıttık orda kalabalıkta ben 1 saat sonra yıcem ona gore pısırın diyemezdım saat 17.30 da hersey hazır olup oturulunca sofraya bende oturdum 1 saat sonra hıcbır sey kalmaz dusuncesıyle gırıstım bende
Kahvaltı oncesı kahve ıctım
12.30 13.00
2 kayısı 2 incir 3 hurma ve 1 avuc kuruyemıs cay
17.30 18.00
5 adet kofte 2 adet avuc ıcı kadar biftek yogurtlu patlıcan salatası ve salata
Alan genıstı bol bol kostum yurudum zıpladım agaca tırmandım ıp atladım cok yedım ama hıc rahatsızlık vermedi cunku oturmadım.
Bugun tek ogune gecıyorum 2 hafta surecek aksam yemegı 17.30 da baslayacak 2 saat sonra guncel kilomu da bildiririm.

Tabiki bir 78 o tebriklerrrr şahane

Kızlar ketojenik diyet türü olan eggfasting (eggfast) deneyen var mı aranızda? 5 Ağustostaki açlık orucuna girmeden önce yapmayı düşünüyorum vücudu ketosize sokuyormuş uzun süreli orucun etkisini arttırabiliriz diye düşünüyorum.

Çarşamba günü giricez ya oruca hedefim cuma ya da cumartesiye kadar dayanmak bakalım.

İlk defa duydum bi araştırayım

İlk defa duydum bi araştırayım
Instagram da etiket olarak arat canım #eggfast diye birçok kişi yapıyor minimum 3 gün maks 7 gün uygulanıyor. Vücudun ketosize girip yağ yakma sürecini hızlandırıyormuş. Yabancı ülkelerde keto diyeti yapanlar kilo vermeleri durunca bunu yapıp 1 ila 5 kilo arası verip devam ediyorlarmış kaldıkları yerden.

Minimum karb orta protein yüksek yağ şeklinde yapılıyor tam keto detoksu yani. Çarşamba günü oruca bununla girmeyi düşünüyorum ben açıkçası. Hem doyurucu da.

Evet baktım biraz en güzel yanı da tatlandırıcı kullanılabiliyor biraz daha araştırayım

Mantıklı ama 2 günümüz var oruca bu diet yetişmez de oruç sonrası yapılabilir gibi ay zaten 3 haftam kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…