- 24 Nisan 2010
- 4.152
- 5.729
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.541
Süper çok tebrik ediyorum
Ayyy sonunda geldi 7’ler çok tebrik ederim
Canım bugün kaçta olursa olsun yazabilirsin
Gerekirse yarın da ekleyeceğim bayrama özel
Canım yol, yemek değişikliği, WC hepsi etkilemiş olabilir dert etme bir iki güne toparlanacak
Ben 51.3 çıktım kızlar
Hem tartı farkı hem.wc diyorum.valla
Dün 3 tane acı cehre tohumu yuttum hala çıkmadım.saka gibi
69 kilo 600 gram hayirli olsun ilk kilo bildirimim
Günaydın kızlar,
Harika bir pazartesi ve harika bir hafta diliyorum ve direkt konuya giriyorum
Geçen hafta :77.5
Bu hafta:76
Fark : -1.5çoook mutluyum
Merakla sonuçlarınızı bekliyorum
Bugün geç gönderseniz de sorun değil bayram telasesi var herkeste
Gün içinde yollayan herkesi güncelleme kararı aldım
Haydi gelsin eksiler
Mesaji gordum.canim.ama.gecen haftaki.kilomdan emin olamadim o yuzden yazmadim kactim diyeKilo bildirimi yaparken
Gecen haftaki Kilo
Bu haftaki Kilo
Fark
Seklinde yazarsan daha iyi olur
Eki Görüntüle 2670489 Selam kızlar ben bu fotoyu bi çerçeveletip geliyorum
Hayır da o 900 nedir? Şimdi bu teorik olarak 79 a yuvarlanabilir ama benim pratiğimde basbayağı bir 78 o
Geçen hafta 80,9
Bu hafta 78,9 -anlatmaya gerek yok
Aradaki fark -2 kg
27 Temmuz Pazartesi: 56.1
3 Ağustos Pazartesi: 54.4
Fark: 1.7 KG
Sağol balım bayram bana darbe vurdu spor salonum kapalıydı açık olsa 53leri görebilirdim sadece yürüyüş yapmak yetmiyor ya. Neyse zaten haftada ortalama 1 kg ideal diyorlar biz 2 vermişiz süper yine deTebriklerrrrr
İlk defa duydum bi araştırayımKızlar ketojenik diyet türü olan eggfasting (eggfast) deneyen var mı aranızda? 5 Ağustostaki açlık orucuna girmeden önce yapmayı düşünüyorum vücudu ketosize sokuyormuş uzun süreli orucun etkisini arttırabiliriz diye düşünüyorum.
Çarşamba günü giricez ya oruca hedefim cuma ya da cumartesiye kadar dayanmak bakalım.
Instagram da etiket olarak arat canım #eggfast diye birçok kişi yapıyor minimum 3 gün maks 7 gün uygulanıyor. Vücudun ketosize girip yağ yakma sürecini hızlandırıyormuş. Yabancı ülkelerde keto diyeti yapanlar kilo vermeleri durunca bunu yapıp 1 ila 5 kilo arası verip devam ediyorlarmış kaldıkları yerden.İlk defa duydum bi araştırayım
Evet baktım biraz en güzel yanı da tatlandırıcı kullanılabiliyorInstagram da etiket olarak arat canım #eggfast diye birçok kişi yapıyor minimum 3 gün maks 7 gün uygulanıyor. Vücudun ketosize girip yağ yakma sürecini hızlandırıyormuş. Yabancı ülkelerde keto diyeti yapanlar kilo vermeleri durunca bunu yapıp 1 ila 5 kilo arası verip devam ediyorlarmış kaldıkları yerden.
Minimum karb orta protein yüksek yağ şeklinde yapılıyor tam keto detoksu yani. Çarşamba günü oruca bununla girmeyi düşünüyorum ben açıkçası. Hem doyurucu da.
Mantıklı ama 2 günümüz var oruca bu diet yetişmez de oruç sonrası yapılabilir gibi ay zaten 3 haftam kalmışInstagram da etiket olarak arat canım #eggfast diye birçok kişi yapıyor minimum 3 gün maks 7 gün uygulanıyor. Vücudun ketosize girip yağ yakma sürecini hızlandırıyormuş. Yabancı ülkelerde keto diyeti yapanlar kilo vermeleri durunca bunu yapıp 1 ila 5 kilo arası verip devam ediyorlarmış kaldıkları yerden.
Minimum karb orta protein yüksek yağ şeklinde yapılıyor tam keto detoksu yani. Çarşamba günü oruca bununla girmeyi düşünüyorum ben açıkçası. Hem doyurucu da.
Sağol balım bayram bana darbe vurdu spor salonum kapalıydı açık olsa 53leri görebilirdim sadece yürüyüş yapmak yetmiyor ya. Neyse zaten haftada ortalama 1 kg ideal diyorlar biz 2 vermişiz süper yine de
Limonlu su ve limonlu yesilcay if bozuyor degil mi
Beni.kafa sonradan aydi