Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Hep özelden yazasım geliyor sana çok yeyince hahaha

Anne evinde ilk günün günahı olmaz diyelim

Bi de cla yolda o bi gelsin cıvıtmam diye düşünüyorum.:)

yaptigin chloelere de mi acimiyosun vicdansiz ben sirf chloe yuzunden kacamak yapamiyorum canim cikti bugun 4 video vardi bide manyak gibi oncesinde leslie yapiyorum . Garip bi sorumluluk duyuyorum leslie teyzeme karsi

yaptigin chloelere de mi acimiyosun vicdansiz ben sirf chloe yuzunden kacamak yapamiyorum canim cikti bugun 4 video vardi bide manyak gibi oncesinde leslie yapiyorum . Garip bi sorumluluk duyuyorum leslie teyzeme karsi

Ben en son chloe yaptığımın üzerinden 20 gün geçti sanırım heralde ondan Ahahah

Yok yok valla doğru diyorsun abartmayacağım annemin tartı farklı gösteriyor ama pazartesi sabah em azından sabit çıksam göbek atarım:)

chloeye geri donmelisin . Onu yapip da kacamak yapamaz insan yapmamali yani

Bugünkü menüm (1 Ağustos)
10: 4 kaşık kadar menemen, peynir, 1 dilim ekmek, zeytin, domates, salatalık, tereyağ bal ceviz karışımı 1 tatlı kaşığı
Türk kahvesi

19: haşlanmış patates, köz kırmızı biber karışımı limonlu, domatesli makarna. İkiside 7 8 kaşık

Canlar menum gelsin

Sabah 9:30 haşlanmış yumurta 1 şeftali
Öğlen meyve yaninda muslili yoğurt
Aksam 18:30 sulu köfte (bulgur ve tavuktan yapilir)
Azicik kavurma
Suyu sayamadim
Spor saatini veremiyorum ama dostlar bi yürümüşüm bi dağ bayır gezmisim bir merdivenler çıkmışım valla kac kalori verdim bilmiyorum
Buraya döndüğümde ayni kiloda olsam yetecek bana

Selamlar dün yogundu oteldeyz yazmayı unutmuşum dün yediklerim
Sabah
200gr zeytinyağlı taze fasulye
200gr Izgara tavuk

Ara
3 gün kurusu
3 ceviz
20gr Çiğ yer fıstığı
2 Türk kahvesi

Aksam
1 tane orta boy levrek
Salata

Spor yürüyüş yaptım sadece bol bol hareketli idim dün.

Selamlar kızlar
Bugün hiç vaktim olmadı öğleden sonra da pek vaktim olmayabilir hemen bi bakayım istedim menüleri okudum ufak tefek bayram kaçamakları gördüm bayram dedim görmezden geldim
Yarın tartılacaklar İçin heyecan duyuyorum bugünü de kolay atlatırız ve umarım istenen sonuçlar alırız
Bayram sonrası İçin yavaş yavaş rotaya girelim artık
blondeaddict sayin baskanim bir sorum var oruc vakti tarcinli turk kahvesi icebiliyor muyuz ???
Canım aslında hayır
çünkü kalorili ve şeker mekanizmanı harekete geçiriyor. Mesela uzun oruçlarda otofaji evresine de geçirtmez bu sebeple vucüdü
Ama burada hep diyorum benim hedefim sadece kilo vermek bu da çok çok az kalori ne olacak diyen de çıkabilir bu tarzda dirty fasting diyorlar ilerleyenler var, tercih senindir
Ben su, doğal maden suyu, şekersiz kahve, yeşil çay vs. Dışında bir şey içmem

Yok icmem o zaman aclik vaktimde tesekkurler baskanim ❤

08:30 1 haşlanmış yumurta,domates,biber,salatalık,peynir ,zeytin,şekersiz çay

14:30 kapanış öncesi : 1 kase çorba, 1 y.k. bulgur pilavı 3 köfte,1 kase yoğurt, karpuz.

2 yemek arası 10.890 adım. sonrasında blank yapabilirim. Bakalım yarından pek umutlu değilim ama

bol eksiler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…