- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.501
Haydi sağlıkla Tamamla inşallahOrucumun 20. Saatindeyim insallah yarinki tartiya kadar dayanabilecigimbirazdan da sporumu yapcam birazcik uyuyakalmisim oglani uyuturken de spor saatim gecmis
Canım afiyet olsun08:30 1 haşlanmış yumurta,domates,biber,salatalık,peynir ,zeytin,şekersiz çay
14:30 kapanış öncesi : 1 kase çorba, 1 y.k. bulgur pilavı 3 köfte,1 kase yoğurt, karpuz.
2 yemek arası 10.890 adım. sonrasında blank yapabilirim. Bakalım yarından pek umutlu değilim ama
bol eksiler herkese
Haydi sağlıkla Tamamla inşallah
Yarın İçin şimdi daha da heyecanlandım
Canım afiyet olsun
İnşallah güzel sonuç gelir, gelmez de gecikirse daha buradayız vermeden pes etmeyeceğiz maraton koşuyoruz
CevizliydiBaklava malesef olamaz baklava o helede fistikliysa
Cevizliydibu hikayede yanan ben olmam umarım
İyi.aksamlar
Benim bugun ki menum
Sabah
Zeytin 5 tane yeail zeytin 3 tane
Biraz cecil peyniri
Yumurta cok az cikolata ve fiatik ezmesi tadimlik
Oglen
Sutlu kahve sekersiz ve bir avuc.icinden fazla kuruyemis
Aksam
Et kavurma
8 9 gibi iko.bardak yesil cay icmeyi planliyorum
Su 3 lt re olmustur
İf saatlerim 10 30 ve 18 30 oldu bugun
Spor olarak plank hareketleri yapiyorum mekik cekmeye calisiyorum..
Nasıl olacak uzun oruç. Bugun sadece kahvaltı yaptım bakalım yarına ne cıkacakCevizliyse malesef diyebilirsin ama fistikli baklavaya malesef dedirtmem5 Inde uzun oruc yapcaz toparlarsin o zaman .
Leslie yapiyorim hatta simdi yapmaya basliycaz 2 mill annemle...dediginide arastiririm..Gunluk 30 dk leslie yapabilirsin. Oyle bir terletiyor ki anlatamam . Birde butun vucut calistiriyo . Ben 30 dk boosted Walk yapiyorum. Istersen daha azla da baslayabilirsin .
4 agustosta son ogunumuzu yapcaz orucu baslatcaz ilk hedef 24 saat dayanabilen dayanabildigi kadar yapacak .Nasıl olacak uzun oruç. Bugun sadece kahvaltı yaptım bakalım yarına ne cıkacak