Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kizlar merhaba önceki mesajları okuyamadım kusura bakmayın klasik bayram koşuşturması nasılsınız bakalim
Fırsat bulmuşken menü yazıyorum
Sabah 1 yumurta,salatalık domates klasik kahvaltı
Arada saat 12 gibi 1 elma birkaç erik
Saat 3 gibi yaprak sarması birkaç.tane 2 kasık kavurma salata

01/08 Tarihli 20/4 IF

20:00 ila 21:00 arasında yediklerim

4 tam ceviz
1 yemek kaşığı keten tohumu
3 yumurta
3 orta boy kabak
150 gram süzme peynir
1 su bardağı kefir

Kaloriyi yine denkleştirdim. Su 1.5 LT, 1.5 LT daha aldım yanıma yatana kadar 3 LT tamamlıcam.
Yürüyüşe çıkıcam biraz sonra dönüşte de 1 fincan kayısılı form içicem. :)

Kızlar 20/4 yaparken doyma sorunu yaşayan oluyorsa kabak + yumurta + peynir kombinasyonunu yapın hem doyurucu hem lezzetli hem de uzun süreli tok tutucu bir şey çıkıyor ortaya. Valla pratik ve ucuz diye 3 gündür aynı şeyi yiyorum resmen. :KK70: Yarın mercimekli birşey yapmayı düşünüyorum hep aynı gitmemek için.

Kızlar 20/4 yaparken doyma sorunu yaşayan oluyorsa kabak + yumurta + peynir kombinasyonunu yapın hem doyurucu hem lezzetli hem de uzun süreli tok tutucu bir şey çıkıyor ortaya. Valla pratik ve ucuz diye 3 gündür aynı şeyi yiyorum resmen. :KK70: Yarın mercimekli birşey yapmayı düşünüyorum hep aynı gitmemek için.

Ben cok az yiyorum ama kahveyi cok ictigim icin galiba acikmiyorum hemen .

Ben cok az yiyorum ama kahveyi cok ictigim icin galiba acikmiyorum hemen .
Ben evdeyken çok acıkıyorum ya işte böyle değilim evde oturma psikolojisi hemen kalorili şeylere yöneliyorum o nedenle midemi doldurup kaçamak yapmamaya çalışıyorum. Pazartesi iş başlıyor 1 gün daha dayansam tamamdur :KK70:

Şu bayram telalesi ve hazırlığının adı bile yetiyor. 😂
En kötüsü de hazırlık yapınca insan iradesi hep sınanıyor. Bende bugün ucundan döndüm koca bir tabak tatlıyı az daha indiriyordum mideye nasılsa aylardır yemedim hakettim dedim resmen.Neyse atlattım kazasız belasız 😊

Şimdi önümüzde 3 gün daha var. Tabi hepimiz insanız ve çok yemek istiyorsanız azıcık tadına bakın ama tek ricam battı balık yan gider deyip tüm gününüzü veya tüm bayramı heder etmeyin. Bozduk nasılsa psikolojisine girmeyin ne olur. Bir sonraki öğünde aynen devam normal rutine
Ve bozdu iseniz normal düzeni lütfen bir iki gün tartıdan uzak kalın 🥰
İyi geceler ❤

Harikasın iraden çok iyi 😀 ben dayanamadım tatlılara 😀 ama sadece dün. Bugün direndim 😊

Ben de dün hariç az yiyorum sayılır her zamanki gibi yani ama karbonhidrat ağırlıklı olabiliyor genelde. Kalabaligiz kendime göre yapamıyorum ayri artık ne varsa onu yiyorum. Pazartesi artı çıkacağımı hissediyorum ama ders olsun belki daha da dikkat ederim😀

😂😂😂 yarin icin planin ne 😂
Öğlen 12ye kadar yatıyorum zaten eşimi 1 gibi işe yolluyorum. Yarın telefona kırılmaz cam aramaya çıkıcam bayram diye her yer kapalı artık nerde bulursam. Ondan sonra da yine başka bir avmye gitmeyi düşünüyorum. 10 tane kıyafetle kabine girip yarım saat deneyip hiçbirini almadan geri çıkmak acayip bir eğlence zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun valla :KK70: :KK70:

Bugunku menu 1 haslanmis yumurta ufak bi parca peynir 2 parca grissini (ye ye bitmiyo sahane bisey 😂😂) aksam yemegi de izgara tavuk gogsu ve dun yaptigim havuc tarator bi kac badem 😂 elim hic aza gitmedigi icin 2 3 gunluk cikiyo hep yemekler bende 😂 30 dk leslie 4 chloe videosu birazdan 30 dk eliptik ve muhtesem cubugumla 30 dk egzersiz yapcam 😂 2.5 litre kadar su ictim 😂 camasir suyunu cok kullaninca hep cok su iciyorum zaten daha da su iciyorum icim yandi camasir suyu kokusundan 😂

Öğlen 12ye kadar yatıyorum zaten eşimi 1 gibi işe yolluyorum. Yarın telefona kırılmaz cam aramaya çıkıcam bayram diye her yer kapalı artık nerde bulursam. Ondan sonra da yine başka bir avmye gitmeyi düşünüyorum. 10 tane kıyafetle kabine girip yarım saat deneyip hiçbirini almadan geri çıkmak acayip bir eğlence zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun valla :KK70: :KK70:

Yemek katina da cikican mi 😂😂😂😂

X