Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Evet bayramın 1. günü firesiz geçti kendimi avmlere attım gezdim tozdum 5 saat yürüdüm ordan oraya ve finalde diyeti bozmadan 6:30 gibi eve dönüp orucumu açtım. Şimdi de bitirdim ve paylaşıyorum kızlaaar.

31/07 Tarihli 20/4 IF

18:30 ila 19:15 arasında yediklerim
100 gram süzme peynir (Bir türlü bitmiyor arkadaş 2 paket lor aldım hala geçemedim :KK70:)
3 adet yumurta
1 yemek kaşığı keten tohumu
250 gram semizotu çiğ
5 çorba kaşığı tepeleme sütaş light yoğurt
5 ceviz

Su şuan 1.5 LT şimdi 1 tane daha 1.5 dolduruyorum 3'e tamamlıcam yine.
Bir de beyaz çay içerim 1 fincan kayısılı form içmiyorum 2 gündür ishal oldum içe içe biraz kendine gelsin bağırsaklarım -,-

Aslında kefir de vardı da yarın yoğurdum yok diye onu yarına salladım onun yerine cevize ekleme yaptım kalorimi tutturmak için. Yemeği erken bitirdim ne olur ne olmaz diye. Yarın başka AVMlerde görüşmek üzere. :KK70: :KK70:

Evet bayramın 1. günü firesiz geçti kendimi avmlere attım gezdim tozdum 5 saat yürüdüm ordan oraya ve finalde diyeti bozmadan 6:30 gibi eve dönüp orucumu açtım. Şimdi de bitirdim ve paylaşıyorum kızlaaar.

31/07 Tarihli 20/4 IF

100 gram süzme peynir (Bir türlü bitmiyor arkadaş 2 paket lor aldım hala geçemedim :KK70:)
3 adet yumurta
250 gram semizotu çiğ
5 ceviz

Bir de beyaz çay içerim 1 fincan kayısılı form içmiyorum 2 gündür ishal oldum içe içe biraz kendine gelsin bağırsaklarım -,-

Aslında kefir de vardı da yarın yoğurdum yok diye onu yarına salladım onun yerine cevize ekleme yaptım kalorimi tutturmak için. Yemeği erken bitirdim ne olur ne olmaz diye. Yarın başka AVMlerde görüşmek üzere. :KK70: :KK70:
1 tane de kabak yedim çiğden lif ve tokluk için onu unutmuşum ortalama 850 900 kalori arası aldım bugün

İyi aksamlar

Sabah
1 dilim kepek ekmeği(60gr)
50gr dil peyniri
2 adet nektarin
4 dilim kuru portakal
3 dilim kuru çilek

Ara
65 gr Çiğ fıstık
1 Türk kahvesi

Akşam
100gr kavurma

3 lt su içtim uyuyana kadar 1 lt daha içerim. Bugun cok yorukdum. Kurbanla uğras, payla yerleştir derken. Ütü ev topla çamasır bulasık. Çocuk ev derken. Sadece ağırlık kol çalıştım. Çok yorgundum tüm vucut calısamadm. Bize tatil bu arada asıl yarın baslıyor esim oğlum ben Üçümüz tatile gideceğiz 3 günlüğüne. 😊
Herkese musmutlu bayramlar ✌️

31/07 Tarihli 20/4 IF

3 adet yumurta
250 gram semizotu çiğ
5 ceviz

Oh süper hem gezmişsin hem menü iyi 🤩👍
İyi aksamlar

Sabah
1 dilim kepek ekmeği(60gr)
50gr dil peyniri
2 adet nektarin
4 dilim kuru portakal
3 dilim kuru çilek

Ara
65 gr Çiğ fıstık
1 Türk kahvesi

Akşam
100gr kavurma

3 lt su içtim uyuyana kadar 1 lt daha içerim. Bugun cok yorukdum. Kurbanla uğras, payla yerleştir derken. Ütü ev topla çamasır bulasık. Çocuk ev derken. Sadece ağırlık kol çalıştım. Çok yorgundum tüm vucut calısamadm. Bize tatil bu arada asıl yarın baslıyor esim oğlum ben Üçümüz tatile gideceğiz 3 günlüğüne. 😊
Herkese musmutlu bayramlar ✌️
Allah kabul etsin kurbanını canım 🙏
Çok yorucu oluyor kurban ile uğraş o sebeple menün gayet iyi afiyet olsun
İyi tatiller iyi yolculuklar 🥰
Herkese iyi bayramlar
Ben bugün menü paylaşmym ama iyi haber h sonu kalacağını düşündüğüm misafirlerim gitti tabi gitmelerini istediğimden değil asla sadece yeme düzenimi bozduğumdan sorun da bende aslında - ne vicdan yaptım yaa😀
P tesi kilo bildiriminde görüşürüz arkadaşlar 🤗🤗🤗
Ay misafirin kısası makbul ben açık açık söylüyorum kendimde hem yorucu hem düzen kalmıyor valla ne kadar sevsem de gelenleri 🙈
Bı arada kendim de yatılı gitmekten nefret ederim
Sende menülerini hemen oturtursun şimdi afiyet olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🥰

slm kızlar,
10.00 2 dilim peynir, domates, salatalik, 1 dilim ekmek, ceyrek simit, 8 zeytin
13.00 6 tane sarma
17.30 1 kase yayla corba, 3 köfte, 3 dilim karpuz

Herkese tekrar iyi bayramlar....
İyi bayramlar canım
Bugün biraz karbonhidrat yüklü ama çok değil miktarca ayrıca bugün bayram 🥰💐

Şimdi tekrar çıkıcam kaptanım çöp atmaya diye bir yarım saat dolanırım. Şu kabak yumurta peynir keten tohumu karışımı çok hoşuma gidiyor. Çok lezzetli oluyor birde kabakları ufak doğruyorum hemen bitmiyor yarım saat sürdü bugün yemem bilgisayara bakarken. :KK70:

Allah kabul etsin kurbanını canım 🙏
Çok yorucu oluyor kurban ile uğraş o sebeple menün gayet iyi afiyet olsun
İyi tatiller iyi yolculuklar 🥰

Ay misafirin kısası makbul ben açık açık söylüyorum kendimde hem yorucu hem düzen kalmıyor valla ne kadar sevsem de gelenleri 🙈
Bı arada kendim de yatılı gitmekten nefret ederim
Sende menülerini hemen oturtursun şimdi afiyet olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🥰

İyi bayramlar canım
Bugün biraz karbonhidrat yüklü ama çok değil miktarca ayrıca bugün bayram 🥰💐

Allah razı olsun 😍
Bu arada ben pzt gece döneceğim evime. Salı gunu tartı bildiriminde bulunsam olurmu

Bugünkü menü
(Mecburen bayram kahvaltısı nedeni ile orucumu erken açtım 2 saat kadar
ilk öğün
Peynir
Zeytin
Salatalık
4-5 adet patates kızartması( anne hatrına yendi)
1 yumurta
Son öğün
4-5 adet köfte
Fırın sebze sote 1 yemek kaşığı kadar

1.5 litre su içebildim
1 soda
1 türk kahvesi
Günü bitirdim.

Allah razı olsun 😍
Bu arada ben pzt gece döneceğim evime. Salı gunu tartı bildiriminde bulunsam olurmu
Tamam canım sen yaz bayrama özel yapacağız artık bu hafta birşeyler 😂
Ben bugün menümü yazmayacağım🙈 Çok stresliydim serbest gün ilan ettim 😀 Fazla serbest oldu ama olsun toparlarım bir şey olmaz. Bugün de böyle olsun😀
Afiyet olsun 😂
Ya kızlar kayıra bakmayın 2 gündür aktif olamaıyorum . Çok yoğunum menümü yarından itibaren yazacam İnşAllah. Ufak tefek kaçamaklar oldu . yarın son gaz devam bugün uzun zamandır görmediğim insanlar zayıflamışsın dedi . Çok sevindim 🥰🥰
Ne güzel iltifat almak çok mutlu ediyor. Çok kaçmadan ipin ucu devam 😀
Bugünkü menü
(Mecburen bayram kahvaltısı nedeni ile orucumu erken açtım 2 saat kadar
ilk öğün
Peynir
Zeytin
Salatalık
4-5 adet patates kızartması( anne hatrına yendi)
1 yumurta
Son öğün
4-5 adet köfte
Fırın sebze sote 1 yemek kaşığı kadar

1.5 litre su içebildim
1 soda
1 türk kahvesi
Günü bitirdim.
Afiyet olsun menü gayet iyi. Saat şaşmasını takma çok bu tür günlerde 🥰

Şu bayram telalesi ve hazırlığının adı bile yetiyor. 😂
En kötüsü de hazırlık yapınca insan iradesi hep sınanıyor. Bende bugün ucundan döndüm koca bir tabak tatlıyı az daha indiriyordum mideye nasılsa aylardır yemedim hakettim dedim resmen.Neyse atlattım kazasız belasız 😊

Şimdi önümüzde 3 gün daha var. Tabi hepimiz insanız ve çok yemek istiyorsanız azıcık tadına bakın ama tek ricam battı balık yan gider deyip tüm gününüzü veya tüm bayramı heder etmeyin. Bozduk nasılsa psikolojisine girmeyin ne olur. Bir sonraki öğünde aynen devam normal rutine
Ve bozdu iseniz normal düzeni lütfen bir iki gün tartıdan uzak kalın 🥰
İyi geceler ❤️

Herkse iyi bayramlar... 🍬🧡💐
Bayram sebebiyle öyle tatlilar felan yemedim ama yine de ufak tefek düzensizlikler olmadi diyemem.. inşallah ptesi tartida oyle can sıkıcı durumlar yaşamadan bu haftayı kapatırız..🙏😊
hepinize iyi geceler..

Tamam canım sen yaz bayrama özel yapacağız artık bu hafta birşeyler 😂

Afiyet olsun 😂

Ne güzel iltifat almak çok mutlu ediyor. Çok kaçmadan ipin ucu devam 😀

Afiyet olsun menü gayet iyi. Saat şaşmasını takma çok bu tür günlerde 🥰
Şimdi tartıldm 100.7 çıktım. 1 kg100gr gitmiş 6 gunde. İstersen bu bildirimi yazabilirsin 🤗🤗sen bilirsin

Gunaydinlarrrrr dun sicaktan kendimizden gecmisiz alle olarak valla unuttun aksam menumu yazmayi 😂 dun orucumu 1 parca peynir 2 grissini biraz kuruyemisle actim aksam yemegi olarak da tavuk sote ve biraz havuc tarator yedim . 2 lt su soguk kahve soguk yesil cay ictim. Leslie 2 chloe videosu 20 du eliptik direnc bandi ve jimnastik cubuguyla da egzersiz yaptim ama sicaktan ellerim falan hep sisti . Avcumu kapatamiyorum . Insallah pazartesiye boyle olmaz yoksa tartida dogru sonucu goremicem sislikten 😣

Günaydın arkadaşlar hayırlı bayramlar
Ben dün tatlı sınavından ve anne baskısına yenik düştüm sınavı geçemedim ve bugun oldukça artıdayım
Bayram sonu inşallah spora agırlık vericem ben spor yani yürüyüş olmayınca ne kadar dikkat etsem de veremiyorum hedefim agostos ayında 4 kilo vermek çünkü ben cok zor veriyorum o yüzden hedef koydum kendime

X