- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.361
hadi inş canım.sana güveniyorum.bence 53.9 u bile görürsün.54.7 ile bayrama giriyorum cumartesi pazar tartılmıcam pazartesi direk kilomu söylicem. 3 gün kaçamak yapmamaya çalışıcam zor olacak evde olduğum için ama. Kendimi bol bol dışarı atmayı düşünüyorum akşam yeme saatim başlayana kadar eve girmemeyi düşünüyorum. Pazartesine 54.1 görsem süper olur
Sonlara doğru zorlaşıyor ya balım ondan çok tepeden atmadım 2 versem yeter yinehadi inş canım.sana güveniyorum.bence 53.9 u bile görürsün.
Ay bende öyleyim dün gece resmen yarın ne yesem diye düşünüyordum işyerinden de koca bir paket çikolata hediye ettiler allahım sen aklıma mukayyet olşuan ödemleri attim.84.9 um.
bayram sonu 83.9 a bile razıyım.Allahım.sen benim gırtlağıma sahip çık
çikolata benim zayif noktam.Sonlara doğru zorlaşıyor ya balım ondan çok tepeden atmadım 2 versem yeter yine
Ay bende öyleyim dün gece resmen yarın ne yesem diye düşünüyordum işyerinden de koca bir paket çikolata hediye ettiler allahım sen aklıma mukayyet ol
Benim yine akşam 6 açılış. Eşim işe gidicek biraz sonra bende hazırlanıp çıkıcam arkasından 4 km mesafede bir avm buldum yürüye yürüye oraya gidicem hem spor olur hemde evden uzakta yemekten uzakta olurum. Yanımada 1.5 lt pet su alıcam çantaya içe içe giderim. Zaten gidişti dönüştü mağazalara girişti filan derken dönüşüm akşam 5 6 yı bulur eve dönünce de orucumu açarım. Şuanki planım bu bozmam inşallah AMİNNçikolata benim zayif noktam.
ay ben bunla kalsam iyi.eti de cok severim.hele yağlı kısımları.simdi yulaf yiyorum tok tutsun diye
Yumurtaya da yüklenebilirsin tok kalırsan sapıtma ihtimalin azalırçikolata benim zayif noktam.
ay ben bunla kalsam iyi.eti de cok severim.hele yağlı kısımları.simdi yulaf yiyorum tok tutsun diye
oh valla hayat sana güzel.gez bacım.zayifken gezmek de güzel.yeni kıyafetlere bakarsin.Benim yine akşam 6 açılış. Eşim işe gidicek biraz sonra bende hazırlanıp çıkıcam arkasından 4 km mesafede bir avm buldum yürüye yürüye oraya gidicem hem spor olur hemde evden uzakta yemekten uzakta olurum. Yanımada 1.5 lt pet su alıcam çantaya içe içe giderim. Zaten gidişti dönüştü mağazalara girişti filan derken dönüşüm akşam 5 6 yı bulur eve dönünce de orucumu açarım. Şuanki planım bu bozmam inşallah AMİNN
protein almadim ki et hakkimi azaltiyimYumurtaya da yüklenebilirsin tok kalırsan sapıtma ihtimalin azalır
masallah canim.tebriklerHerkese mutlu,sağlıklı, iyi bayramlar dilerim
Dün sabah 12:00 dan beri oruçluydum şimdi orucumu açıcam açmadan bir tartılayım dedim 60.5 çıktım bakalım bayram sonrası neler olucak
Gidişata göre bu günde 24 saat oruç yapıcam yarın 12 ye kadar bişey yemeyi düşünmüyorum ama nasip tabi
İlk hedefime son 2 kilo kaldı inşallah en yakın zamanda ilk hedefime ulaşıp sonra diğer kilo hedefim için yola başlarım
Hoşgeldin iyi bayramlarHayirli geceler hayirli bayramlar bende if yapmak istiyorum burasi da aktifmis baya ve cok.guzel.kilolar verilmis heveslendim...bayramdan sonra gorusuruz insaAllah ...
Bayramda da dikkat etmeye devam.tabi
30.yasindayim 164 boyum.70.kiloyum 63 kilo olmak.istiyorum..3 evladim.var
En buyuk.sikintim.simit bolgesi ve gobek en.zor gidiyor denilen.yerler...
Allah kolaylik versin..
Haydi inşallah görürsün canım hedefe az kaldı54.7 ile bayrama giriyorum cumartesi pazar tartılmıcam pazartesi direk kilomu söylicem. 3 gün kaçamak yapmamaya çalışıcam zor olacak evde olduğum için ama. Kendimi bol bol dışarı atmayı düşünüyorum akşam yeme saatim başlayana kadar eve girmemeyi düşünüyorum. Pazartesine 54.1 görsem süper olur
günaydin kızlar.
herkese hayırlı bayramlar.
ins bu bayrami hepimiz eksi ile kapatiriz.yoksa ağzımiz bi açildı mi kapanmaz.
şahse ben kendi adima çok endişeliyim
Amiiin hepimiz için zor bir sınav bayramşuan ödemleri attim.84.9 um.
bayram sonu 83.9 a bile razıyım.Allahım.sen benim gırtlağıma sahip çık
Ay hadi hayırlısı olsunHerkese mutlu,sağlıklı, iyi bayramlar dilerim
Dün sabah 12:00 dan beri oruçluydum şimdi orucumu açıcam açmadan bir tartılayım dedim 60.5 çıktım bakalım bayram sonrası neler olucak
Gidişata göre bu günde 24 saat oruç yapıcam yarın 12 ye kadar bişey yemeyi düşünmüyorum ama nasip tabi
İlk hedefime son 2 kilo kaldı inşallah en yakın zamanda ilk hedefime ulaşıp sonra diğer kilo hedefim için yola başlarım
Dünkü yediğinle mi artı çıktın balım kaç gram almışsınHerkese hayırlı bayramlar
Bayrama 1-0 geriden başlamış bulunmaktayım tek öğünle de kilo alınıyo muymuş eksi görecekken almışımmoralim bozulduğundan tatlıyı biraz fazla kaçırdım ama pişman değilim
İyi bayramlar canımHerkese hayırlı bayramlar
Bayrama 1-0 geriden başlamış bulunmaktayım tek öğünle de kilo alınıyo muymuş eksi görecekken almışımmoralim bozulduğundan tatlıyı biraz fazla kaçırdım ama pişman değilim
İyi bayramlarslm kizlar,
sevdiklerinizle beraber mutlu bayramlar
Helal gayet iyi idare etmişsinherkese sağlık,huzur dolu bayramlar :)
bugün kendime şaştım çok şükür sapıtmadım. Gittiğim yerlerde bol bol su ve Türk kahvesi içtim.
Tatlıları minik yalanlarla iade ettim yada eve getirdim :)
Bugünkü menüm
15.gün 31.07.2020 Cuma
08:30 çeyrek simit,peynir,zeytin ,1 ceviz ,şekersiz çay
Ara : Kefir,kahve
13:00 Kapanış öncesi 1 kase çorba, salata,karpuz.
Güzel menü canım afiyet olsunslmlar.bugünku menüm
saat 11.30 da
1 su bardagi süt+2 yk yulaf ezmesi
saat 12.30
az bisey sucukluyumurta domates salatalik (cocugun artiklari)
saat 15 de
az bisey üzüm
saat 17.15 de
kücük tabak kavurma
domates salatalik sogan biber
1 bardak ayran
2 3 lokma ekmek
su 3 lt olur yatana kadar.
yurüyuş yaparmiyim bilmiyorum. zaten cok yorucu bi gündü yine.