- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.341
olur canim.merakla bekliyorum.Kameram düzelsin bende o vakte kadar daha fazla veriyim sonra çekip boydan atarım balım
Ahahaha
Kaçla kaç aralığında açman lazımdı 20 4 yapıyorsun aslında kaçta bitiyordu orucun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur canim.merakla bekliyorum.Kameram düzelsin bende o vakte kadar daha fazla veriyim sonra çekip boydan atarım balım
Ahahaha
Kaçla kaç aralığında açman lazımdı 20 4 yapıyorsun aslında kaçta bitiyordu orucun
Ton balığı yiyesim gelmedi zaten light olanı da hiç çekilmiyor suyun içinde yüzüyor resmen ton parçaları Süt de hafif kalır acıktırır diye düşündüm dedim biraz lif ve yağ yükleyeyim hem kabızlığa da çözüm olur 1 paket ceviz aldım yedim içinden kalanı da artık önümüzdeki günlerde menülerime dahil ederim :)Valla toksan yükte hafif ama kaloride ağır bişeyler alabilirsin
aynen canim ev isleri cok.
bide bıdır bıdır eden bisey var evde.elime ayağima yapışan cinsten
tsk ederim canim kot bilgisi icin
tavuk da akşamdan artikti.yarin bayram.evde ne varsa onu yiyelim dedik.esime cocuğa dolma yedirdim.kendimde ne varsa onu yedim.yoksa kanat fazla kalorili.günicinde de kalorim düsüktü.ona güvenerek yedim
cok saol canim
evde dambil var.5 kiloluk.yaptim azönce.terde kaldim.
Üyelerce reklam gibi algılanıyor, her ne kadar link atan bu amaçta olmasa bile, o yüzden link vermemek daha iyi olur.Buradan link atmak yasak değil ya
Spor hareket paylaşımı yapılıyor sıkıntı yok
Yine de emin olmak için soralım Mune Hanim
Üyelerce reklam gibi algılanıyor, her ne kadar link atan bu amaçta olmasa bile, o yüzden link vermemek daha iyi olur.
Bugün yiyeceklerin değil mi canım ?
Şimdiden afiyet olsun akşama belki biraz salata da eklersin hem pilav hem kısır olacaksa gün içinde
Birşey sorabilirmiyimYazmayi unuttum bide yesil nohut yedim çiğ olandan
Kilosu az olanlarda çıkmıyor canım yüksek olanlarda çıkıyor o kısım sadeceBirşey sorabilirmiyim
Bende kilo indeksi durumunu yaptım ama bende sizdeki gibi açıklama kısmı gözükmüyor neden acaba
Çok teşekkür ederimKilosu az olanlarda çıkmıyor canım yüksek olanlarda çıkıyor o kısım sadece
Afiyet olsun kalorileri yavaş yavaş arttırmak gayet mantıklı uzun vadede sonrasını garantiye alırsın30/07 Tarihli 20/4 IF
19:00 ila 20:00 arasında yediklerim
7 tam kelebek ceviz
200 ml kefir yağlı
100 gram süzme peynir
300 gram light yoğurt
Yarım demet semizotu
1 yemek kaşığı keten tohumu
1 çay kaşığı zeytinyağı
Protein yüksek yağ yüksek karb düşük bir gün oldu.
Günlük kalori limitimi 50 arttırdım artık vücut alışana ve kilo vermeye devam edene kadar bu bantta gidicem. Bugün de dediğim gibi istediğim kiloya inene kadar 1200 kaloriye ulaşmayı planlıyorum. Zaten son 1-2 kiloda iyice kilo vermek zorlaşacak benim için
Afiyet olsunSelamlar , bugun 2 haslanmis yumurta peynir zeytin 2 grissini yedim aksam yemegi olarak da dun yaptigim kabak lazanyadan ve 3 kasik yogurtlu makarna yedim 4 chloe videosu 30 dk leslie 1 saat sonrada 30 dk eliptik yapcam . Kendime Yoga çubugu siparis ettim cok guzel sıkılaşma hareketleri yapiliyor onunla . Yarin gelecek insallah . Evde egzersiz icin cok mantikli geldi bana .
Afiyet olsun yarın mümkünse biraz daha kontrollü olursan görmezsin inşallah artı9: patatesli yumurta 4 kaşık falandı, salatalık, domates, peynir, 1 dilim ekmek
Türk kahvesi
1 kayısı, yarım şeftali, 2 bardak ayran
19: 5 6 tane patates kızartması, 3 kaşık kısır, mini bir kase tavuk çorbası
Aksam yemegi yoktu da kalan ne varsa onlardan yedim az az yedim ama az su içiyorum bu ara ödem yapıyor sanki. Pazartesiye +gormesem bari
Afiyet olsun, görmedikCanlar menümü yazip kaçıyorum bayramdan sonra yazilarinizi ancak okurum
Sabah 9da
Sut icine müsli ve 1 dilim peynir
Aksam 8 de
1.lahmacun bolca salata
Saatleri hic görmeyin ((
Afiyet olsun menü iyiBugünkü durumum
İlk öğünüm 12 de
2 yumurta
Çok az menemen
Salatalık , nane, tere
Zeytin, peynir
Ara öğün
1 adet şeftali
son öğünüm 19.30
1 adet ızgara tavuk
Mantar sote
Karpuz 2 dilim
çay, 1 adet sütlü kahve
su 2 lt içebildim
Hareket çok azdı evde olduğum için
Afiyet olsun ve iyi nöbetlerİyi geceler bayram nöbetinden :)
Kahvaltı haşlanmış yumurta ve kaşar peyniri
1.30 gibi tavuk sote ve salata
Akşam :5 çiğ köfte marul ile