Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

slm bugun ku menum
10.30 1 haşlanmış yumurta, dilim peynir, 8 zeytin, 1 dilim ekmek, domates
14.00 1 adet seftali
16.00 yeşil çay
17.00 1 kase mercimek corba, 5 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt
birde ben normalde 20/4 yapiyodum ama evde degilim ve saatlere pek uyamadim bu konuda bilgisi olan varsa bu durumun cok etkileyip etkilemiyecegi hakkinda yorum yapabilir mi?

Bende bacakları inceltmek için bir adet videonuza talibim üst bölge zayıfladı ama bacak ve basen için istediğim şekle henüz gelemedim
Çok teşekkür ederim şekil demişim ama tek derdim incelmek yani ip atlıyorum faydası oluyor sanki sadece sol ayağım biraz mızmızlanıyor bu konuda iyi atlayabiliyorum ama ara vermek zorunda kalıyorum
İp atlamayı bende çok seviyorum ama incelmeden ziyade kaslandırır bacakları gövde yükü bindiği için. Ama tabi ki toparlamaya katkısı var kesinlikle. Sana lunge türü hareketler bir de mat egzersizleri lazım valla en basit şeylerden birisi bacakları inceltmek çünkü çok fazla kas grubu var ortalama 2-3 hafta içinde cm cm incelme görürsün. En zoru ise karın kesinlikle ben şuan onu çekiyorum mesela yağ oranı düşmeden karın kasları çıkmıyor kesinlikle -,-

Bende 5 gibi türk kahvesi içtim büyük kupa açlığımı kesti normalde orucum bitti 20 saati doldurdum ama devam ediyorum 7ye doğru açıcam

aynen canim ev isleri cok.
bide bıdır bıdır eden bisey var evde.elime ayağima yapışan cinsten
tsk ederim canim kot bilgisi icin
tavuk da akşamdan artikti.yarin bayram.evde ne varsa onu yiyelim dedik.esime cocuğa dolma yedirdim.kendimde ne varsa onu yedim.yoksa kanat fazla kalorili.günicinde de kalorim düsüktü.ona güvenerek yedim
Ağırlık antremanı. Youtu.be da bir sürü video var. Dambıl al bikaç tane ve başla
cok saol canim
evde dambil var.5 kiloluk.yaptim azönce.terde kaldim.

kız anam zaten ne kilon var.yağ mi kaldi sende
ay bi resim isterim valla.

kız anam zaten ne kilon var.yağ mi kaldi sende
ay bi resim isterim valla.
Kameram düzelsin bende o vakte kadar daha fazla veriyim sonra çekip boydan atarım balım
Ahahaha
Slm arkadaşlar ben şimdi spor yapıyorum daha bitmedi ama yeme saatimi kaçırdım ne yapsam yemesem mi saati mi kaydırsam bilemedim
Kaçla kaç aralığında açman lazımdı 20 4 yapıyorsun aslında kaçta bitiyordu orucun

Ay ben orucu açtım valla süzme peynir kefir keten tohumu zeytinyağı ile. Semizotu almıştım marketten gidicem soyunma odasında onu temizleyip light yoğurda karıştırıp yicem iş yerinde olacak iş değil valla keşke yarın filan yapsaydım soyunma odasında semizotu ayıklamak nedir arkadaş

Afiyet olsun
Ne kadar şaştı bilmiyorum ama bir günden sorun olacağını sanmam
Bende 5 gibi türk kahvesi içtim büyük kupa açlığımı kesti normalde orucum bitti 20 saati doldurdum ama devam ediyorum 7ye doğru açıcam
Sende 4 üne sıkı hazırlanıyorsun
Slm arkadaşlar ben şimdi spor yapıyorum daha bitmedi ama yeme saatimi kaçırdım ne yapsam yemesem mi saati mi kaydırsam bilemedim
Canım tamamen açlık duyguna bağlı hareket et
Eğer akşamı geçirttirmeyecekse sana açlık şimdi aç yarın normal tempona dön

Hiç yemeden durmak zorlayabilir canım açlık krizine girip bozma riskin de var her zaman Ben olsam saat erken olduğu için biraz kaydırırım spor bitimi hemen tüketime geçerim 9dan önce de bitiririm. Yarın 18/6 yaparmış gibi yine 18:30da bitirirsin yemeği birşey olmaz ondan

Valla spor sırasında o kadar su içiyorum ki şu an açlık hissetmiyorum ama spordan sonra protein almak gerektiği için bir çay bardağı kefir içip günü kapatırım sağolun valla çok kararsızdım

Aman kas uzak dursun ben incelme derdindeyim o zaman iple aramı keseyim kendisini de pek severdim araştırayım o zaman, karın eridi az kaldı çok yoktu zaten benim sıkıntı bacak ve basenlerdeydi

Allah bağışlasın peşinde koşmak zaten spor yerine geçer

Kızlar kalori açığım var semizotu ile yoğurdu bitiremedim baydı ortalama 150 200 kalori daha almam lazım günlük hedefime ulaşmak için. Markete gidicem proteinli süt mü alsam light ton balığı mı alsam ceviz mi alsam bilemedim ya ne yapayım var mı başka alternatif pratik böyle marketten alınacak

Selamlar , bugun 2 haslanmis yumurta peynir zeytin 2 grissini yedim aksam yemegi olarak da dun yaptigim kabak lazanyadan ve 3 kasik yogurtlu makarna yedim 4 chloe videosu 30 dk leslie 1 saat sonrada 30 dk eliptik yapcam . Kendime Yoga çubugu siparis ettim cok guzel sıkılaşma hareketleri yapiliyor onunla . Yarin gelecek insallah . Evde egzersiz icin cok mantikli geldi bana .

30/07 Tarihli 20/4 IF

19:00 ila 20:00 arasında yediklerim
7 tam kelebek ceviz
200 ml kefir yağlı
100 gram süzme peynir
300 gram light yoğurt
Yarım demet semizotu
1 yemek kaşığı keten tohumu
1 çay kaşığı zeytinyağı

Protein yüksek yağ yüksek karb düşük bir gün oldu.
Günlük kalori limitimi 50 arttırdım artık vücut alışana ve kilo vermeye devam edene kadar bu bantta gidicem. Bugün de dediğim gibi istediğim kiloya inene kadar 1200 kaloriye ulaşmayı planlıyorum. Zaten son 1-2 kiloda iyice kilo vermek zorlaşacak benim için

Valla toksan yükte hafif ama kaloride ağır bişeyler alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…