Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Aynen öyle kepekten sonra şuan deli gibi tokum göbiş çıktı hatta bol su ile tüketince midede 10 katına kadar büyüyüp yer kaplayıp tok tutuyormuş zaten kepek kaptanım :)

Bende karb protein ayıramıyorum valla zaten 4 saatlik aralıkta yiyorum onda da çok ayrıma bakmadan tüketiyorum 16/8 yaparken ayırıyordum bir tek

En kötü evde bekunis var 4 ağustostaki oruca girmeden onu alıcam bitmek üzere zaten. Sonra devam ederse de epsom tuzu ya da magnesie calcinee düşünüyorum ofiste olunca sebze tüketmek zor oluyor orucu açtığım saatte masa başında oluyorum çünkü sebze yemeği pişirme lüksüm olmuyor. Tek yapabildiğim kabağı salatalık gibi yemek

Afiyet olsun ve iyi yolculuklar
Umarım yapabileceğinin en iyisini yspacaksındır zaten
Yarın belki tartı yüksek gösterebilir takılma ona
Menü evet karbonhidrat yüklü olmuş ama bir şey deniyorsun umarım faydasını görürsün

Normalde biliyorsun kaptanım bende proteinciyim ama hep pro pro pro derken tıkandık iyice biraz lif yüklemek istedim yarın sabah tartıyı söylerim yarın artı da gelsem eksi de gelsem protein günü yapıcam zaten inş

Her gün lor yenmiyor ama ya
Maraş diyerek dondurmayı aradan kaçırayım dedim ama yemediniz

S3lam canlar son yazilarinizi pek okuyamadim vakitsizlikten
Menum

25. Saatte balik salata soda 1 dilim ekmek..
Nescafe 2 lt su
Spor yok
Bugun aclik vurdu ben-i midem bulandi hep. Istifar ettim sonunda. Ama aidin hanima gore bu guzel bisi bakalim

Menum

Nescafe 2 lt su
Spor yok
Bugun aclik vurdu ben-i midem bulandi hep. Istifar ettim sonunda. Ama aidin hanima gore bu guzel bisi bakalim
Yani kadını hiç izlemedim de msjı okuyunca ‘ölüyorum’ desem ‘iyidir iyidir’ diyecek galiba

Menum

Nescafe 2 lt su
Spor yok
Aç karnına mı kustun canım ayy ne varki midede ne çıksın
Millet ağç ağçç

Browni yerine sufle denicem bi daha ama tarifsiz kendimce uydurcam grissini kahvaltida super gidiyo ama Ben corek otlu yaptim pogaca tadi geliyo o yuzden bide kitir kitir cok sevdim tarif de cok basit 1.5 su bardagi tam buğday unu 3 yemek kasigi zeytinyagi 1 tatli kasigi mahlep ama mahlep yoktu bende 1 yemek kasigi sirke koydum yarim su bardagi kadar su goz karar da corek otu . Yogurup boyle ince uzun yaptim kitir kitir cok guzel oldu . Bayatlamiyo da . Bi dahakine biraz kekik de eklicem

Menum

Nescafe 2 lt su
Spor yok
Ay canım ya inşallah şifa olsun, üzülüyor insan yine de duyunca
Afiyet olsun menün İçin
Oooo bayağı gurme lezzetler tarifler gelecek senden yakında belli ki
Yine de çok yemeyelim

Menü Biraz az olmuş ama afiyet olsun
Spor da gayet güzel

Ayy iyi dayanıyorsun ben aktif kardiyo yaptığım için o kadar az ile duramıyorum acı çekiyorum resmen

Kaç gün oldu wc çıkalı canım bende en son cumartesi çıktım sanırım hepimizin ortak sorunu kaptan hariç
bence en az 3 gün olmuştur.yorgunluk ve karmasadan en son ne zaman ciktigimi unuttum.simdi oyle sisim ki bağırsaklarim kaburgalarima baski yapiyor.ay bide aksilige bak.o kadar su içtim.küçüğe de çıkamıyorum.sistikce şisiyorum.
saol kaptanim.artik üzülmene gerek yok.bugün jübilemi yaptim
Misafirler gitti.bende bütün evin isini bitirdim.camlar silindi.perdeler yikandi ütülendi asildi.her yer silindi.toz alindi.mutfak dolaplari silindi.misafirlerin yatttıklari seyler yikandi.
Heryeri kırķladım.ama bende bittim.
artık sırtım lifleri kopuyordu yanlardan.
yarin kendime dinlenme günü yaptim.bayramda da ne olur bilinmez.bayramdan sonra da halılar yıkanacak.onları yetiştiremedim.tek başıma olunca.
ama artik rahatim.
kahvaltida bende artik biber domates salatalik yesillik yicem.lifi arttıracam.
bu arada kaptanım beni idare ettiğin icin tsk ederim.cok saçma sapan menülerim oldu.yargılamadan anlayış gösterdin.kalp kalp

Bütün gün kakiş muhabbeti yaptık bende wc hissi başladı inşallah bu gece ilaçsız tozsuz zafer benim olacak. Olursa kesinlikle yediğim lif ve bol sudan. Gelişmelerden haberdar ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…