- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- Konu Sahibi blondeaddict
- #5.241
Oylemi dersin insallah canimEn azından rahatladın vücut toparlar kendini şimdi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylemi dersin insallah canimEn azından rahatladın vücut toparlar kendini şimdi :)
ay çok güldüm.şimdi gülmekten altıma yapıcamBütün gün kakiş muhabbeti yaptık bende wc hissi başladı inşallah bu gece ilaçsız tozsuz zafer benim olacak. Olursa kesinlikle yediğim lif ve bol sudan. Gelişmelerden haberdar ederim
Ay hadi inşallahay çok güldüm.şimdi gülmekten altıma yapıcam
kanepeye yapmiyim deAy hadi inşallah
İşten çıkarken tuvaletim geldi yapamadım orda dedim evde yaparım. Yolda eve gelene kadar resmen namlunun ucunda mermi gibi tuta tuta geldim. Eve girdim hiçbir tepki yok şimdi de. Hayattaki şansımkanepeye yapmiyim de
Yarından itibaren lif e yüklen canım biraz arkadan iteklesin zorda olsa çıkarsınkarnım bir karışiyor bir karışiyor.ıceride atlılar tepisiyor sanki.ama ne gelen var ne giden.ben nasıl yatıcam.davul gibi karnım.
ay bende öyleyim.geldigi zaman en uygunsuz yerde gelir.gidemem.sonra müsait bian bulurum.bu sefer de küser.İşten çıkarken tuvaletim geldi yapamadım orda dedim evde yaparım. Yolda eve gelene kadar resmen namlunun ucunda mermi gibi tuta tuta geldim. Eve girdim hiçbir tepki yok şimdi de. Hayattaki şansım
yulaf denicem canim.herüfe git süt al dedim aksam üstü.yarın sabah gider alirim.ins markette altıma yapmamYarından itibaren lif e yüklen canım biraz arkadan iteklesin zorda olsa çıkarsın
Ben operasyonu tamamladım cumartesiden sonra ilk oldu bu. Bugün resmen lif kombo yaptım buğday kepeği kabak falan derken ortalama 50 gr üzeri lif aldım bol bol su ile. Sanırım o itekledi katılaşmış dışkıyı.ay bende öyleyim.geldigi zaman en uygunsuz yerde gelir.gidemem.sonra müsait bian bulurum.bu sefer de küser.
eşime hep diyorum bunu.geldigi zaman gitmem lazim.yoksa kabız oluyorum.
aaa çiktın mi.ne güzel.darisi başima.Ben operasyonu tamamladım cumartesiden sonra ilk oldu bu. Bugün resmen lif kombo yaptım buğday kepeği kabak falan derken ortalama 50 gr üzeri lif aldım bol bol su ile. Sanırım o itekledi katılaşmış dışkıyı.
Ay canım ya inşallah şifa olsun, üzülüyor insan yine de duyunca
Afiyet olsun menün İçin
Oooo bayağı gurme lezzetler tarifler gelecek senden yakında belli ki
Yine de çok yemeyelim
Olur olur stres yapma stres de kabızlık yapıyor çünkü. Yarın tüm beslenmeni bol su yağ ve lif üzerine ayarla canım kabak semizotu ıspanak pırasa vs bunlar da çok güzel bir de zeytinyağlı yaparsan kesinlikle hafta sonuna kadar çıkarır. Buğday ezmesi ya da kepeği al birde kepek daha iyi bağırsaktan geçişi daha hızlı olur. Onu da yoğurda karıştırıp ya da sütle tüketirsin ama arkasına gerçekten bol su iç ki tam etkisini göstersin. Doğal yoldan wc çıkmak en güzeli yoksa elimin altında ilaç var çıkmasına ilaçla da çıkarım ama bağırsaklarımı tembelleştirmek istemiyorum hiç :/aaa çiktın mi.ne güzel.darisi başima.
bende yarin yaparim artik.
Çok sevindim canım gerçekten gözün Aydın insallah rahat huzurlu bir bayram geçirirsinbence en az 3 gün olmuştur.yorgunluk ve karmasadan en son ne zaman ciktigimi unuttum.simdi oyle sisim ki bağırsaklarim kaburgalarima baski yapiyor.ay bide aksilige bak.o kadar su içtim.küçüğe de çıkamıyorum.sistikce şisiyorum.
saol kaptanim.artik üzülmene gerek yok.bugün jübilemi yaptim
Misafirler gitti.bende bütün evin isini bitirdim.camlar silindi.perdeler yikandi ütülendi asildi.her yer silindi.toz alindi.mutfak dolaplari silindi.misafirlerin yatttıklari seyler yikandi.
Heryeri kırķladım.ama bende bittim.
artık sırtım lifleri kopuyordu yanlardan.
yarin kendime dinlenme günü yaptim.bayramda da ne olur bilinmez.bayramdan sonra da halılar yıkanacak.onları yetiştiremedim.tek başıma olunca.
ama artik rahatim.
kahvaltida bende artik biber domates salatalik yesillik yicem.lifi arttıracam.
bu arada kaptanım beni idare ettiğin icin tsk ederim.cok saçma sapan menülerim oldu.yargılamadan anlayış gösterdin.kalp kalp
Bugün yiyeceklerin değil mi canım ?Bugünkü menüm;
10: 2 yumurta, peynir, zeytin, salatalık, domates, 1 tatlı kaşığı fındıklı, cevizli tereyağ, 1 dilim ekmek
16: 2 bardak ayran, 4 yemek kaşığı kısır
19: 3 4 kaşık pilav, tavuk 1kase kadar
Tebrikler çok sevindimGünaydın güzeller
Kaptancım geçen hafta kilom
70.06
Bu hafta kilom
70.0
Fark.600
Bunu pazartesi icin ekler misin
Bir sonraki tarilmamı bayramdan sonra salı günü yapabilirim ancak. Gittihim yerde yarti yok bulsamda ayni tartiyi takip etmem lazim gramla iş yapiyoz malum :)) not alır mısın canim
Yazılarınızı takip ederim arada. Ama edemezsem anlaki kaptancım tel çekmemiştir.dağda olscaz çünkü
24/25 saaat açlık bana 2 günde böyle verdirdi kızlar. Demek az kolay kilo veren insana neler verdirecek
Bu açlık modeli şiddetle tavsiyemdir
Gayet güzel canım afiyet olsunGunaydın dunkı menum yazıyım hemen
18/6
Kahvaltı oncesı kahve
12.30 13.00
3 hurma 3 incir 1 avuc kuruyemıs cay
16.30 bir fincan kahve
18 30 19 00
Kıymalı bamya salata yogurt
45 dk tempolu yuruyus 2.5 lt su
saol canim.bugün öyle yapim.ins olur.tskler tavsiyeler içinOlur olur stres yapma stres de kabızlık yapıyor çünkü. Yarın tüm beslenmeni bol su yağ ve lif üzerine ayarla canım kabak semizotu ıspanak pırasa vs bunlar da çok güzel bir de zeytinyağlı yaparsan kesinlikle hafta sonuna kadar çıkarır. Buğday ezmesi ya da kepeği al birde kepek daha iyi bağırsaktan geçişi daha hızlı olur. Onu da yoğurda karıştırıp ya da sütle tüketirsin ama arkasına gerçekten bol su iç ki tam etkisini göstersin. Doğal yoldan wc çıkmak en güzeli yoksa elimin altında ilaç var çıkmasına ilaçla da çıkarım ama bağırsaklarımı tembelleştirmek istemiyorum hiç :/