Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bakalım artık göreceğiz herkes kendi faydası İçin ne kadar olursa o kadar yapsın 🥰
Canım evet yulaf kepeğinde de 350 kalori var ama o faydalı ve daha uzun süre tok tutar, 350 kalorilik yulaf kepeğini bir öğünde tüketme ihtimalin zor iken 1 paket bisküviyi 5 dakikada yiyebilirsin ve sonrasında hemen acıkırsın, sonra yine canın ister çünkü insülin fırlatır her türlü.

Bu arada ben et ürünleri ile yoğurt Syran tüketiyorum 🥰
Aynen öyle kepekten sonra şuan deli gibi tokum göbiş çıktı hatta bol su ile tüketince midede 10 katına kadar büyüyüp yer kaplayıp tok tutuyormuş zaten kepek kaptanım :)

Bende karb protein ayıramıyorum valla zaten 4 saatlik aralıkta yiyorum onda da çok ayrıma bakmadan tüketiyorum 16/8 yaparken ayırıyordum bir tek

Ben çok çiğ yeşillik yiyorum kahvaltıda
Çok su, ayran yoğurt kefir mutlaka birinden biri
Form çaylar
Mutlaka bir öğün ya salata ya sebze
Başka da bir şey yapmıyorum ama ne bileyim valla zor Allah kolaylık versin 🙏
En kötü evde bekunis var 4 ağustostaki oruca girmeden onu alıcam bitmek üzere zaten. Sonra devam ederse de epsom tuzu ya da magnesie calcinee düşünüyorum ofiste olunca sebze tüketmek zor oluyor orucu açtığım saatte masa başında oluyorum çünkü sebze yemeği pişirme lüksüm olmuyor. Tek yapabildiğim kabağı salatalık gibi yemek :KK70:

slm kizlar,
bugunku menum,
10.30 yeşil çay
13.00 2 y.kasigi lebne peyniri, 2 ceviz, 8 zeytin, dereotu, 1 dilim ekmek, domates salatalik
14.00 şekersiz Türk kahvesi
15.30 yarım şeftali
17.00 z.yagli taze börülce, 1 kupa kefir
2.5 lite su
bu aksam banada yolculuk var
bayram bitene kadar yüruyüs yok maleesef

bi arkadas ip atliyordu gecen gun 1000 adet
bende yanima ipimi aldim 1000 sabah 1000 aksam ip atlamak hedefim birde yapabilirsem yüzmek insallah
Afiyet olsun ve iyi yolculuklar
Umarım yapabileceğinin en iyisini yspacaksındır zaten 🥰
29/07 Tarihli 20/4 IF

Saat 18:30 ila 20:30 arasında yediklerim (Bugün erken bitti yeme işi öğlenci olunca böyle oluyor 9 10 a bırakmıyorum)

150 gram light yoğurt
1 orta kabak çiğ
180 gram yulaf kepeği gevreği (Karbonhidrat ve lif kombosu oldu kabızlığa iyi gelir diye denedim:olamaz: )
1 dilim süzme beyaz peynir
1 konserve ton balığı light süzülmüş
Dereotu maydanoz roka

3 LT su
1 fincan şekersiz Türk kahvesi

Toplam kalori 60 yoğurttan 600 yulaftan 300 küsür ton balığı vs derkene toplamda 1000 civarı.

Karbım proteine göre yüksek oldu hem lif almak için hem vücudu şaşırtmak için hem de belki kabızlığı çözer diye bol su ile tükettim. Bakalım bu yemeye yarın sabah tartı ne gösterecek:emir_bebek:

Yarın yine protein yüklemeyi düşünüyorum bir de semizotu alacağım ofiste yoğurtla salata yapacağım biraz uğraştıracak ama olsun:KK49:
Yarın belki tartı yüksek gösterebilir takılma ona
Menü evet karbonhidrat yüklü olmuş ama bir şey deniyorsun umarım faydasını görürsün 🥰

Afiyet olsun ve iyi yolculuklar
Umarım yapabileceğinin en iyisini yspacaksındır zaten 🥰

Yarın belki tartı yüksek gösterebilir takılma ona
Menü evet karbonhidrat yüklü olmuş ama bir şey deniyorsun umarım faydasını görürsün 🥰
Normalde biliyorsun kaptanım bende proteinciyim ama hep pro pro pro derken tıkandık iyice :KK70: biraz lif yüklemek istedim yarın sabah tartıyı söylerim yarın artı da gelsem eksi de gelsem protein günü yapıcam zaten inş :KK19: :KK200::KK200:

Canım içinde tatlandırıcı ve yüksek karbonhidrat var yani İlla istiyorsan bir iki tane ye ama sürekli alışkanlık ettirme kendine uzun vadede zarar 🥰

Bakalım artık göreceğiz herkes kendi faydası İçin ne kadar olursa o kadar yapsın 🥰
Canım evet yulaf kepeğinde de 350 kalori var ama o faydalı ve daha uzun süre tok tutar, 350 kalorilik yulaf kepeğini bir öğünde tüketme ihtimalin zor iken 1 paket bisküviyi 5 dakikada yiyebilirsin ve sonrasında hemen acıkırsın, sonra yine canın ister çünkü insülin fırlatır her türlü.
Yulaf kepeğinde katkı maddesi yok, bisküvide tatlandırıcı ( bir süre sonra vücut Gerçek şekermiş gibi algılıyor ) Bol karbonhidrat Ve bir sürü katkı maddesi var
Uzun lafın kısası her 350 kalori aynı değildir 🥰

Afiyet olsun muhtemelen adet kaynaklıdır iştah biraz açık oluyor öncesinde 🥰

Ay afiyet olsun 😂
En azından bir deneme başarılı 👏🤩

Menüde biraz değişik ürünler var bayram öncesi görmeyelim 🥰

Ay canım valla senin yorgunluklara ben buradan üzülüyorum ne diyeyim 😞
Afiyet olsun
Her gün lor yenmiyor ama ya😅
Maraş diyerek dondurmayı aradan kaçırayım dedim ama yemediniz😅😅

S3lam canlar son yazilarinizi pek okuyamadim vakitsizlikten
Menum

25. Saatte balik salata soda 1 dilim ekmek..
Nescafe 2 lt su
Spor yok
Bugun aclik vurdu ben-i midem bulandi hep. Istifar ettim sonunda. Ama aidin hanima gore bu guzel bisi bakalim

Menum

Nescafe 2 lt su
Spor yok
Bugun aclik vurdu ben-i midem bulandi hep. Istifar ettim sonunda. Ama aidin hanima gore bu guzel bisi bakalim
Yani kadını hiç izlemedim de msjı okuyunca ‘ölüyorum’ desem ‘iyidir iyidir’ diyecek galiba😅😅

Menum

Nescafe 2 lt su
Spor yok
Aç karnına mı kustun canım ayy ne varki midede ne çıksın :KK43:
Millet ağç ağçç 🤣🤣
:KK70: :KK70:

Canım içinde tatlandırıcı ve yüksek karbonhidrat var yani İlla istiyorsan bir iki tane ye ama sürekli alışkanlık ettirme kendine uzun vadede zarar 🥰

Yulaf kepeğinde katkı maddesi yok, bisküvide tatlandırıcı ( bir süre sonra vücut Gerçek şekermiş gibi algılıyor ) Bol karbonhidrat Ve bir sürü katkı maddesi var

Ay afiyet olsun 😂

Afiyet olsun

Browni yerine sufle denicem bi daha 😂 ama tarifsiz kendimce uydurcam 😂 grissini kahvaltida super gidiyo ama Ben corek otlu yaptim pogaca tadi geliyo o yuzden 😂 bide kitir kitir cok sevdim 😂 tarif de cok basit 1.5 su bardagi tam buğday unu 3 yemek kasigi zeytinyagi 1 tatli kasigi mahlep ama mahlep yoktu bende 1 yemek kasigi sirke koydum yarim su bardagi kadar su goz karar da corek otu . Yogurup boyle ince uzun yaptim kitir kitir cok guzel oldu . Bayatlamiyo da . Bi dahakine biraz kekik de eklicem 😂

Menum

Nescafe 2 lt su
Spor yok
Ay canım ya inşallah şifa olsun, üzülüyor insan yine de duyunca🙏
Afiyet olsun menün İçin 🥰
Browni yerine sufle denicem bi daha 😂 ama tarifsiz kendimce uydurcam 😂 grissini kahvaltida super gidiyo ama Ben corek otlu yaptim pogaca tadi geliyo o yuzden 😂 bide kitir kitir cok sevdim 😂 tarif de cok basit 1.5 su bardagi tam buğday unu 3 yemek kasigi zeytinyagi 1 tatli kasigi mahlep ama mahlep yoktu bende 1 yemek kasigi sirke koydum yarim su bardagi kadar su goz karar da corek otu . Yogurup boyle ince uzun yaptim kitir kitir cok guzel oldu . Bayatlamiyo da . Bi dahakine biraz kekik de eklicem 😂
Oooo bayağı gurme lezzetler tarifler gelecek senden yakında belli ki 🥰
Yine de çok yemeyelim 🙈

İyi akşamlar kızlar

12h30

2 domates ve 2 yumurtadan 1 tatlı kaşığı yağ ile Menemen
3 süs biberi

16h00
1 haşlanmış mısır

su 3 litre olur
40 dkk tempolu yürüyüş
Toplamda 7 km 403 kalori
6 bin adım
Menü Biraz az olmuş ama afiyet olsun
Spor da gayet güzel 👍

İyi akşamlar kızlar

12h30

2 domates ve 2 yumurtadan 1 tatlı kaşığı yağ ile Menemen
3 süs biberi

16h00
1 haşlanmış mısır

su 3 litre olur
40 dkk tempolu yürüyüş
Toplamda 7 km 403 kalori
6 bin adım
Ayy iyi dayanıyorsun ben aktif kardiyo yaptığım için o kadar az ile duramıyorum acı çekiyorum resmen :KK70:

Kaç gün oldu wc çıkalı canım bende en son cumartesi çıktım sanırım hepimizin ortak sorunu kaptan hariç :KK70:
bence en az 3 gün olmuştur.yorgunluk ve karmasadan en son ne zaman ciktigimi unuttum.simdi oyle sisim ki bağırsaklarim kaburgalarima baski yapiyor.ay bide aksilige bak.o kadar su içtim.küçüğe de çıkamıyorum.sistikce şisiyorum.

Ay afiyet olsun 😂

Afiyet olsun
saol kaptanim.artik üzülmene gerek yok.bugün jübilemi yaptim😅
Misafirler gitti.bende bütün evin isini bitirdim.camlar silindi.perdeler yikandi ütülendi asildi.her yer silindi.toz alindi.mutfak dolaplari silindi.misafirlerin yatttıklari seyler yikandi.
Heryeri kırķladım.ama bende bittim.
artık sırtım lifleri kopuyordu yanlardan.
yarin kendime dinlenme günü yaptim.bayramda da ne olur bilinmez.bayramdan sonra da halılar yıkanacak.onları yetiştiremedim.tek başıma olunca.
ama artik rahatim.
kahvaltida bende artik biber domates salatalik yesillik yicem.lifi arttıracam.
bu arada kaptanım beni idare ettiğin icin tsk ederim.cok saçma sapan menülerim oldu.yargılamadan anlayış gösterdin.kalp kalp😍😍😍😍😘😘😘

bence en az 3 gün olmuştur.yorgunluk ve karmasadan en son ne zaman ciktigimi unuttum.simdi oyle sisim ki bağırsaklarim kaburgalarima baski yapiyor.ay bide aksilige bak.o kadar su içtim.küçüğe de çıkamıyorum.sistikce şisiyorum.

saol kaptanim.artik üzülmene gerek yok.bugün jübilemi yaptim😅
Misafirler gitti.bende bütün evin isini bitirdim.camlar silindi.perdeler yikandi ütülendi asildi.her yer silindi.toz alindi.mutfak dolaplari silindi.misafirlerin yatttıklari seyler yikandi.
Heryeri kırķladım.ama bende bittim.
artık sırtım lifleri kopuyordu yanlardan.
yarin kendime dinlenme günü yaptim.bayramda da ne olur bilinmez.bayramdan sonra da halılar yıkanacak.onları yetiştiremedim.tek başıma olunca.
ama artik rahatim.
kahvaltida bende artik biber domates salatalik yesillik yicem.lifi arttıracam.
bu arada kaptanım beni idare ettiğin icin tsk ederim.cok saçma sapan menülerim oldu.yargılamadan anlayış gösterdin.kalp kalp😍😍😍😍😘😘😘
Bütün gün kakiş muhabbeti yaptık bende wc hissi başladı inşallah bu gece ilaçsız tozsuz zafer benim olacak. Olursa kesinlikle yediğim lif ve bol sudan. Gelişmelerden haberdar ederim :KK70: :KK70:

X