Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Benim canim bu ara cok kurabiye falan istiyodu kendime diyet grissini yaptim sabah penirle yedim valla biraz rahatlatti. Bide dun cok az yemistim gece acliktan uyuyamadim bugun de biraz fazla geldi 4 satte yediklerim
Ya ben de diyet tatlı vs yapıcam yeme penceresi için
Yaban mersini yulaf kepeği muz glutensiz un falan artık Allah ne verdiyse

Yupppppiiiiii 4 ağustos benim doğum günün pastami yer kapanışımi yaparım ahahahhah
E öyle olacaksa da olsun ne yapalım
Bu arada 4 Ağustos benim diyette 3.ayım bitiyor kızlar ben zaten mecbur tartılacağım bakalım 3 aylık karne nasıl gelecek ?

4.5 liraya aldım ben 500 gram her gün 100 gram yesem 5 gün götürür. Yağı 40-50 gr arası gösteriyor benim diyetkolik ona göre ayar veriyorum zaten yediğim içtiğim şeylerde light kullanmıyorum bir tek ton balığını light alıyorum kalori farkı çok diye kaptanım. Lor tek başına yemesi zor da salata ve yumurta ile karışınca güzel oluyor :)

Süper. Zaten yağ konusunda bir kısıt yapmıyoruz aşırı kaçılmadıkça.

Süper. Zaten yağ konusunda bir kısıt yapmıyoruz aşırı kaçılmadıkça.
Yağı kısınca kabızlık başlıyor kaptanım ben ondan yağlı tüketmeye çalışıyorum her şeyi. Protein ağırlıklık beslenince yağ olmadan olmuyor. Ki bu bile yetmiyor takviye birşeyler yapıyorum yine.

Oncesi gun nasil beslenmeliyiz sence ?

Oyle bi demissin ki sonunda direncsizi taslayalim diyip kotu kadin kahkahasi atacak gibi
Ahahaha 24ten sonra devam edebilen etsin dedi de kaptan ona istinaden dedim Ben 25 26ya kadar direnirim diye düşünüyorum yürüyüşe filan çıkarım evde durursam kesin pes ederim çünkü

Proteine abanıcaz olabildiğince yumurta peynir tavuk balık gibi şeyler. Yulaf kepeği ezmesi filan da iyidir midede şişer tokluk verir. Keten tohumu ile destek verilebilir tarçın ile destek verilebilir. Yani işte tok tutan geç acıktıran şeyleri yemek lazım ben öyle yapıcam o güne özel bol yumurtalı bir beslenme şekli yapıcam

Uyar tabiki. Kac saat dusundunuz ?
Muzlu kakaolu sufle denicem bende ama esim sade yulaf bulamamis kabak cekirdekli falan karisik almis . Olur mu onunla bilemiyorum .
Canım saat kısıtı yok herkes gittiği kadar gitsin İlk hedef tabi 24 saat ama zorlanan keser.
Kabak çekirdekli tarifi tutturur mu bilmiyorum yoksa bize zararı yok bilakis çinko
Uzun oruç öncesi beslenme yazıyorum ayrı postta

Benim uygulamada öyle diyor 24. saatte başlıyor 2 güne kadar uzuyor. 40 saatte çok iyi maşallah sizden gaza gelip bende sınırımı zorlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…