- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.961
teşekkür ederim bilgilerin için canım .Cla ve l carnitine aynı şey değil bildiğim kadarıyla cla nın yağ yakıcı özelliği daha baskın. Carnitine daha çok spor öncesinde metabolizma hızını artırıyor ama bilgilerim çok sınırlı yanlış bilgi vermeyeyim
yok zaten spor yapıyorum canım yürüyüş artı koşu bandında tempolu yürüyüş ip atlama Leslie . Bölgesel harekette yapmak istiyorum ama üşeniyorum açıkçası . 1 ayım dolsun ondan sonra bakacam 3 4 kilo daha gitsin İnşAllahİkisi de yağ yakıcı ama CLA daha çok göbek bölgesi yağlanması için kullanılıyor canım. Karnitini spor öncesi terlemeyi arttırmak, enerji kazanmak, yağ hücrelerini enerji kaynağı olarak kullanarak daha uzun süreli egzersiz yapmak ve böylece daha çok kalori yakmak için kullanıyorlar genelde. Aktif spor yapıyorsan karnitin ama günlük yürüyüş vs yapıyorsan CLAda etki eder. Etkisini arttırmak için kafein yüklemesi yapabilirsin. :)
Yeşil çayım yok dün yeşil çay almaya diye gittim doğuş kayısılı form aldım çıktım indirimdeydi dayanamadım. Beyaz çay ve form var yanımda. Kahve yaptım şimdi şekersiz sütsüz onu içiyorum su 1 lt tamamladım 1.5 yapıcam kahve ile birlikte. :)
yok yok merak etme peki aç karnına mi alsam iyi tok karnına mi ? Çünkü spordan 30 dkk 1 saat önce alınması gerek diye okudum ?Elinde varsa kullan canım bekletme IF dönemine destek vermiş olursun hem jtaime020626
Ama içip evde oturma hareket et ki etkisini tam anlamıyla göstersin.