Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Cla ve l carnitine aynı şey değil bildiğim kadarıyla cla nın yağ yakıcı özelliği daha baskın. Carnitine daha çok spor öncesinde metabolizma hızını artırıyor ama bilgilerim çok sınırlı yanlış bilgi vermeyeyim😅
teşekkür ederim bilgilerin için canım .
İkisi de yağ yakıcı ama CLA daha çok göbek bölgesi yağlanması için kullanılıyor canım. Karnitini spor öncesi terlemeyi arttırmak, enerji kazanmak, yağ hücrelerini enerji kaynağı olarak kullanarak daha uzun süreli egzersiz yapmak ve böylece daha çok kalori yakmak için kullanıyorlar genelde. Aktif spor yapıyorsan karnitin ama günlük yürüyüş vs yapıyorsan CLAda etki eder. Etkisini arttırmak için kafein yüklemesi yapabilirsin. :)

Yeşil çayım yok dün yeşil çay almaya diye gittim doğuş kayısılı form aldım çıktım indirimdeydi dayanamadım. :KK70: Beyaz çay ve form var yanımda. Kahve yaptım şimdi şekersiz sütsüz onu içiyorum su 1 lt tamamladım 1.5 yapıcam kahve ile birlikte. :)
yok zaten spor yapıyorum canım yürüyüş artı koşu bandında tempolu yürüyüş ip atlama Leslie . Bölgesel harekette yapmak istiyorum ama üşeniyorum açıkçası . 1 ayım dolsun ondan sonra bakacam 3 4 kilo daha gitsin İnşAllah
Elinde varsa kullan canım bekletme IF dönemine destek vermiş olursun hem jtaime020626 jtaime020626

Ama içip evde oturma hareket et ki etkisini tam anlamıyla göstersin. :KK70:
yok yok merak etme peki aç karnına mi alsam iyi tok karnına mi ? Çünkü spordan 30 dkk 1 saat önce alınması gerek diye okudum ?

ekip olarak dökttürmüşüz masallah
bende bayramdan korkuyorum ne yalan söyleyeyim. bayram süresi boyunca şöyle bişey yapsak yakın kiloda olanlar 2şer veya 3çer grup olsak ve birbirimizden sorumlu olsak hep uyarıp destek ol az mı?
Bana her şey uyar valla.. zaten başarımız gittikçe arttıkça daha çok gaza geliyor gibiyiz.. bence olabilir..😉🤗

Kocam almıştı zamanında sonra da kullanmadı

Ben kullansam üçgen vücut olsam hahaahahah
Şu an mutfakta aynı ürüne bakıyorum🤣 eşim kullanıyor protein tozu. Kas şişirme mi bilmiyorum ama üçgen vücut yapacağını sanmam😅 günlük yeterli protein takviyesi ve kas gelişimi+yağ yakımı için gerekli malzemeler var sanırım

Kocam almıştı zamanında sonra da kullanmadı

Ben kullansam üçgen vücut olsam hahaahahah
Protein diyeti yapıyorsan protein açığını tamamlamak için de kullanabilirsin ama şeker de var diye biliyorum içinde ben hiç kullanmadım ama spor salonunda çalıştığım için her yerimde whey protein tozları var. :KK70: Su ile sulandırıp içiyorsun. Kas gelişimini destekliyor durduk yere üçgen yapmaz ama ağırlık altına girmen lazım :KK70:
teşekkür ederim bilgilerin için canım .
yok zaten spor yapıyorum canım yürüyüş artı koşu bandında tempolu yürüyüş ip atlama Leslie . Bölgesel harekette yapmak istiyorum ama üşeniyorum açıkçası . 1 ayım dolsun ondan sonra bakacam 3 4 kilo daha gitsin İnşAllah
yok yok merak etme peki aç karnına mi alsam iyi tok karnına mi ? Çünkü spordan 30 dkk 1 saat önce alınması gerek diye okudum ?
Sıvı ise 30 dk önce alırsan kana karışır canım kapsül ise daha uzun sürüyor karışması aç karnına kardiyo öncesi alabilirsin 45 dk 1 saat önce. Her ürünün özelliği farklı oluyor arkasını çevir orada yazar kaç dakika önce alman gerektiği. :)

ekip olarak dökttürmüşüz masallah
bende bayramdan korkuyorum ne yalan söyleyeyim. bayram süresi boyunca şöyle bişey yapsak yakın kiloda olanlar 2şer veya 3çer grup olsak ve birbirimizden sorumlu olsak hep uyarıp destek ol az mı?
bana uyar işimede gelir zaten şişlikten moral çöktü bende bozarım diy ekorkarım

Benimde sıvı thermo olanından her gün spora başlamadan yarım saat önce 1 ölçek alıyorum içinde 2000mg karnitin 100mg kafein var. Seninkinin değerleri nasıl.

Bir de onu aç karnına içip direk spora gitmeye çalış balım o zaman maks etki veriyor. Enerji olarak yağ hücrelerinin harcanmasını sağlıyor. Yağ hücreleri de müthiş bir enerji veriyor normale göre çok daha rahat ve uzun süreli spor yapabiliyorsun. Bu arada benim iştahımı da kesiyor içince sende öyle mi?

Afiyet olsun kaça kaç yapıyorsun IFyi canım
Benim içtiğim l carnitin liquit b6 vitamin destekli 1030 mg ben aç karnına spora başlamadan hemen 1 ölçek içiyorum if 20/4 yaptım şimdiye kadar arada 18/6 yaptım dün 26 saat sonrası açtım

Bana da uyar 20/4 cüler olarak kendi içimizde toplanabiliriz zaten sanırım 3 kişiyiz :KK70: 18/6 16/8 cilerde kendi içinde toplanabilir mesela :KK200:
Benim içtiğim l carnitin liquit b6 vitamin destekli 1030 mg ben aç karnına spora başlamadan hemen 1 ölçek içiyorum if 20/4 yaptım şimdiye kadar arada 18/6 yaptım dün 26 saat sonrası açtım
Spordan yarım saat önce al balım karnitin oranı düşükmüş kahve ile destekleyip etkiyi arttırabilirsin. Ben 2000 mg kullanıyorum buna bile az diyor spor salonu sahibim -,-

Çiğköfte yedikçe daha da acıkırsın karbonhidrat olduğu İçin
İlk etapta tavsiyem açlık tokluk dengesi için menülerinde bol protein, yeşillik sebzeye önem vermen, karbonhidratları azaltmak
Bu düzenle daha uzun süre tok kalacaksın kolay gelsin 😉
Tavsiyene uyarak başlıyorum 2 yumurta 3 çorba kaşığı yulaf.salatalık 1 kase yoğurtla başladım. Evvela maydonoz kürü ve 3 kayısı bakalım nasıl gecicek

o zaman sen ben ayaysel ayaysel bir ekip olalım bayramda birbirimizden sorumlu olalım, çünkü bende kendime güvenmiyorum bayram dönüşü en kötü kilo almamış olmak.

o zaman sen ben ayaysel ayaysel bir ekip olalım bayramda birbirimizden sorumlu olalım, çünkü bende kendime güvenmiyorum bayram dönüşü en kötü kilo almamış olmak.
aynen canım kilo vermeyi geçtik sanırım korusak yeter moduna girdiğimize göre o iş tamam ayaysel ayaysel sende düşünce nedir canım? girdin mi moda :halay: :halay:

slm kızlar
bugün ben 10.10 da açtim orucu.
hem bayram temizligi hemde misafir derken nerden firsat bulup yicem diye misafire sofrayi indirince bende oturdum yedim.
1 tane ince açilmiş çökelekli börek
3 tane zeytin
6 7 tane firinda patates kızartmasi
sekersiz cay
50 gr tahin helvasi

şuan çok tok hissediyorum.aksama bisey yemeyi düsünmuyorum.olabildiğince cok su içicem.firsat bulursam yeşil cay ve kahve de icerim.
şu siralar adetim.4 gündür tartida gr oynamiyor.bian evvel bitsede gitse şu ödemler.

12:00 de 1 büyük bardak şekersiz kahve ile orucumu açtım
13:30 da -sporum ancak bitti- 2 yumurta,lor,nane ve maydanozlu omlet
Küçük bir salkım beyaz üzüm
1 adet şeftali -karbonhidrat olayım bitmiştir bugünlük-😅
Saat 16:00 menümü de yazayım
3 kaşık kuru fasulye ve salata -artık salataları da Allah ne verdiyse diyerek doldurmicam tabağıma😇
Su 2 lt şimdilik ama 4 e tamamlarım
Spor bugün uzun sürdü -1140kcal
Daha ortalığı toparlamadım😱

12:00 de 1 büyük bardak şekersiz kahve ile orucumu açtım
13:30 da -sporum ancak bitti- 2 yumurta,lor,nane ve maydanozlu omlet
Küçük bir salkım beyaz üzüm
1 adet şeftali -karbonhidrat olayım bitmiştir bugünlük-😅
Saat 16:00 menümü de yazayım
3 kaşık kuru fasulye ve salata -artık salataları da Allah ne verdiyse diyerek doldurmicam tabağıma😇
Su 2 lt şimdilik ama 4 e tamamlarım
Spor bugün uzun sürdü -1140kcal
Daha ortalığı toparlamadım😱
Güzel olmuş valla okuyunca acıktım yumurtalar lorlar üzümler mis mis

Bana da uyar 20/4 cüler olarak kendi içimizde toplanabiliriz zaten sanırım 3 kişiyiz :KK70: 18/6 16/8 cilerde kendi içinde toplanabilir mesela :KK200:

Spordan yarım saat önce al balım karnitin oranı düşükmüş kahve ile destekleyip etkiyi arttırabilirsin. Ben 2000 mg kullanıyorum buna bile az diyor spor salonu sahibim -,-
Ben de kahve içerek destekliyorum canım ama yarım saat önce içerim bundan sonra cla göbek yağları için mi sence hangisi daha etkili bende sezaryen göbeği var onu yok edemem ama en aza indirmek için hangisini tavsiye edersin sporlarım genelde eliptik ve kardiyo ilk defa bugün dağ yürüyüşü yaptım 🤗

Ben de kahve içerek destekliyorum canım ama yarım saat önce içerim bundan sonra cla göbek yağları için mi sence hangisi daha etkili bende sezaryen göbeği var onu yok edemem ama en aza indirmek için hangisini tavsiye edersin sporlarım genelde eliptik ve kardiyo ilk defa bugün dağ yürüyüşü yaptım 🤗
Sıvı olduğu için yarım saat sürer kana karışması. Direk alıp spora başlarsan erken başlamış oluyorsun bende öyle yapıyorum sıvı bendeki yarım saat önce alıp sonra başlıyorum spora. :)

CLA göbek ve bel bölgesindeki yağ asitlerinin çözünmesine imkan sağlıyor. Ama göbek bölgende çok bir fazlalık yoksa ben karnitini tavsiye ederim sana. Ağırlıklı olarak kardiyo yapıyorsan karnitinin sana vereceği enerji, metabolizma hızı ve terleme ile daha net sonuçlar alırsın. Ama elinde CLA varsa onu da değerlendir o da faydalı diyet döneminde. Olmadı bitmesine yakın karnitine geçersin 100 TL civarı fiyatları var sıvıların kapsülleri 60 70 lira karnitinlerin hardline marka olanlar tabi. Daha altı üstü de vardır ama marka olarak bunu tavsiye ederim. Zaten 1 ay gidiyor 1 tanesi o da her gün spor yaptığını varsayarsak. :)

Bu arada ikisini bir kullanan manyaklar da var bende eski yıllarda öyleydim acayip bir incelme yakalayıp 48 kiloya kadar düşmüştüm. Kombosu daha etkili ama şuan gerek duymuyorum günlük 2000 mg karnitin 100 mg kafein yetiyor antremanıma fazla fazla terleyip bol bol kardiyo yapıyorum minimum 1-2 saat.

Sıvı olduğu için yarım saat sürer kana karışması. Direk alıp spora başlarsan erken başlamış oluyorsun bende öyle yapıyorum sıvı bendeki yarım saat önce alıp sonra başlıyorum spora. :)

CLA göbek ve bel bölgesindeki yağ asitlerinin çözünmesine imkan sağlıyor. Ama göbek bölgende çok bir fazlalık yoksa ben karnitini tavsiye ederim sana. Ağırlıklı olarak kardiyo yapıyorsan karnitinin sana vereceği enerji, metabolizma hızı ve terleme ile daha net sonuçlar alırsın. Ama elinde CLA varsa onu da değerlendir o da faydalı diyet döneminde. Olmadı bitmesine yakın karnitine geçersin 100 TL civarı fiyatları var sıvıların kapsülleri 60 70 lira karnitinlerin hardline marka olanlar tabi. Daha altı üstü de vardır ama marka olarak bunu tavsiye ederim. Zaten 1 ay gidiyor 1 tanesi o da her gün spor yaptığını varsayarsak. :)

Bu arada ikisini bir kullanan manyaklar da var bende eski yıllarda öyleydim acayip bir incelme yakalayıp 48 kiloya kadar düşmüştüm. Kombosu daha etkili ama şuan gerek duymuyorum günlük 2000 mg karnitin 100 mg kafein yetiyor antremanıma fazla fazla terleyip bol bol kardiyo yapıyorum minimum 1-2 saat.

Ben cla alayım diyorum derdim göbek

Yazdım da bir sürü farklı farklı çıktı

Tam.olarak ne yazsam çıkar

Ya da bi link var.mi zahmet olmazsa canım ya

X