- 21 Haziran 2017
- 3.734
- 10.661
- 31
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.701
spordan geldim kızlar tartıldım sonuç bu reglm de bugun bitti inş devamı gelir yaaaEki Görüntüle 2668049 Eki Görüntüle 2668049
Cnm bu 1 haftadır hergün spor bu son iki gündür 24 saatlik oruç + 1 saatlik parktaki spor aletleriyle egzersiz 30 dk yürüyüş sanırım reglimin bitmesinin de etkisi var suan 24 saatlik orucumun tamamlanmasına az kaldı yarına kadar bozmazsam daha da eksi çıkar diye düşünüyorum.ay bu saatte böyle mi çıktı ben şooooooooooookkkkkk
yarın sabaha rahat 2 kilo gitmiş çıkar
bu hafta farklı yaptıgın bır sey oldu mu yazsana:)
Moralini bozma su tutmuştur olur öyleKızlar selam herkese dün falan yazamadım fırsatım olmadı bir türlü çok koşturuyorum ama sporumu ve diyetimi aksatmıyorum çok şükür
bu sabah tartıya bakayım dedim pazartesi günkü kilomla aynı 61.5 çok moralim bozuldu hafta içi 61.1 leri görmüştüm neden 61.5 a çıktım anlamadım
Menüm sabah peynirli yumurta
Akşam 1 tabak taze fasulye ve yoğurt
Birazdan spora geçicem ama moralim dipte resmen
Ay benim kemiklerimi toplasam bu kadar gelir ya hayatımda -sağlığımda- göremeyeceğim sayıspordan geldim kızlar tartıldım sonuç bu reglm de bugun bitti inş devamı gelir yaaaEki Görüntüle 2668049 Eki Görüntüle 2668049
Kızlar iyi geceler bende 20-4 IF yapıyorum bu sistemi sürdüren arkadaşları alıyor musunuz aranıza
Günaydın kızlar,
gecen haftaki kilom 80
bu haftaki 79.2 ( bu hafta 80 lerden kurtuldum sonunda)
aradaki fark -0.800 gr
bu hafta -100 grama bile sevinecek durumdaydim acikcasi hep bi şişlik hisettim
ayrica çarsamba gunu sizle baslayali
1 ayim doluyor ve 5 kg vermis durumdayim umurim bu sekilde devam ederim
herkese tartıda bol eksiler