Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

ay bu saatte böyle mi çıktı ben şooooooooooookkkkkk

yarın sabaha rahat 2 kilo gitmiş çıkar

bu hafta farklı yaptıgın bır sey oldu mu yazsana:)
Cnm bu 1 haftadır hergün spor bu son iki gündür 24 saatlik oruç + 1 saatlik parktaki spor aletleriyle egzersiz 30 dk yürüyüş sanırım reglimin bitmesinin de etkisi var suan 24 saatlik orucumun tamamlanmasına az kaldı yarına kadar bozmazsam daha da eksi çıkar diye düşünüyorum.

Merhaba
18/6
Kahvaltı oncesı kahve ıctım ve yola cıktık deniz ıcın orda kahvaltımı yaptım
12.30 4 tane kuru kayısı 3 tane hurma 1 avuc kuruyemıs
Arada yine kahve su bilemiyorum ama 2 lt yı gecmıstır
18.30 19.00 araba da gelirken yanıma goturdugum mercimek krebı ile yesıllık peynir domates yedim
6 saat denizde durduk sanırım 4 saati denizde hopladım zıpladım kostum yuzdum hıc boa durmadım fakat bende 2 3 gundur bı sıskınlık var ıns yarın tartıya yansımaz

Kızlar selam herkese dün falan yazamadım fırsatım olmadı bir türlü çok koşturuyorum ama sporumu ve diyetimi aksatmıyorum çok şükür
bu sabah tartıya bakayım dedim pazartesi günkü kilomla aynı 61.5 çok moralim bozuldu hafta içi 61.1 leri görmüştüm neden 61.5 a çıktım anlamadım
Menüm sabah peynirli yumurta
Akşam 1 tabak taze fasulye ve yoğurt
Birazdan spora geçicem ama moralim dipte resmen

Moralini bozma su tutmuştur olur öyle

Merhaba arkadaşlar 3 gün dedim ama 5. gün yazabildim. Pek iyi degildim yolculuk rahat geçse de yordu sanırım. Tansiyonum düşük hep nedense. Menüm;

10: 2 yumurta, salatalık, 2 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı ballı tereyağ, peynir
Türk kahvesi
16: yarım şeftali, 3 bardak ayran
19: 1 tabak yeşil fasulye, 1 dilim ekmek, 1 ya da 2 kaşık yoğurt çorbası

Kızlar bugün yoğundum
Anca girdim
sabah limonlu su
1 kupa yeşil çay
Saat 12h30
7 hurma
1 kase yogurt

ara öğün
2 kayısı
5 badem

ve benim saati fark edemem geç oluncada akşam yemeği yemekten vazgeçtim bugün sadece böyleydi
Su 3 litre
Spor adım 4710
Bugün dinlenme günü yaptım çünkü vücudum yorgun

Kızlar yine ani bir misafir baskını ile haftasonumu bitirdim ve bende bittim şimdi vakit buldum
Sabahtan beri mutfaktan hizmetten çıkamadım
26/7 yediklerim 18/6
12: bir ince dilim karpuz, 50 gr Beyaz peynir
14:1 bardak kefir
16.30 ( tam misafir gelmeden evvel ) mor lahana salatası, hindi sote, 1 kase yoğurt
Yeşil çay, kahve, bolca normal çay misafirlerle, Su içtim. Hazırladığım ikramlıkların tadına bile bakmadım niye yemiyorsun dediklerinde “ay yaparken çok yedim tıkandım dedim tövbe tövbe
Bugün yürüyüş yok

Sabah inşallah harika sonuçlar alalım heyecanla sabah olmasını bekliyorum
Hepinize sevgiler iyi geceler

Iyi geceler herkese...
Bu hafta kuzenimin düğünü vardı. 2 gün orda burda geçti. Nete girip yazamadim. Yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama ufak ufak kaçamaklar oldu. Bu sabah dayanamadım tartıldım. Durum iyi görünüyordu. Ama yarın nasıl olur bilemiyorm.. Sabah ola hayrola diyelim.. hadi iyi geceler hepinize.. yarin güzel haberler almamiz dilegiyle..

Günaydın kızlar,
gecen haftaki kilom 80
bu haftaki 79.2 ( bu hafta 80 lerden kurtuldum sonunda)
aradaki fark -0.800 gr
bu hafta -100 grama bile sevinecek durumdaydim acikcasi hep bi şişlik hisettim
ayrica çarsamba gunu sizle baslayali
1 ayim doluyor ve 5 kg vermis durumdayim umurim bu sekilde devam ederim
herkese tartıda bol eksiler

Ay süper 800 gram ile günü açtık dur bakalım ben bugün ümitliyim 30 goreceğiz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…