Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Sabah kaçtı hatırlamıyorum ama 11-12 civarı
2 h yumurta havuç ve kabak rendeleyip z yağında soteledim yumurtayla yedim
18:00
Haşlanmış hindi göğüs ve salata
2 tane kuru incir
3 lt su
Yarın ben de 24 saat oruç tutacağım inş hayır hayır tartı hilesi değil ptesiye kadar yemeyip ptesi abanmayı düşünmüyorum kesinlikle

Ay valla pazartsi eksi cikmak icin ben de 24 saaf yapsam.mi diye dusunmjyor degilm hahahahah

Bu sefer 30.kiloyu geçmemiz lazım.kizlar

Hedef 30 kilo

Ben bugun yediklerimi soylemek hic ama hic istemiyorum ben soyleyemiyorum ama siz anlayin dostlarim neyse pazar gunu yemek yok tartiya kadar suya abaniyorum bugun hic spor yapamadim ama 5 dk da oturmadim . Surekli kosturdum sabah Balkon yikadim cam sildim . Bi nevi bayram temizligi gibi de oldu 14000 adim atmisim sporsuz bence bugun ne Kilo verdim ne Kilo aldim ama suan acayip midem agriyo . Galiba kuculmus onceden bugunun 3 kati yerdim bana misin demezdi . Simdi agridan uyuyamiyorum . Bi papatya cayi iciyorum belki rahatlatir biraz da uyurum hepinize iyi geceler ❤❤

Evet kızlar bu saat oldu anca oturdum desem
Mesajlarınızı okudum menüleri ama tek tek cevap dönmedim ama genelde sıkıntı yok

Ufak tefek şeyleri, abur cuburları,bi ısırıkları, canım çok çektikleri yarın için unutalım ve pazartesi tartıda gümbür gümbür hedefe gidelim ne dersiniz ?

Hadi beraberce hafta kıralım şu 30 kilo barajını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…