Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Selam kızlaaarrr
Ben bugün tartılmadım 18 saatten fazladır da orucum filtre kahvenin dibine vurdum🤣
Neyse esas haber bu değil de sabah çocukları havuza indirirken geçen yılki 40 beden şortumu bi deneyeyim dedim oldu😱😱
Tabi azıcık simitlerim fırtladı ama bu koca basenler (yakında bağımsızlığını ilan edecek derken) 40 bedene girdi
Sadece üzüntümü değil mutluluğumu da paylaşmak istedim
Bir de eğer görüntü değişiyorsa kiloyu çok da şeyetmemek lazım bence🤓🤓

Selamlar kızlar 🥰
Harika bir pazar günü diliyorum herkese 💐

Gördüğüm kadarı ile uzun oruçlar var, herkes yarına motive ne güzel. Çok merak ediyorum bende yarın ne sonuçlar gelecek tartıda🙏

Tartı dışında da incelemeleri görmek çok sevindirici insan gerçekten çok motive oluyor aynadaki görüntüden ve kıyafetlerin olmasından 🏆

Yolumuzdan dönmez, bir iki gün tökezlemelere takılı kalmayıp devam edersek ödül hepimizin olacak. Biz kilolardan daha inatçı olalım 🤩

Selamlar kızlar 🥰

Gördüğüm kadarı ile uzun oruçlar var, herkes yarına motive ne güzel. Çok merak ediyorum bende yarın ne sonuçlar gelecek tartıda🙏

Tartı dışında da incelemeleri görmek çok sevindirici insan gerçekten çok motive oluyor aynadaki görüntüden ve kıyafetlerin olmasından 🏆

Yolumuzdan dönmez, bir iki gün tökezlemelere takılı kalmayıp devam edersek ödül hepimizin olacak. Biz kilolardan daha inatçı olalım 🤩
Çok haklısın ya hep söylüyorum bunu tek başıma yapmaya çalışsam çoook fenalardaydım ve sanırım çoğumuz için geçerli bu 😅😅

Gunaydın dün yediklerimi yazmaya unutmusum.

Sabah
150gr kaşarlı mantar
3 adet dolmalık yeşil biber
1 yumurta

Ara
500gr Çiğ yer fıstığı.
1 Türk kahvesi
1muz 2 yk tahin

Aksam
100gr ton balığı
Bol su, 45 dk ağırlık antremanı
Aay 500gr yer fıstığı yazmısım yanlıslık la tövbeler olsun 😄😄😄 50 gr yer fıstığı olarak düzelteyim onu 😊

Selamlar kızlar 🥰

Kesinlikle ya şu kilolar gitsin artık senelerdir kabusum. Birde rica etsem benm kilo takvimimi değiştirir misin yanlıs olmus 😊

21.5 saat sonra

2 yumurtalı menemen ile bozuldu oruç

Yine erkenden oruç tutmayı düşünüyorum inşallah

Bende biraz haydari biraz havuc tarator 2 kasik da zeytinyagli barbunya ile bozdum 😂 yoksa spor yapmaya halim yoktu. Yedim geri hemen orucumu baslattim . Daha da yimek yok bugun .

Merhaba,
10.gün 26.07.2020 Pazar

08.00 2 parmak galete,peynir,zeytin,ceviz,sekersiz çay

Ara : 1 soda,1 bardak süt,2 kayısı,2 badem

15:00 kapanış öncesi : 3 ızgara kanat, 3 yemek kaşığı kabak yemeği,bol salata,ayran

Çok yemiş ve şişmiş hissediyorum. Bugün spor yapamayacağım dışarIlarda koşuşturma halindeydim.

Yarın eksiler olarak görüşmek üzere , kolaylıklar dilerim.

slm kızlar,
bugunku menum
13.00 2 haşlanmis yumurta, yeşil biber, domates, salatali, 1 dilim peynir, 8 zeytin, 1.5 dilim ekmek
15.30 yeşil çay, 2 kuru incir
18.30 5 köfte, domates, 1 bardak kefir
günü kapattim
3 litre su hic spor yok
yarından kendim icin cok ümitli degilim umarim sizlerin bol eksileri olur

İyi akşamlar kızlar
İki gündür if yapmadım normal sabah akşam ara öğün şeklinde beslendim vücudumu şaşırtcam(çaktırmayın😝)akşam yemeği canım istemedi activa yoğurt yiyerek 18 de kapattım yarın 21 de açacağım orucumu inşallah bakalım yarın tartıda ne göreceğim haa bu arada sabah sadece 1 saat eliptik yaptım yarın hepimize bol eksili gün diliyorum 🤗

X