-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.681
Çok haklısın ya hep söylüyorum bunu tek başıma yapmaya çalışsam çoook fenalardaydım ve sanırım çoğumuz için geçerli buSelamlar kızlar
Harika bir pazar günü diliyorum herkese
Gördüğüm kadarı ile uzun oruçlar var, herkes yarına motive ne güzel. Çok merak ediyorum bende yarın ne sonuçlar gelecek tartıda
Tartı dışında da incelemeleri görmek çok sevindirici insan gerçekten çok motive oluyor aynadaki görüntüden ve kıyafetlerin olmasından
Yolumuzdan dönmez, bir iki gün tökezlemelere takılı kalmayıp devam edersek ödül hepimizin olacak. Biz kilolardan daha inatçı olalım
Aay 500gr yer fıstığı yazmısım yanlıslık la tövbeler olsunGunaydın dün yediklerimi yazmaya unutmusum.
Sabah
150gr kaşarlı mantar
3 adet dolmalık yeşil biber
1 yumurta
Ara
500gr Çiğ yer fıstığı.
1 Türk kahvesi
1muz 2 yk tahin
Aksam
100gr ton balığı
Bol su, 45 dk ağırlık antremanı
Kesinlikle ya şu kilolar gitsin artık senelerdir kabusum. Birde rica etsem benm kilo takvimimi değiştirir misin yanlıs olmusSelamlar kızlar
Harika bir pazar günü diliyorum herkese
Gördüğüm kadarı ile uzun oruçlar var, herkes yarına motive ne güzel. Çok merak ediyorum bende yarın ne sonuçlar gelecek tartıda
Tartı dışında da incelemeleri görmek çok sevindirici insan gerçekten çok motive oluyor aynadaki görüntüden ve kıyafetlerin olmasından
Yolumuzdan dönmez, bir iki gün tökezlemelere takılı kalmayıp devam edersek ödül hepimizin olacak. Biz kilolardan daha inatçı olalım
21.5 saat sonra
2 yumurtalı menemen ile bozuldu oruç
Yine erkenden oruç tutmayı düşünüyorum inşallah
Bende biraz haydari biraz havuc tarator 2 kasik da zeytinyagli barbunya ile bozdumyoksa spor yapmaya halim yoktu. Yedim geri hemen orucumu baslattim . Daha da yimek yok bugun .