Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Canım ben hep sade filtre kahve içerim zaten ama bugünki açlık başkaydı yani tansiyonum zaten hep 9-6 seyrinde ama daha da düştüğünü hissettim o nedenle biraz destek olsun diye sütlü kahve içtim
Bakalım p tesi ne göreceğiz🙈

Ben aksam yemeginden sonra tartilana kadar bisey yemicem . Misafir var aksam. O kadar hazirlik yaptim yemezsem olmaz 😂 gerce cok yagli kalorili seyler yapmadim 7 den beri de ev mutfak cocuk surekli ayaktayim daha da bisi yemedim bi tatlarina baktim .sorun buyuk olmaz ama tartida 2 Kilo eksik gormek istiyorum . Eger pazartesi benden haber alamazsaniz bilin ki tartida fazla cikti bende yag aldirmaya gittim 😂😂😂

Kahvaltı
1.5 domatesten 1 tatlı kaşığı yağ 2 yumurtalı kırmızı biberli Menemen .
1 salatalık
Peynir
Maydanoz
5 badem

16h30
Ton balıklı salata (yarım salatalık 1 domates bol marul ton balıgı)
Ufak kase pul biberli zerdeçallı yoğurt
Su 3.5 litre olur yatana kadar .
spor 45 dkk Leslie 3 km
100 ip atladım
5 dkk bölgesel hareket
Hava serinlesin yürüyüşe çıkacam İnşAllah bugünde bitti çok şükür 🥰

Yooo çökmeyesin sen doğru yoldasın onemli olanda bu. Kendi evindeki (sadece 1 tartiyi)tartiyi takip etmen senin için yeterli olacaktır. Sakın acele etme.
Biz burda hepimiz aslında bir tedavi sürecindeyiz. Obezlik yoluna girmişiz. Bu bir hastalik gibi. Çok yemekte öyle
Nefis terbiyelemek kendini eğitmek kolay değil. Bir hafta sevinecek bir hafta üzüleceğiz.
Önemli olan tek bir sey var
VAZGEÇMEMEK!
Bi ara bozmayı bile düşündüm neyse dedim çorba içtim domatesle biberle avuç içi kadar yufka ile

Cnm hiç üzülme sen sonuca bak sonucta eksiliyorsun yaa o önemli ben inanıyorum basaracagına 🌺
Teşekkür ederim canım sizler iyiki varsınlar yoksa deli oldum bide tutup metobilizma yaşın 46 dedi ben dağıldım gittim 😭😭

Kızlar bugün çok yoğun geçti üstüne birde birazdan misafir gelecek çaya
Bir menü bırakıp kaçayım
12.30 civarı 2 kk peynir 1 yumurta zeytin yeşillik çay
Ara 14.30 civarı bir bardak kefir
16.30: 5 kaşık semizotu yemeği , 2 köfte 1 kase yoğurt
Çay, yeşil çay, maden suyu, kahve içtim
7 kilometre yürüdüm
Mesajlarınıza sonra bakacağım 🥰

Sabah sporumu yaptım 50 dk eliptik 20 dk kardiyo 8700 adım attım sabah yumurta yarım avakado 2 tatlı kaşığı labne peyniri yedim
Akşam yemeğinde kabak spagetti 3 yemek kaşığı yoğurt bol yeşillikli yumurta salatası yedim eşim taze beyaz ekmek almış dayanamadım ucunun çıtır kısmından biraz yedim🙈 çok özlemişim misafir gelmezse yatmadan biraz eliptik yapıp yediğim beyaz ekmeği yakmayı düşünüyorum

slm kizlar,
13.00 2 yumurtadan peynirli omlet, 1 dilim peynir, 8 zeytin, domates, salatalik, 1 dilim ekmek
14.30 seftali, 1 bardak kefir
15.30 yesillcay bir avuc leblebi 1 kuru incir
( bende bugun regli oldum kendimi durduramadim biraz tozunu kacirdim)
18.00 5 kaşik patlıcan oturtma (kizartma degil patlicanlar), 1 kase cacik, 3 kasik salata, 2 dilim kavun

18/6
Kahvaltı oncesı kahve ıctım ve 2 saat boyunca temizlik yaptım durmadan asırı ter doktum sonra duş alıp kahvaltı yaptım
12.30 13.00
4 hurma 3 adet kuru kayısı 1 avuc kuruyemıs
Ardından temızlıge devam ettim 2 saat daha temizlik yapıp evin yarısını bıtırmıs oldum ev 190 m2 olunca temızlıgı 2 3 gune boluyorum bayrama kadar hersey biter 😂
17.00 menengıc kahvesı
18.30 19.00 tavuk cıgerı kendi suyunda pısmıs yogurtlu semizotu
Bol su ıctım tahmini 2.5 lt ıcmeye devam ediyorum 30 dk tempolu yuruyus yoruldum yarın denize niyetlendim bakalım kısmet

X