- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.641
Leslie beni bitirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben hep sade filtre kahve içerim zaten ama bugünki açlık başkaydı yani tansiyonum zaten hep 9-6 seyrinde ama daha da düştüğünü hissettim o nedenle biraz destek olsun diye sütlü kahve içtim
Bakalım p tesi ne göreceğiz
Bi ara bozmayı bile düşündüm neyse dedim çorba içtim domatesle biberle avuç içi kadar yufka ileYooo çökmeyesin sen doğru yoldasın onemli olanda bu. Kendi evindeki (sadece 1 tartiyi)tartiyi takip etmen senin için yeterli olacaktır. Sakın acele etme.
Biz burda hepimiz aslında bir tedavi sürecindeyiz. Obezlik yoluna girmişiz. Bu bir hastalik gibi. Çok yemekte öyle
Nefis terbiyelemek kendini eğitmek kolay değil. Bir hafta sevinecek bir hafta üzüleceğiz.
Önemli olan tek bir sey var
VAZGEÇMEMEK!
Teşekkür ederim canım sizler iyiki varsınlar yoksa deli oldum bide tutup metobilizma yaşın 46 dedi ben dağıldım gittimCnm hiç üzülme sen sonuca bak sonucta eksiliyorsun yaa o önemli ben inanıyorum basaracagına
bana metabolizma yasın 60 dese hiç sasırmam çunku çok yavas benim deTeşekkür ederim canım sizler iyiki varsınlar yoksa deli oldum bide tutup metobilizma yaşın 46 dedi ben dağıldım gittim
Herkesin yorumunun altında vkı var onu nasıl yaptınız