- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.561
Canım selam teşekkürlerHayırlı cumalar kızlar
Kızlar yorumlarınızı okudukça pazartesi olmadan tartılan arkadaşlar ve başkan eksileri görmüşsünüz maşallah tebrik ediyorum bende gaza geldim 3 gündür bende orucum kilo vermişimdir tartılayım size müjdeli haberi vereyim dedim tartıya çıktım o da nee +300 gr almışım günlük 100 gr yaaaaaa ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum sabah sporumu yaptım ağlıyacam yaaanormalde 1700 kalori yemiyorum bile 900-1000 arası hamur işi tatlı zaten yok en fazla yediğim 2 dilim çavdar ekmeği oluyor eskiden bu kadar zor vermezdim noluyor bana yaaa 6 rakamları görmek ne kadar zorlaştı
Canim süzme peynir gibi bir seymi. Işe ne yemek getireceğimi şaşırıyorum bazen fikir oldu sağolasınKızlar dün markette gördüm bugün de şu protein yazan ile açtım orucumu
Bilen var mıydı quark’ı? Ben bilmiyordum yoğurt gibi tadı ama aslen peynirmiş, meyveli vs çeşitleri de var ve acayip protein yüklü
Çok hoşuma gitti sizle de paylaşayım dedim işe giden hızla sağlıklı bir şey yemek isteyen için bence güzel
Evet canım süzme peynirle krem peynir ve süzme yoğurt arası tadı bence güzel bir alternatif olabilirCanim süzme peynir gibi bir seymi. Işe ne yemek getireceğimi şaşırıyorum bazen fikir oldu sağolasın
Kolay gelsin canım şifa olsun
sağolasın canım inşallah iyi olur sonuçlar mutlu eksilerle gelirim
ben hafta sonu evde pek bakamıyorum mobilden pazartesiye kadar yazamayabilirim canım
Bende pazartesi bekleyemedim tartıldım ve sonunda 89 u gördümm tam 5 günde - 1.1i gördüm
Dediğini dikkate alıcam canım zaten eşimde yıllık izne ayrılıyor bu oruç olayları yemek yememem rahatsız ediyordu olmazsa izin zamanını sabah kahvaltı akşam yemek olarak eşlik ederim metabolizmam acayip durmuş sporuma eşimle 2 hafta yürüyüşü de katacağım inşallah belki kilo direncini bu sayede kırarımCanım selam teşekkürler
Öncelikle tebrik ederim 3 gün İçin süpersin kilo kaybı olmasa da vücudunda inanılmaz değişimler başardın
Ya evet çok dikkat ettiğini biliyorum acaba bi tarz mi değiştirsen? Mesela bi hafta 5:2 yapsan ( 5 gün normal yiyorsun Tabi abartmadan, iki gün sadece 500 kalori alınıyor bu iki gün arka arkaya olmayacak )Belki metabolizma bu şekilde hızlanır ?
Hedefe yakın kilolar olunca zorlaşıyor biliyorum
Bugünkü menü mü bu canım ? Değişik olmuşCanlar menüm gelsin
12:00
500 ml kefir
2 top dondurma
5/6 tane kırmızı erik
19:00 bol salata
Spor
1 saat yürüyüş
Su 2lt
Nescafe türk kahvesi
Evet canım belki bir şaşırtma olur işe yarar ne bileyim aklıma bir o geldiDediğini dikkate alıcam canım zaten eşimde yıllık izne ayrılıyor bu oruç olayları yemek yememem rahatsız ediyordu olmazsa izin zamanını sabah kahvaltı akşam yemek olarak eşlik ederim metabolizmam acayip durmuş sporuma eşimle 2 hafta yürüyüşü de katacağım inşallah belki kilo direncini bu sayede kırarım
Canım Quark burda süzme yoğurt olarak geçiyor peynir olduğunu bilmiyordum
direk yenebilir mi ekmeksiz falanKızlar dün markette gördüm bugün de şu protein yazan ile açtım orucumu
Bilen var mıydı quark’ı? Ben bilmiyordum yoğurt gibi tadı ama aslen peynirmiş, meyveli vs çeşitleri de var ve acayip protein yüklü
Çok hoşuma gitti sizle de paylaşayım dedim işe giden hızla sağlıklı bir şey yemek isteyen için bence güzel
Aynen canim bi değişik oldu. Doldurma herseyi mahvetti arkadasin dogumgunuydu baska arkadas almaya gidiyodu 10 kere dedim sakın bana alma tutmuş almış. Cok anlamsiz israr oldu. Baska sey olsa sonra yerim deyim kaldirirdim bunu kenarada koyamadim. Kac gun canim istedi yememis tutmustum kendimi oysaki buhun cok istemiyodumdaBugünkü menü mü bu canım ? Değişik olmuş
Aksamı hafif kapatacaksın herhalde ?
dondurma yersen süt ürünü-meyve tüketmeyelim bir dahaki sefere
Valla ben kaşıkla yedim direkt süzme yoğurt gibi kıvamıdirek yenebilir mi ekmeksiz falan
Neyse olmuş artık, bugünü dediğin şekilde kapat sıkıntı olmaz zatenAynen canim bi değişik oldu. Doldurma herseyi mahvetti arkadasin dogumgunuydu baska arkadas almaya gidiyodu 10 kere dedim sakın bana alma tutmuş almış. Cok anlamsiz israr oldu. Baska sey olsa sonra yerim deyim kaldirirdim bunu kenarada koyamadim. Kac gun canim istedi yememis tutmustum kendimi oysaki buhun cok istemiyodumda
Ay o sebeple imkanın varsa sabah saatlerinde yapsan? Havalar gerçekten sıcakKızlar ya sıcaktan kolumu oynaamıyorum.spor yapasım gelmiyor.yeni yaprak sarması yedim biraz bugün kapaticam artık iştah da yok.
Canım diyecek bir şey yok, durumun farkındasın ve ona göre en iyisini yapmaya çalışıyorsun belli ki.ben yazarsam da notlarımı bu kapsamda değerlendirslm kızlar.gecmisi okuyamadim.
menümu yazip kacicam.
saat 12 de
1 yumurtadan sucuklu yumurta
10 yesil zeytin
avuc ici kadar pide ekmeği
2 malatya kayısısi
1 seftali
saat 13.30 da
sekersiz kahve
saat 16 da
4 5yk mercimekli bulgur pilavi(dünden artık yemekti dökmedim de yedim.evdekiler yemeyince)
6 7 tane manti
yediklerrim hep karbonhidrat ama ne yapim.misafire ayri kendime ayri pisiremiyorum.gözebatıyor.
birazdan sauna eşafomanıni giyip yürüyüse gidecem.hava kararana kadar yürüyorum.
su 3 4 litreyi buluyor.
çok teşekkür ederim canım. İyi bayramlarTabi ki canım kolaylıklar ve iyi bayramlar şimdiden
Teşekkürler haber verdiğin için