Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Canım selam teşekkürler
Öncelikle tebrik ederim 3 gün İçin süpersin kilo kaybı olmasa da vücudunda inanılmaz değişimler başardın
Ya evet çok dikkat ettiğini biliyorum acaba bi tarz mi değiştirsen? Mesela bi hafta 5:2 yapsan ( 5 gün normal yiyorsun Tabi abartmadan, iki gün sadece 500 kalori alınıyor bu iki gün arka arkaya olmayacak )Belki metabolizma bu şekilde hızlanır ?

Hedefe yakın kilolar olunca zorlaşıyor biliyorum

Kızlar dün markette gördüm bugün de şu protein yazan ile açtım orucumu
Bilen var mıydı quark’ı? Ben bilmiyordum yoğurt gibi tadı ama aslen peynirmiş, meyveli vs çeşitleri de var ve acayip protein yüklü
Çok hoşuma gitti sizle de paylaşayım dedim işe giden hızla sağlıklı bir şey yemek isteyen için bence güzel

Eklentiler

• 81E260AE-0DF1-4010-8926-21256899ED32.png
    398,9 KB · Görüntüleme: 33
  • BC36C55E-A504-4DF4-9EE1-D0A5E355E317.png
    380,6 KB · Görüntüleme: 37
Canim süzme peynir gibi bir seymi. Işe ne yemek getireceğimi şaşırıyorum bazen fikir oldu sağolasın

Canim süzme peynir gibi bir seymi. Işe ne yemek getireceğimi şaşırıyorum bazen fikir oldu sağolasın
Evet canım süzme peynirle krem peynir ve süzme yoğurt arası tadı bence güzel bir alternatif olabilir
Valla bence çok pratik birde o proteinli denen kutu 165 gr, İçinde 20 gr protein var çok çok iyi

Dediğini dikkate alıcam canım zaten eşimde yıllık izne ayrılıyor bu oruç olayları yemek yememem rahatsız ediyordu olmazsa izin zamanını sabah kahvaltı akşam yemek olarak eşlik ederim metabolizmam acayip durmuş sporuma eşimle 2 hafta yürüyüşü de katacağım inşallah belki kilo direncini bu sayede kırarım
Canım Quark burda süzme yoğurt olarak geçiyor peynir olduğunu bilmiyordum

Canlar menüm gelsin
12:00
500 ml kefir
2 top dondurma
5/6 tane kırmızı erik

19:00 bol salata

Spor
1 saat yürüyüş
Su 2lt
Nescafe türk kahvesi
Bugünkü menü mü bu canım ? Değişik olmuş
Aksamı hafif kapatacaksın herhalde ?
dondurma yersen süt ürünü-meyve tüketmeyelim bir dahaki sefere

Evet canım belki bir şaşırtma olur işe yarar ne bileyim aklıma bir o geldi
İnek sütü Ve peynir kültürü var içinde diyor bende bilemedim peynir desen peynir değil, yoğurt desen yoğurt değil
Ben sevdim ama güzel

direk yenebilir mi ekmeksiz falan

Bugünkü menü mü bu canım ? Değişik olmuş
Aksamı hafif kapatacaksın herhalde ?
dondurma yersen süt ürünü-meyve tüketmeyelim bir dahaki sefere
Aynen canim bi değişik oldu. Doldurma herseyi mahvetti arkadasin dogumgunuydu baska arkadas almaya gidiyodu 10 kere dedim sakın bana alma tutmuş almış. Cok anlamsiz israr oldu. Baska sey olsa sonra yerim deyim kaldirirdim bunu kenarada koyamadim. Kac gun canim istedi yememis tutmustum kendimi oysaki buhun cok istemiyodumda

Neyse olmuş artık, bugünü dediğin şekilde kapat sıkıntı olmaz zaten

slm kızlar.gecmisi okuyamadim.
menümu yazip kacicam.
saat 12 de
1 yumurtadan sucuklu yumurta
10 yesil zeytin
avuc ici kadar pide ekmeği
2 malatya kayısısi
1 seftali

saat 13.30 da
sekersiz kahve

saat 16 da
4 5yk mercimekli bulgur pilavi(dünden artık yemekti dökmedim de yedim.evdekiler yemeyince)
6 7 tane manti

yediklerrim hep karbonhidrat ama ne yapim.misafire ayri kendime ayri pisiremiyorum.gözebatıyor.

birazdan sauna eşafomanıni giyip yürüyüse gidecem.hava kararana kadar yürüyorum.
su 3 4 litreyi buluyor.

Selam kızlar
önce menüm 24/7 18/6
12 civarı : sek quark protein, 2 tam ceviz
14:1 bardak kefir
16.30: 100 gr haşlanmış nohutla salata, 100 gr ton balığı
Bol su, Yeşil çay, Türk kahve, Form çay içtim
8 kilometre yürüdüm
Bugün özellikle protein ağırlıklı bir menü seçtim uzun oruç sonrası diye

Kızlar ya sıcaktan kolumu oynaamıyorum.spor yapasım gelmiyor.yeni yaprak sarması yedim biraz bugün kapaticam artık iştah da yok.
Ay o sebeple imkanın varsa sabah saatlerinde yapsan? Havalar gerçekten sıcak
Canım diyecek bir şey yok, durumun farkındasın ve ona göre en iyisini yapmaya çalışıyorsun belli ki.ben yazarsam da notlarımı bu kapsamda değerlendir
Şu misafirler bi gitse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…