Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

aynen canim.bi kısmı bu gece gidiyor.kalanlar da arife günü gidip bayramin son günu geri gelecekmiş.
evde bi curcuna.biri ben onu yemem diğeri şunu severim der durur.
tatli isterler pasta isterler.caýin yanina bisey kalmamis biseyler yap yada abur cubur al derler.
o da yetmezmis gibi ablamin oğlu çok yaramaz.benimkiyle kuduruyorlar
eve zarar veriryor.bisikleti duvarlara vuruyor.daha yeni boya yapildi.gel de sinirden yemeye icmeye saldirma.
misafir varken düzen çok zor.ne rejim kaliyor nede evin hâli.
sabır diyorum sabır...
valla çileden çıktim.tırlatmama az kaldı.

Allah kolaylik versin. Kalabalik bir araya denk gelmiş

İyi akşamlar hanımlar
Geçmişi okuyamadım . Kusura bakmayın her zaman aktifte olamıyorum 3 çocuğum var eşimde burda değil acil olarak Türkiye’ye gitmesi lazımdı .
benimde bugün doktor randevum vardı kalp çarpıntım var 3 haftadır daha önce ilaç yazdı ama birşeye yaramadı şimdi tekrar başkası bir ilaç yazdı .
Bakalım fayda edecek mi etmezse kalp doktoruna yönlendirecek .
sırf kalbim için dahi olsa kilo vermem şart Belki kilodan kaynaklı değil ama olsun ben kilodan kaynaklı diyerek çıktım bu yola yaşım daha genç ufak çoçuklarım var o yüzden saglıgıma dikkat etmem lazım neyse kafanızı ağrıttım .
Menü

öğle
2 haşlama yumurta
Yarım domates
1 salatalık
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 kayısı

ara öğün
1 çay bardağı sütlü tarçınlı kahve

16h40
1 kase kayısılı yoğurt (3 kayısı )
Canım soguk birşey istedi ve resmen dondurma gibi oldu
Su
3.5 litre olur yatana kadar
Spor yapıcam yapınca yazarım .

Arabam bozuldu sporada gidemedim ya canım çok sıkıldı bide ayak bileğimde bi ağrı oldu anlamadım neden olduğunu geçerse evde yapacağım inşallah

Eklentiler

• B6E07C62-5FD6-4691-920B-714F085E76E8.png
    140,3 KB · Görüntüleme: 23
Canım afiyet olsun da eksik hesaplamış olabilir misin ? Sadece 1 kase yoğurt yaklaşık 120-150 kalori arasıdır da emin olamadım
Zaten eğer 369 kalori tüketti isen çok çok az
Sporun süper
Ay Allah kolaylık versin ya gerçekten zor. Sabır canım gittiklerinde bayramı sen edeceksin belli ki. Kaprisli insanlarla hele bir de çoluk çocukla uğraşmak çok zor
Canım çok geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsın acil şifalar
Hiç kafamız ağrımaz olur mu bunlar hep hayatta olan şeyler hiç üzme kendini sağlıkla daha nice mutlu günler seni bekliyor
Afiyet olsun
Arabam bozuldu sporada gidemedim ya canım çok sıkıldı bide ayak bileğimde bi ağrı oldu anlamadım neden olduğunu geçerse evde yapacağım inşallah
Tüh çok geçmiş olsun hem bileğin için hem de araban İçin. Bugün üstüne varma bileğinden istersen

slm bugunku menum,
10:30 1 kupa yeşil çay
13:00 3 kaşik lor peyniri, 10 zeytin, maydanoz salatalik, domates, 1 dilim ekmek
14:00 sekersiz Türk kahvesi
15:30 1 kupa tarçınlı süt+ 2 kuru incir
17:00 tavuklu salata
3 litre su
saat 19:00 -21 arası yürüyüş
sek quark ben bi donem kullandim diyetisyen tavsiyesiyle bu arada bakiyodum ama sadesini bulamadim bulursam tekrar kullanicam insallah....

Selam kızlar bugün çat kapı misafir geldi sporum da yarım kaldı diyetim de.
Saat 16:30 iki dilim pide her biri iki parmak kalınlığında- 22 saat oruçtum-
Daha da yemicem galiba ama akşam sporumu tamamlarım
Bugün tartılmadım ec sorunsalı
Yarına Allah kerim

afiyet olsun canım gayet iyi
ben mgros da denk geldim canım her yerde oluyor mu bilmiyorum

ay kolay gelsin canım
ben bu misafirlere toptan nooooo diyeceğim
Yaa ben bugün yazmasam olmazmı:) çünkü buhün aralıklı oruç yapamadım. Karbonhidratın dibine vurdum . krize girmiş gibi
Ama yarın eski düzene devam edeceğim :)
ah ah belli ki büyük sıkıntı var, yazma bari ne diyeyim

Bu gün olan menüüm
11:00 kahve
13:00 2 yumurtalı peynirli omlet 2 dilim buğday ekmeği
Akşam 18:30 3 köfte az patates (kokuya dayanamadııııım )
3 litre olucak su bir kaç saat sonrada sporumu yapıcam

İyi akşamlar hanımlar
Geçmişi okuyamadım . Kusura bakmayın her zaman aktifte olamıyorum 3 çocuğum var eşimde burda değil acil olarak Türkiye’ye gitmesi lazımdı .
benimde bugün doktor randevum vardı kalp çarpıntım var 3 haftadır daha önce ilaç yazdı ama birşeye yaramadı şimdi tekrar başkası bir ilaç yazdı .
Bakalım fayda edecek mi etmezse kalp doktoruna yönlendirecek .
sırf kalbim için dahi olsa kilo vermem şart Belki kilodan kaynaklı değil ama olsun ben kilodan kaynaklı diyerek çıktım bu yola yaşım daha genç ufak çoçuklarım var o yüzden salgına dikkat etmem lazım neyse kafanızı ağrıttım .
Menü

öğle
2 haşlama yumurta
Yarım domates
1 salatalık
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 kayısı

teşekkür ederim kaptanım . Evet evet moral bozmak yok son gaz devam .

Arkadaşlar listelerde tekrar güncelleme yaptım izinli olan arkadaşlarımız var, üzülerek Ulaşmaya çalışmama rağmen haber alamadığım uzun süredir konuya yazmayan arkadaşlarımı takip listesinden çıkarttım , yeni eklemelerimiz de var.

G gulebilmek mavikara jtaime020626 ekledim sizi ilk sayfada listeye tekrar hoşgeldiniz. Bilgilerinizi bir kontrol edin. Başlangıç kilonuz olarak konuya ilk girdiğiniz kiloları yazıyorum onun dışında eksik hata vs varsa yazın lütfen
Nur61_ canım mesaj attım sana özelden eklemek için yazarsan ekleyeceğim.

Son düzenleme:
Yıruyus dha kolay aynen. Sırf kg verirken sıkılasma için yapıyorum ağırlık çalışmasını. Çunku arastrdığm kadarıyla en iyi sıkılasma ağırlık calısmsı

Iyi akşamlar arkadaşlar bugün sabah 9 da türk kahvesi içtim şekersiz 12.30 kahvaltı da 1 yumurta lorlu biberli, bir dilim salam 2 zeytin. Akşam 17.30 da ızgara et 70 gr yeşillik salata 1 dilim etimek. Şimdi yeşil çay içiyorum su ya devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…