-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #4.581
aynen canim.bi kısmı bu gece gidiyor.kalanlar da arife günü gidip bayramin son günu geri gelecekmiş.Ay o sebeple imkanın varsa sabah saatlerinde yapsan? Havalar gerçekten sıcak
Canım diyecek bir şey yok, durumun farkındasın ve ona göre en iyisini yapmaya çalışıyorsun belli ki.ben yazarsam da notlarımı bu kapsamda değerlendir
Şu misafirler bi gitse artık
Allah kolaylik versin. Kalabalik bir araya denk gelmişaynen canim.bi kısmı bu gece gidiyor.kalanlar da arife günü gidip bayramin son günu geri gelecekmiş.
evde bi curcuna.biri ben onu yemem diğeri şunu severim der durur.
tatli isterler pasta isterler.caýin yanina bisey kalmamis biseyler yap yada abur cubur al derler.
o da yetmezmis gibi ablamin oğlu çok yaramaz.benimkiyle kuduruyorlar
eve zarar veriryor.bisikleti duvarlara vuruyor.daha yeni boya yapildi.gel de sinirden yemeye icmeye saldirma.
misafir varken düzen çok zor.ne rejim kaliyor nede evin hâli.
sabır diyorum sabır...
valla çileden çıktim.tırlatmama az kaldı.
hemden anlasamayan gruplar geldi.bide aralarinda tartisiyorlar.kavganin sınirına geliyorlar.ben arada kalıyorum.bugün dedim ki bi daha üst üste gelmeyin.tek tek gelin üstüme dedimAllah kolaylik versin. Kalabalik bir araya denk gelmiş
bende ekedim tsk ederim yardimin icin...Profil resmine tıkla hesap detaylarına gel en altta kilo sorularını cevapla
Canım afiyet olsun da eksik hesaplamış olabilir misin ? Sadece 1 kase yoğurt yaklaşık 120-150 kalori arasıdır da emin olamadımMerhaba, 8. gün bitti :)
07:30 1haşlanmış yumurta, salatalık,peynir,2 ceviz
Ara : 1 soda ,1 yeşil elma, 2 yeşil erik, 1 bardak ayran.
15:30 Kapanış öncesi 1 etli dolma,1 kaşe çorba,1 kase yoğurt, 1 dilim kavun.
12.200 adım ,7,45 km ,369 kcal
Ay Allah kolaylık versin ya gerçekten zor. Sabır canım gittiklerinde bayramı sen edeceksin belli ki. Kaprisli insanlarla hele bir de çoluk çocukla uğraşmak çok zoraynen canim.bi kısmı bu gece gidiyor.kalanlar da arife günü gidip bayramin son günu geri gelecekmiş.
evde bi curcuna.biri ben onu yemem diğeri şunu severim der durur.
tatli isterler pasta isterler.caýin yanina bisey kalmamis biseyler yap yada abur cubur al derler.
o da yetmezmis gibi ablamin oğlu çok yaramaz.benimkiyle kuduruyorlar
eve zarar veriryor.bisikleti duvarlara vuruyor.daha yeni boya yapildi.gel de sinirden yemeye icmeye saldirma.
misafir varken düzen çok zor.ne rejim kaliyor nede evin hâli.
sabır diyorum sabır...
valla çileden çıktim.tırlatmama az kaldı.
Canım çok geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsın acil şifalarİyi akşamlar hanımlar
Geçmişi okuyamadım . Kusura bakmayın her zaman aktifte olamıyorum 3 çocuğum var eşimde burda değil acil olarak Türkiye’ye gitmesi lazımdı .
benimde bugün doktor randevum vardı kalp çarpıntım var 3 haftadır daha önce ilaç yazdı ama birşeye yaramadı şimdi tekrar başkası bir ilaç yazdı .
Bakalım fayda edecek mi etmezse kalp doktoruna yönlendirecek .
sırf kalbim için dahi olsa kilo vermem şart Belki kilodan kaynaklı değil ama olsun ben kilodan kaynaklı diyerek çıktım bu yola yaşım daha genç ufak çoçuklarım var o yüzden saglıgıma dikkat etmem lazım neyse kafanızı ağrıttım .
Menü
öğle
2 haşlama yumurta
Yarım domates
1 salatalık
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 kayısı
ara öğün
1 çay bardağı sütlü tarçınlı kahve
16h40
1 kase kayısılı yoğurt (3 kayısı )
Canım soguk birşey istedi ve resmen dondurma gibi oldu
Su
3.5 litre olur yatana kadar
Spor yapıcam yapınca yazarım .
Tüh çok geçmiş olsun hem bileğin için hem de araban İçin. Bugün üstüne varma bileğinden istersenArabam bozuldu sporada gidemedim ya canım çok sıkıldı bide ayak bileğimde bi ağrı oldu anlamadım neden olduğunu geçerse evde yapacağım inşallah
afiyet olsun canım gayet iyislm bugunku menum,
10:30 1 kupa yeşil çay
13:00 3 kaşik lor peyniri, 10 zeytin, maydanoz salatalik, domates, 1 dilim ekmek
14:00 sekersiz Türk kahvesi
15:30 1 kupa tarçınlı süt+ 2 kuru incir
17:00 tavuklu salata
3 litre su
saat 19:00 -21 arası yürüyüş
sek quark ben bi donem kullandim diyetisyen tavsiyesiyle bu arada bakiyodum ama sadesini bulamadim bulursam tekrar kullanicam insallah....
ay kolay gelsin canımSelam kızlar bugün çat kapı misafir geldi sporum da yarım kaldı diyetim de.
Saat 16:30 iki dilim pide her biri iki parmak kalınlığında- 22 saat oruçtum-
Daha da yemicem galiba ama akşam sporumu tamamlarım
Bugün tartılmadım ec sorunsalı
Yarına Allah kerim
ah ah belli ki büyük sıkıntı var, yazma bari ne diyeyimYaa ben bugün yazmasam olmazmı:) çünkü buhün aralıklı oruç yapamadım. Karbonhidratın dibine vurdum .krize girmiş gibi
Ama yarın eski düzene devam edeceğim :)
Canım afiyet olsun da eksik hesaplamış olabilir misin ? Sadece 1 kase yoğurt yaklaşık 120-150 kalori arasıdır da emin olamadım
Zaten eğer 369 kalori tüketti isen çok çok az
Sporun süper
Ay Allah kolaylık versin ya gerçekten zor. Sabır canım gittiklerinde bayramı sen edeceksin belli ki. Kaprisli insanlarla hele bir de çoluk çocukla uğraşmak çok zor
Canım çok geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsın acil şifalar
Hiç kafamız ağrımaz olur mu bunlar hep hayatta olan şeyler hiç üzme kendini sağlıkla daha nice mutlu günler seni bekliyor
Afiyet olsun
Tüh çok geçmiş olsun hem bileğin için hem de araban İçin. Bugün üstüne varma bileğinden istersen
Sabah güzel güzel sporumu yaparken çat telefon hadi geliyoruzafiyet olsun canım gayet iyi
ben mgros da denk geldim canım her yerde oluyor mu bilmiyorum
ay kolay gelsin canım
ben bu misafirlere toptan nooooo diyeceğim
ah ah belli ki büyük sıkıntı var, yazma bari ne diyeyim
Yıruyus dha kolay aynen. Sırf kg verirken sıkılasma için yapıyorum ağırlık çalışmasını. Çunku arastrdığm kadarıyla en iyi sıkılasma ağırlık calısmsıGünaydın kızlar
Herkese keyifli bir gün diliyorum
Sabahtan işlerim vardı şimdi girebildim
50 saat orucu dün öğleden sonra çok hafif açmıştım. Bugün sabah da tartıldım 78 kiloyum yani oruç sonu -1 gitmiş
Bakalım pazartesiye kadar ne olur göreceğiz
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımsuyu biraz daha arttırsan, yürüyüş de yapıyorsun iyi olur
Tahmin ederim ben de çok üşeniyorum yürüyüş kolay geliyor da ağırlık İçin adapte olamıyorum bir türlü
Hayırlı olsun 18/6 kararı iyi gelsin şifa getirsin
Cumartesi İçin harika karar vermişsin böylece sıkıntı olmaz
Umarım tartı da seni üzmesin
Canım çok tebriklerne büyük mutluluk
Akşam çok az bilerek mi diye düşündüm ?
Afiyet olsun
Cısa rağmen eksitebrikler bugün disiplinle devam aman ha
Ayyyyybugün hep güzel haberler var pazartesi sallarız biz burayı
O gömleğe girilecek