Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

07:30 salatalık ,biber,peynir,3 zeytin,maydanoz,1 haşlanmış yumurta,2 ceviz,şekersiz çay

Ara : 1 soda, 1 şeftali

Bugün tüm gün dışardaydım blondeaddict 'in tavsiyesini dinleyerek saat 15:00’de

1 ayran,2 kuru kayısı,5 çiğ fındık yedim ve günü kapattım. Ama bu benim için çok büyük kurtarıcı oldu .

12.500 adım atmışım zerre acıkmadım. Nasipse 07:30 a kadar oruçluyum. Galiba başaracağım.

Teşekkürler

Ben geldim ☺ kızlar bugün hiç spor yapma modumda değildim ve izin verdim kendime.. bugün başladım ben 9 günlük oruç tutacağım saat 21.30 da açacağım sahuru sadece su ile yapacağım yani 23-24 saatte bir olacak ilk bir kaç gün sebze ağırlıklı besleneceğim son 5 günü sadece su yapmayı düşünüyorum bugün zeytinyağlı pırasa var menüde

07:30 salatalık ,biber,peynir,3 zeytin,maydanoz,1 haşlanmış yumurta,2 ceviz,şekersiz çay

Ara : 1 soda, 1 şeftali

Bugün tüm gün dışardaydım blondeaddict 'in tavsiyesini dinleyerek saat 15:00’de

1 ayran,2 kuru kayısı,5 çiğ fındık yedim ve günü kapattım. Ama bu benim için çok büyük kurtarıcı oldu .

12.500 adım atmışım zerre acıkmadım. Nasipse 07:30 a kadar oruçluyum. Galiba başaracağım.

Teşekkürler
Ay canım benim ne demek süpersin tabi ki başaracaksın 🥰🤩
Afiyet olsun 👍

Ben bugün devam ediyorum kızlar hala acıkmadım bu saatten sonra evde pişirdiğim yemeklerin türlü türlü kokularına rağmen yeşil çayımı aldım içiyorum 😂🙈

Dolayısı ile bugünkü menü 31.saat oruç:
Maden suyu, Bol su, şekersiz Türk kahve, Yeşil çay
8 kilometre yürüyüş
Sabah acıkırsam erken, acıkmaz isem 11-12 civarı açmayı diliyorum.
normalde hafta içi tartılmıyorum ama açmadan evvel mutlaka tartılacağım, haber veririm size ❤🥰

Eklentiler

• B0C3541A-801F-48DE-8476-0127DCA7E818.jpeg
    B0C3541A-801F-48DE-8476-0127DCA7E818.jpeg
    37,7 KB · Görüntüleme: 23
Ben geldim ☺ kızlar bugün hiç spor yapma modumda değildim ve izin verdim kendime.. bugün başladım ben 9 günlük oruç tutacağım saat 21.30 da açacağım sahuru sadece su ile yapacağım yani 23-24 saatte bir olacak ilk bir kaç gün sebze ağırlıklı besleneceğim son 5 günü sadece su yapmayı düşünüyorum bugün zeytinyağlı pırasa var menüde
Canım bazen insanın spor yapası gelmiyor arada olur tabi ki

Kolaylıklar diliyorum şifa orucunda 🙏

slm kizlar
menum
13.00 lor peynirli tost, 4 zeytin, salatalik
15.30 kefir
18.00 lahana kavurma + yogurt + yarım dilim ekmek
19.00 bi seftali ( canim bu ara cok tatli istiyor bununla kesmekti amacim)
( regl oncesi benim icin zor bi hafta hem cok istahli olurum hemde aburcubur severim ama bu sefer bol tarcin kullancam insallah)
1 kupa yasil cay
2.5 litre su
simdi yuruyuse cikiyorum saat 21 e kadar yurumek amacim

Yürüyüş yaptım geldim 8 kilometre. hava sıcak ama gölgeli bir park var yakında oraya gittim.
Enerjim hala iyi bir sıkıntı yok 👍
Ev halkına yemek hazırlayacağım şimdi ay işte bu kısımdan sonrasına garanti veremem akışa bıraktım kendimi 🙈

Öyle yaptin böyle yaptin ama bak sabrettin kac saati geride bıraktın orucunu bozdugunda günün en karlisi sen olacaksın. Tebrik ediyorum seni :KK9::KK9::KK9:
Ben gecen sene orucumu açtığımda 60. Saatte yediğim sey beni mutlu etmemis zaten yiyememistim niye suan bir sey yiyorumki gibi bir durum olmustu:)) aidin salih gerçek tıp kitabindan yapmistim onu ben. Su bile susamazsan yok onda. Aclikta şifa var iyi yaptın. Bakalim sen ne hissedeceksin orucunu bozdugunda

İyi akşamlar kızlar

sabah öğle bir oldu
1 muz
Evde yapılmış minik döner

ara öğün
Yarım elma
10 ay cekirdegi

akşam 17h00
Sadece bir sandiviç ekmeği ile ikiye katladım ton balık domates Marul . Sandiviç yaptım .
su 3.5 litre olur yatana kadar
Spor yapacam muhakkak yazarım .

Eklentiler

• 8214894B-0FC8-4F80-A669-D211D1664954.jpeg
    8214894B-0FC8-4F80-A669-D211D1664954.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 24
Ben bugün devam ediyorum kızlar hala acıkmadım bu saatten sonra evde pişirdiğim yemeklerin türlü türlü kokularına rağmen yeşil çayımı aldım içiyorum 😂🙈

Dolayısı ile bugünkü menü 31.saat oruç:
Maden suyu, Bol su, şekersiz Türk kahve, Yeşil çay
8 kilometre yürüyüş
Sabah acıkırsam erken, acıkmaz isem 11-12 civarı açmayı diliyorum.
normalde hafta içi tartılmıyorum ama açmadan evvel mutlaka tartılacağım, haber veririm size ❤🥰

Tü tü tü maşallah maşallah :KK200: :KK200: :KK200: :KK9:
Favorimsin şuannnn idolümsünnnnn...bakarsın hafta sonuna kadar bi yapan daha çıkar o ben olur muyum bilemiom ama😂
Pazartesi karşılığını ne kadar alacağını cok merak ediyorum.. iyi bir sonuc alirsan bize şevk vermis olursun canım

Selam herkese,
Öğleden önce: bir kupa sade nescafe

13.00 iki yumurta ile yapılmış az zeytinyağlı menemen, 10 zeytin, peynir, 3 orta boy dilim hindi füme, 2 salatalık

Öğleden sonra: bir kupa kiraz sapı çayı, bir kupa yeşil çay, bir kupa sade nescafe, bir tane yeşil elma

19.40. 2 adet kabak, havuç ve kırmızı biber (zeytinyağında sotelenmis)

45 dk da Leslie yaptım

16:00
2 haşlanmış yumurta ve salata
18:30
maş fasulyeli ve mercimekli salata
Diyette salata yazarken hiç benim yaptığım gibi düşünmemişlerdir eminim ama salata salata olmaktan çıktı bildiğin öğün oldu🤣🤣
Arada şekerim düştüjçe hurma yiyorum ama açlık pencerem dahilinde
Su 3 lt şimdilik
Yarın için bağırsak ilacı alacağım mecburen o kadar spor ve suya rağmen kabız olabilmeyi bi ben başarırım zannımca😅😅

İyi akşamlar :)
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta
Kaşar peyniri
Akşam : 2 yk yeşil mercimek
1 kızarmış but
2 yk yoğurt yulaf kepeği ile
3 yk çoban salata
Fat secreti indirim çok iyi geldi bugün iyi beslenmişim toplam 603 kalori almışım bugün. Sizce nasıl :)
Canım afiyet olsun evet uygulama çok iyi orada makrolar diye bir bölüm var orayı da takip et lütfen ne kadar karbonhidrat protein yağ almışsın takip et bak bugünkü öğünün proteini nasıl mesela günlük Alman gereken proteini almış mısın?
Ben kaloriye bakmadan okurken biraz az buldum proteinini 🥰

slm kizlar
menum
13.00 lor peynirli tost, 4 zeytin, salatalik
15.30 kefir
18.00 lahana kavurma + yogurt + yarım dilim ekmek
19.00 bi seftali ( canim bu ara cok tatli istiyor bununla kesmekti amacim)
( regl oncesi benim icin zor bi hafta hem cok istahli olurum hemde aburcubur severim ama bu sefer bol tarcin kullancam insallah)
1 kupa yasil cay
2.5 litre su
simdi yuruyuse cikiyorum saat 21 e kadar yurumek amacim
Afiyet olsun yürüyüşün de çok olucak regl öncesi sendromu da var akşam öğününde ya da arada belki ılık süt ve tarçın, yoğurt ve tarçın da olabilir hem protein hem tatlı hissini giderir 😉
Öyle yaptin böyle yaptin ama bak sabrettin kac saati geride bıraktın orucunu bozdugunda günün en karlisi sen olacaksın. Tebrik ediyorum seni :KK9::KK9::KK9:
Ben gecen sene orucumu açtığımda 60. Saatte yediğim sey beni mutlu etmemis zaten yiyememistim niye suan bir sey yiyorumki gibi bir durum olmustu:)) aidin salih gerçek tıp kitabindan yapmistim onu ben. Su bile susamazsan yok onda. Aclikta şifa var iyi yaptın. Bakalim sen ne hissedeceksin orucunu bozdugunda
Ay canııım aynen öyle hala devam 😀😂
Aidin Salih kitabını okumadım ama çok çok araştırmıştım okuyanlardan
Bir ara onu da mutlaka okumalıyım
Yazarım hislerimi de 🥰
Tü tü tü maşallah maşallah :KK200: :KK200: :KK200: :KK9:
Favorimsin şuannnn idolümsünnnnn...bakarsın hafta sonuna kadar bi yapan daha çıkar o ben olur muyum bilemiom ama😂
Pazartesi karşılığını ne kadar alacağını cok merak ediyorum.. iyi bir sonuc alirsan bize şevk vermis olursun canım
Üstte yazmayı unuttum 🙈
inşallah canım iyi hissederim, zaten pazartesi öncesi de tartılacağım açınca bakalım 🙏
İyi akşamlar kızlar

sabah öğle bir oldu
1 muz
Evde yapılmış minik döner

ara öğün
Yarım elma
10 ay cekirdegi

akşam 17h00
Sadece bir sandiviç ekmeği ile ikiye katladım ton balık domates Marul . Sandiviç yaptım .
su 3.5 litre olur yatana kadar
Spor yapacam muhakkak yazarım .
Afiyet olsun mümkün olduğunca ekmekleri azaltıp gerekirse proteinleri arttıralım. Bugün mecbur olmuş yazmışsın ama protein arttırmak ekmeklerden daha tok tutacak göreceksin 🥰
16:30 da haşlanmış tavuk ve yoğurt yeyip spora gittim 45 dakika stüdyo sporu yaptım artık sadece suuuu
Haydi kolay gelsin 🙏🥰
Selam herkese,
Öğleden önce: bir kupa sade nescafe

13.00 iki yumurta ile yapılmış az zeytinyağlı menemen, 10 zeytin, peynir, 3 orta boy dilim hindi füme, 2 salatalık

Öğleden sonra: bir kupa kiraz sapı çayı, bir kupa yeşil çay, bir kupa sade nescafe, bir tane yeşil elma

19.40. 2 adet kabak, havuç ve kırmızı biber (zeytinyağında sotelenmis)

45 dk da Leslie yaptım
Gayet iyi 👍🥰 afiyet olsun
16:00
2 haşlanmış yumurta ve salata
18:30
maş fasulyeli ve mercimekli salata
Diyette salata yazarken hiç benim yaptığım gibi düşünmemişlerdir eminim ama salata salata olmaktan çıktı bildiğin öğün oldu🤣🤣
Arada şekerim düştüjçe hurma yiyorum ama açlık pencerem dahilinde
Su 3 lt şimdilik
Yarın için bağırsak ilacı alacağım mecburen o kadar spor ve suya rağmen kabız olabilmeyi bi ben başarırım zannımca😅😅
Ay 😂😂😂
O salata gayet iyi gelmiştir afiyet olsun
Yarın da inşallah rahatlarsın ve hedefe 1 adım daha yaklaşırsın 🥰

Canım afiyet olsun evet uygulama çok iyi orada makrolar diye bir bölüm var orayı da takip et lütfen ne kadar karbonhidrat protein yağ almışsın takip et bak bugünkü öğünün proteini nasıl mesela günlük Alman gereken proteini almış mısın?
Ben kaloriye bakmadan okurken biraz az buldum proteinini 🥰

Afiyet olsun yürüyüşün de çok olucak regl öncesi sendromu da var akşam öğününde ya da arada belki ılık süt ve tarçın, yoğurt ve tarçın da olabilir hem protein hem tatlı hissini giderir 😉

Ay canııım aynen öyle hala devam 😀😂
Aidin Salih kitabını okumadım ama çok çok araştırmıştım okuyanlardan
Bir ara onu da mutlaka okumalıyım
Yazarım hislerimi de 🥰

Üstte yazmayı unuttum 🙈
inşallah canım iyi hissederim, zaten pazartesi öncesi de tartılacağım açınca bakalım 🙏

Afiyet olsun mümkün olduğunca ekmekleri azaltıp gerekirse proteinleri arttıralım. Bugün mecbur olmuş yazmışsın ama protein arttırmak ekmeklerden daha tok tutacak göreceksin 🥰

Haydi kolay gelsin 🙏🥰

Gayet iyi 👍🥰 afiyet olsun

Ay 😂😂😂
O salata gayet iyi gelmiştir afiyet olsun
Yarın da inşallah rahatlarsın ve hedefe 1 adım daha yaklaşırsın 🥰
Evet kaptanım biliyorum dışarda olduğum için böyle oldu mecbur . Normalde akşam menümde balık salata vardı . Artık yarına kaldı .

Selam arkadaşlar bu sabah 12.00 da kırmızı kapya ve yeşil biberli lorlu omlet 1 dilim ekmek 2 zeytin yanında yeşilçay
Akşam 18.00 da yoğurtlu ıspanak bol limonlu salata 1 dilim etimek ve kiraz sapı çayı içtim. 45 dk leslie 20 dk egzersiz ile günü kapattım limonlu naneli su içmeye devam

X