Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Yaa aklıma geldi 5 yıl önce 2.çocuktan laf açıldı ben yine 82 kiloyum diyetle cebelleşiyorum “ay şekerim bi 10 kilo vereyim öyle” dediğim esnada hamileymişim🤣 tabi sadece 8 kilo aldım ve doğum sonrası 75 e düştüm kızım sağolsun dana hibi emiyordu🤣🤣 inşallah hayırlısıyla olur hem diyet hem bebek🤗
hahaahha inşalalh ben veripde kalıyım ya inşalalh rabbim nasip ederse bebekte kilo isteyince başlayınca azmedince oluyor daha önce yapmıştım şimdi neden olmasın ki sağlık olsun gerisi hepsi haloluyor bunu daha iyi anladım...

• 1 büyük yeşil elmanın kalınca soyulmuş kabuğu
  • 5-6 dal maydanoz
  • Taze zencefil
  • Kabuk tarçın
  • 3-4 tane karabiber( yoksa yarım çay kaşığı toz karabiber)
  • 1 tatlı kaşığı yeşil çay
  • 1 büyük limon
  • 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
Yeşil Elma Detoksu Tarifi Yapılışı
  1. Elma sirkesi hariç tüm malzemeleri tencereye alıyoruz. Üzerine 1. 5 litre su bırakıyoruz.
  2. Kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 5 dk kaynatıyoruz.
  3. Altını kapattıktan sonra 5 dk demlenmeye bırakıyoruz.
  4. Süzgeçle sürahiye süzüyoruz. 1 tatlı kaşığı elma sirkesi bırakıyoruz. Gün içerisinde tüketiyoruz.
blondeaddict blondeaddict bunu oruç evresinde içebilirmiyiz sence canım

Hepimiz için geçerli 🥰Bilmek başka yapabilmek başka 🙈😂

Valla herhalde bir iki güne su orucu yapacağım mental olarak ona hazırlıyorum kendimi 🙈😍
hadi inşallah canım hayırlı olsun bol eksili olsun inaşalalh belki haftaya bende ona başlarım bayrama kadar 4 gün en azından denerim vakit sanada uyarsa beraber başlayalım canım

dukan mantıgı ama uzun süreli değilde saf proteinle vucüt şaşırtmaca biizmkisi uzun vadede saf protein önerilmiyormuş zaten max 10 gün diyorlar ben 1 hafta yapacağım
hımmmm... bende deneyeyim.. önümüzdeki haftalarda izinli olacağım.. evdeyken bende bi şaşırtayım vücudu.. :KK66:

hımmmm... bende deneyeyim.. önümüzdeki haftalarda izinli olacağım.. evdeyken bende bi şaşırtayım vücudu.. :KK66:
hadi inşallah canım bol bol suyu atlama ama protein su ile atılıyor ölçüm yap vücüdünü incelme çok oluyor bu tarz beslenmede tartıda gitme az olursa incelmeden görürsün farkı

ben normalde de su çok içiyorum zaten..dediklerini uygulayacağım aynen.. :KK39:
süpersin ben suda çok zorlanıyorum ya ondan herkes zorlanıyor sanıyorum galiba :110: sen başlayana kadar ben 1 haftayı tamamlarım hem neler oldu deteyli anlatarım en güzeli deneyene sormak inşallah işe yararda tabi önce sağlıkla :süslü::süslü:

süpersin ben suda çok zorlanıyorum ya ondan herkes zorlanıyor sanıyorum galiba :110: sen başlayana kadar ben 1 haftayı tamamlarım hem neler oldu deteyli anlatarım en güzeli deneyene sormak inşallah işe yararda tabi önce sağlıkla :süslü::süslü:
hadi bakalım... büyük bir heyecanla bekliyorum tecrübelerini... :KK39: İnşallah kuvvetli bir adım olur bizim için bu süreç.. :KK39:

Canım selam haber verdiğin için teşekkürler 🥰
Bekliyoruz 😍👍

Canım hiç bir şey istemiyor desem 🙈
Evet doğru söylüyorsun strese sokmamak lazım vücudu da biraz hırs yaptım galiba. Ben planı çizdim dur yazacağım şimdi 🙈
bakayim.nasil bi plân😀çok aç kalmada canim.
Evet kızlar bugün 18/6 yerine 24 saat yapmayı deneyeceğim ani bir kararla kapattım bugünü yarına 12 ye kadar oruç
o sebeple bugünkü menü
12.00: İnce bir dilim karpuz, 2 kibrit kutusu beyaz peynir Oldu 🙈
ay cok zor ya.keske karpuz yerine tok tutan bisey yeseydin.meyveler daha cok aciktiriyor.
Evet canım dün listede fark ettim . Kilolarımız yakın .
inşAllah beraberce vereceZ kiloları .
valla benle yarışa girersen işin içinden çıkamazsın 😂😂
hadi bakalim.ins veririz kilolari.ben simdi 86.3 üm.aramizda 900 gr var.
bende listede kilolularda 2.yim diye üzüluyordum.bezdim artik 90 lardan 80 lerden.bian evvel 70 lere inelim.
bu arada yarista nasilsin?hırslı misin?

hadi bakalım... büyük bir heyecanla bekliyorum tecrübelerini... :KK39: İnşallah kuvvetli bir adım olur bizim için bu süreç.. :KK39:
ahhh inşllah canım ya hastalık moralimi çok bomuştu şevkimi kırmıştı ama yeniden azimle başladım inşallah böyle giderinm

ay cok zor ya.keske karpuz yerine tok tutan bisey yeseydin.meyveler daha cok aciktiriyor.

hadi bakalim.ins veririz kilolari.ben simdi 86.3 üm.aramizda 900 gr var.
bende listede kilolularda 2.yim diye üzüluyordum.bezdim artik 90 lardan 80 lerden.bian evvel 70 lere inelim.
bu arada yarista nasilsin?hırslı misin?

hadi inşalalh bakalım gelsin 24 ler bende 20/4 yapıyorum 2 gündür

Evet kızlar bugün 18/6 yerine 24 saat yapmayı deneyeceğim ani bir kararla kapattım bugünü yarına 12 ye kadar oruç
o sebeple bugünkü menü
12.00: İnce bir dilim karpuz, 2 kibrit kutusu beyaz peynir Oldu 🙈
Ah canımmmmmm prorein yeseydin bari:110:
Bende bu akşam ne yesem die düşünüp duruyorum kanıma giriyosun şuan 24 saat mi yapsam ne:KK76:

Planlayıp yapmadığım İçin böyle oldu 🙈
Ay sabah planlasam karpuz yer miydim 😂
Dur bakalım nasıl geçireceğiz 🤪

hadi inşalalh bakalım gelsin 24 ler bende 20/4 yapıyorum 2 gündür
bende dün 20 ye 4 yaptim.cok memnun kaldim.bugünde yaptim.ina tartida sevinirim yarin.
Planlayıp yapmadığım İçin böyle oldu 🙈
Ay sabah planlasam karpuz yer miydim 😂
Dur bakalım nasıl geçireceğiz 🤪
ay ben sana dedim kendim yaptim.evdekiler bi türlü yemege gecemedi.ortada bisey yok.
20 ye 4 yapiyorum bugun.gec kaliyorum doye ağzima biseyler atti kapattim günü.
birazdan yazicam listeyi.berbat ötesi.

ahhh inşllah canım ya hastalık moralimi çok bomuştu şevkimi kırmıştı ama yeniden azimle başladım inşallah böyle giderinm
hastalığı unut gitsin.. bundan sonra herşey daha güzel olacak inşallah.. azimle başladıysan öyle de gitmelisin.. mesela senin şuan ki yazdıkların beni bile gaza getirdi yani düşün artık... :KK39: :KK68:

X