Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kızlar biliyosunuz bende yeni başladım sanırım bu hafta aralıklı oruçla 2. Haftam olucak ama 2 haftada toplam verdiğim 2 kilo 2 gram civarı bu normal mi normalde 1 haftada o kadar verebilirim aslında bi yerde eksik mi yapıyorum abur cubur hayatımda yok asitli içecek yok pilav makarna yok tatlı falan yok spor yapıyorum her gün, kilo vermemi hızlandırmak için ne yapabilirim bu süreçte kabak detox u yaptım muhtemelen giden kilom ödemden en geç 7 den sonra yemiyorum birde nerde hata yapıyorum anlamıyorum

slmlar.
saat 11.40 da
1 sekersiz kahve
2-3 ceviz ve 4-5 tabe çig kaju

saat 15 de
1 tane çilek
1 tane üzüm (pazarda tatlarina baktim)
1 lokma peynirli börek

saat 16.15 de
5-6 tane ter fistigi
az bisey sucuklu yumurta
az bisey firinda patates (sabahtan kalmis)
2 tane kuru pasta

biliyorum sacmasapan bi menü.ama bugün pazara gittim.ev isi misafir derken adamakılli kendime bisey hazirlayip yiyemedim.
evdekiler de aksam tantuni yicek.
saati uymuyor.gec yiyince kilo veremiyorum.
hic olmazsa sevdiğim seylerden az az yedim ağzimi kapattim.
bugün 20 ye 4 yapicam.

aksam yemeklerini 5 den öne çek.farkı görürsün canim.ben gecen hafta hep 6 civari yedim.veremedim.
4 de yedim mi kilo veriyorum.

aksam yemeklerini 5 den öne çek.farkı görürsün canim.ben gecen hafta hep 6 civari yedim.veremedim.
4 de yedim mi kilo veriyorum.
O saatlerde işte oluyorum artık akşam yemeğinide işe mi getirsem ne yapsam öyle mi denesem bide Arada bir iki kaçamağım oldu ama kaçamak yaptıklarımda sporu fazla yaptım yediğimi yakayım diye oda fayda etmedi kabak detox unu normal yaptığımda bile 3 kilo veriyordum şimdi onu bile veremedim

29. Gün 18/6

sabah 8:00 de uyandım filtre kahve ile açlığımı bastırdım sirkeli su içtim
kahvaltıyı 12:00'de yaptım omlet, peynir 4 zeytin, domates, salatalık, 1 ince dilim ekmek azıcık incir reçeli bol çay

latte ve sirkeli su

akşam yemek 17:15 bir küçük kase acılı domates sosylu spagetti 1 kaşık yoğurt

ve mutfak kapanmıştır

Menüm kızlar
öglen
2 kase yogurtlu yulaf
Domates
salatalık
ara öğün
1 nescafe
Aksam
2 haslanmiş yumurta
1 adet ğıta{ salatalık türü}
3,4 adet yesil süs biber
2 adet tavuk parmak köfte
yarım kase yoğurtlu yulaf
ve 1 saatlık spor yapmak için parka gideceğim birazdan

İyi akşamlar
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Akşam: 2 yk mercimek çorba yulaf kepeği ile
1 tabak sebzeli türlü
2 diş sarımsak turşusu
1 adet kabak tatlısı
Güncel kilom 65.6
Son Pazartesi kilo 66.5
Acaba hızlı mı veriyorum. Bu yediklerim günlük bana yeterli olur mu. Bağışıklığımın düşmesini istemiyorum bı dönemde

Canım aslında birsey söylemek çok zor herkesin bünyesi ve adaptasyonu Farklı.
spor yapıyorsan onun etkisi olabilir belki kas yönünden. Protein alımın iyi mi ve bol su tüketiyor musun? Burada birde uyku düzenine çok dikkat etmeni az uyku uyumamak da önemli . Eğer bunlar hep tamamsa günlük aldığın kalorileri bir takip et, üzerinden tekrar konuşalım

Kolay gelsin canım yoğunluk olmuş işlerinde birsey diyemiyorum menüye
20/4 de kolaylıklar
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ve iyi sporlar

slm kızlar,
menüm
13.00 4 kaşık lor peyniri çörek otlu, 10 zeytin domates salatalık, yesil biber, 1 dilim ekmek
14.00 şekersiz Türk kahvesi
15.30 yarım şeftali
17.00 kaşar peynirli çoban salata
2.5 litre su
dukkan birasi
saat 19:00 -21:00 yürüyüş

Canım afiyet olsun ve tebrikler 1 kilo daha gitmiş
Bence menün az zaten. biraz yoğurt kefir ayran biraz daha et, tavuk, balık hadi onlar olmuyorsa ne bileyim lor peyniri, badem, barbunya filan ilave edebilirsin Daha sağlam ilerlersin
Kilonun Hızlı gidip gitmediğini bilemiyorum ama rahatsız isen mutlaka aldığın kalorileri takip et.

dunden kalan biraz yemegin varsa sabahtan bi saklama kabina koy.is yerinde tüket.eve gelene kadar onu yakarsin.varinca da evdekilere yemek hazirlarsin.kosturmsktan yemezsin.bi süre boyle yapabilirsin.
ben de artik toplu yemege oturmuyorum.oturunca yiyorum cünkü.kendimi tutamiyorum.ya onlardan once yada sonra yiyorum.tabagima az koymak gercekten cok etkili.
kahvaltiya da beraber oturmuyorum.
simdilik böyle yapicam.şu kritik rakamlari gecene kadar.
sporu cok yapinca ödem oluyor.cok zorlamamak lazim.duzenli yürüyüs iyidir.diger sporlar da 2 3 gün iyi.hani aksama kadar gezeriz ayaklarimiz şişer ya o hesap.

Ben yandım sen yanma ablacım her yerim et kesiği resmen merdiven inip çıkamıyorum
ben anlamadim canim.
et kesigi nasil.kırmızı mi oldu.yada hamladın mi?

07:30 1 haşlanmış yumurta,1 parmak galete,lor peyniri,domates ,salatalık,3 zeytin ,2 ceviz,

şekersiz çay.

Arada nescafe, 1 yeşil elma

Dışardaydım 15:30 yetişemedim eve maalesef L

16:30 4 kaşık bezelye yemeği,1 salatalık,1 sivribiber,1 közlenmiş biber,1 kase yoğurt,ince dilim kavun

Çok yoruldum ve çok acıktım sanki bu son menü fazla mı oldu ne dersiniz ?

Dışarıda olan arkadaşlar son yemek saatiniz gelince ne yapıyorsunuz sizinde akşamalarınız oluyor mu ?

Teşekkürler

valla arkadaşlar bana en uygun 20/4 müş.
daha önce de denedim.gec saatte yemek bana yaramiyor.hem acıkmiyorum hemde motivasyonum bozulmuyor.
demekki her bünye farkliymis.kimisi 14/10 yapar kimisi 18/6 yapar.ama bana bunlar yaramiyor.açık ve net.
bundan sonra da böyle yapıcam.kahvalti 12.aksam 4 de.bolca da su.
bu arada her gün yürüyüşe gidiyorum.
ins kolayca kurtulurum bu kilolarda.
tabi bütün arkadaslar icin de bu duam.
Rabbim kolayca sağlıkli bi sekilde nasip etsin hepimize.

bence az yemişsin.icin rahat olsun.hemde saat cok erken.

Afiyet olsun ,biraz ayran yoğurt protein artabilir 2 saat yürüyüş oluyor çünkü
Hiç fazla değil afiyet olsun
Ben direkt atlıyorum yada dışarıdan dönemeyecek isen erken yiyip çıkıyorum
Tavsiyem çantana badem vs Alman. Dışarıda 1 de ayran alsan al sana protein deposu bir öğün çeşitleri oluşturabilir
işte herkesin bünyesi Farklı. umarım iyi sonuçlar alırsın fazla zorlanmadan sağlıkla
Canım afiyet olsun, sende biraz az yemişsin bugün.

Selamlar
Bugün isveç diyetinin 2.günü sabah spor yaparken zorlandım gibi ama yaptıkça açıldım
14:00
Tavuklu salata normalde biftek olması lazım ama kırmızı eti köfte dışında yiyemiyorum gerçekten yiyemiyorum dişim kesmiyor yani
18:30
şimdi de 100g salam ve yoğurdumu yedim
Arada 1 nektarin yedim hain evlatlarım yemedi ben de ziyan olmasın diye

sporda bugün kendimi aştım 2,5saat ve -948kcal
Yarın tartılınca ne olacak bakalım

selam canım
Ay kesin eksi çıkacak ne çıkacak -948 diyor, menüye bak ya, yok gibi birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…