-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.961
Burda yapan bi arkadaşımız vardı chole ting yapan kaç cm inceldi acaba ? bende bu akşam eve geçtiğimde ilk başlangıcımı yapıcam 25 günlük olan programına inşallah tutulmam
Canım ben başladım ama 2 hafta olmadı daha listem evde son 4 günü yapamadım dinlenme 4 gün oldu yani :)
Bi de şu an konyadahiz 2 günlük ve bayaa yiyorum.bakalik
Kiz ben sana coşma demedim miaha gitti chloe neyse canin saolsun onumuzdemi hafta toparlarsin artik .
bende mi isveçe başlasam mı ne.yo yo ben hepten ağzıma bi fermuar çekim.bu hafta kudurdum iyiceSelamlar
Bugün ablamda misafirim yarın eve geçicem inş
O nedenle menümü yazmakla bitmez bugün
Grup olarak çoğunluk bi döküldük mü nedir
Ama ptesi isveçe başlayacağım olmaz böyle telafi etmek lazım bu yıldan dönüş yok iki haftadır ablamı görmemiştim baya incelmişim artık moral olsun diye demediyse yani
Aynen pazartesi bomba gibi başlıcam:)
İnşaşlah devamı gelir hepimiz için1 haftada 4 kilo çok iddialı imiş
Spor saatlere uymak ve basit karbonhidratlardan uzak durmak. En önemlisi ısrarla devam
Canım hoşgeldin
Uzun yol hersey olur. Sen bir iki güne toparlarsın çok dert etme lütfen. Tatilin tadını çıkar
Ay evde misafir bir de çocuklu misafir çok zor Allah yardımcın olsun
Yok yok dur bakalım ya bir hafta artı olsa ne olacak ? Birde sen kas yapıyor olabilirsin gayet iyi spor yapıyorsun birkaç haftada sonuçları tartıda olmasa da kıyafetlerde mutlaka göreceksin
Tebrik ederim 18/6 için evet çabuk alışılıyor
umarım sıkıntısız geçer akşam da
Canım genelde sıkıntı yok da sabah içtiğin su oruç öncesi ise kalorili bir şey, (eğer kayısı ve fındığı yiyorsan zaten oruçtan çıkarsın)bu içtiğini tam oruç açmadan evvel denk getir daha iyi olur
İki dolmadan ne olacak ki canım
Ay heyecanlandım güzel haberler geliyor belli
Canım 2 haftada 6 kilo az mi ? Biraz Zaman tanı kendine lütfen ki ben biliyorum sonuçta sen başarılı olacaksın bir haftalık iniş çıkışa takılmaCok morallerim bozuldu amabutun keyfim kacti . Esimde 2 haftada 6 Kilo verdin vucudun bi sasirmis olabilir dedi . Ama bilemiyorum yani gene de canim sıkıldı
Olur olur biraz misafirle iken plan yap canım aburcubur yerine kuruyemiş, yemek yiyecek vakit yoksa 1 ayran, 1 kase yoğurt, 1 meyve ye gün içikılzar menümü yazmama gerek var mi bilmiyorum.ama batirdim iyice.
sabah kahvalti yapmadim.
ne aburcubur varsa yidim.
aksam da 1 tabak sarma ve 1 biber bir patlican dolmasi yedim.
sonra da az bibey patates kizartmasi yedim.yemez olaydım.püüüü bana.
Bence kesin incelmişsindirSelamlar
Bugün ablamda misafirim yarın eve geçicem inş
O nedenle menümü yazmakla bitmez bugün
Grup olarak çoğunluk bi döküldük mü nedir
Ama ptesi isveçe başlayacağım olmaz böyle telafi etmek lazım bu yıldan dönüş yok iki haftadır ablamı görmemiştim baya incelmişim artık moral olsun diye demediyse yani
Menüleri okudum genelde çok sıkıntı yok hanımlar tartıya 1 gün var, dağılmayalım güzel sonuçlar yakındır insallah
Canım 2 haftada 6 kilo az mi ? Biraz Zaman tanı kendine lütfen ki ben biliyorum sonuçta sen başarılı olacaksın bir haftalık iniş çıkışa takılma
Olur olur biraz misafirle iken plan yap canım aburcubur yerine kuruyemiş, yemek yiyecek vakit yoksa 1 ayran, 1 kase yoğurt, 1 meyve ye gün içi
Akşam yemeğini az yersen sıkıntı olmaz
Bence kesin incelmişsindir
Moraller iyi olacak grupta öyle kolay pes etmek yok pazartesi sonuçlar gelince herkes sonuçları görünce inşsllah normale dönecek
Bende eve girdiğim gibi yaptım cidden heryerimden ter aktı inat ettim de yaptım resmen bacaklarım titrediCanım ben başladım ama 2 hafta olmadı daha listem evde son 4 günü yapamadım dinlenme 4 gün oldu yani :)
Bi de şu an konyadahiz 2 günlük ve bayaa yiyorum.bakalik
Etmiyemmmm valla Ben hic etmiyemGünaydın herkese
Harika bir pazar günü diliyorum hepimize
Hedeflerimize 1 gün daha yaklaşıyoruz hanımlar
Yarın kendi sonucum dahil herkesi çok merak ediyorum