Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Selamlar
Bugün ablamda misafirim yarın eve geçicem inş
O nedenle menümü yazmakla bitmez bugün
Grup olarak çoğunluk bi döküldük mü nedir
Ama ptesi isveçe başlayacağım olmaz böyle telafi etmek lazım bu yıldan dönüş yok iki haftadır ablamı görmemiştim baya incelmişim artık moral olsun diye demediyse yani

Burda yapan bi arkadaşımız vardı chole ting yapan kaç cm inceldi acaba ? bende bu akşam eve geçtiğimde ilk başlangıcımı yapıcam 25 günlük olan programına inşallah tutulmam

Canım ben başladım ama 2 hafta olmadı daha listem evde son 4 günü yapamadım dinlenme 4 gün oldu yani :)

Bi de şu an konyadahiz 2 günlük ve bayaa yiyorum.bakalik

bende mi isveçe başlasam mı ne.yo yo ben hepten ağzıma bi fermuar çekim.bu hafta kudurdum iyice

İyi aksamlar.
Sabah 5 yemek kasığı kasarlı mantar. 2 Haslanmıs yumurta. 5 zeytin. 100 gram mercimek ekmeği. 2 dilim sucuk. Yarım domates yarım salata.
Oğlen 1 de 1 cay kasığı hindistan cevizi yağlı Sade kahve.
Aksam 70 gr tavuk gogus. 4 tane sadece soğan baharat tan yapılmış ev köftesi yanuna taze soğan ve yeşillik. Suyu hesaplamadım 3 e yakındır. Aksam da 1 saat yürüyüş.
Bu günlük bu kadar

Kızlar bu arada sizinle bıssy paylaşmak istiyorum şimdi ben lowkarbon yapıyorum o yuzddn arastırma halindeyim. Bu kilo verme döneminde tüm unlu gıdaları kesersek daha etkili. Bi de bi süre kuru fasulye nohut gibi gıdaları tüketmessk iyi olur. Ki kilo verme hızı daha akıskan olsun

İnşaşlah devamı gelir hepimiz için

Herkese iyi geceler...
Şimdi fırsat bulabildim nete girmeye.
Bugün kü menüm:
13.00: klasik kahvalti+ 1 büyük dilim kara buğday ekmeği
Arada sade kahve ve biraz ceviz
20.00 : 3 kasik kadar bulgur pilavi+ 4 adet piliç nugget + küçük bir kase kadar fırında kızartılmış kabak yoğurtlu
1 kupa kiraz saplı cay+ 2 litre kadar su
Günü böyle kapattım...

Menüleri okudum genelde çok sıkıntı yok hanımlar tartıya 1 gün var, dağılmayalım güzel sonuçlar yakındır insallah
Cok morallerim bozuldu ama butun keyfim kacti . Esimde 2 haftada 6 Kilo verdin vucudun bi sasirmis olabilir dedi . Ama bilemiyorum yani gene de canim sıkıldı
Canım 2 haftada 6 kilo az mi ? Biraz Zaman tanı kendine lütfen ki ben biliyorum sonuçta sen başarılı olacaksın bir haftalık iniş çıkışa takılma
Olur olur biraz misafirle iken plan yap canım aburcubur yerine kuruyemiş, yemek yiyecek vakit yoksa 1 ayran, 1 kase yoğurt, 1 meyve ye gün içi
Akşam yemeğini az yersen sıkıntı olmaz
Bence kesin incelmişsindir
Moraller iyi olacak grupta öyle kolay pes etmek yok pazartesi sonuçlar gelince herkes sonuçları görünce inşsllah normale dönecek

Asiri hirsdan bunlar hep . Hic iyi bisi degil ama kendi kendimi yiyorum . Ne yaptim neden diye . Bakalim pazartesi gunu ak koyun kara koyun belli olacak

Kızlar sabah olmadan menümü yazayım
14:00 yulaf yoğurt
-15:00 spor
17:00 1 tane halley
19:00 2 tane lahmacun+limonata
-02:00 spor
2 litre su inşallah yediklerimi yakmışımdır

Canım ben başladım ama 2 hafta olmadı daha listem evde son 4 günü yapamadım dinlenme 4 gün oldu yani :)

Bi de şu an konyadahiz 2 günlük ve bayaa yiyorum.bakalik
Bende eve girdiğim gibi yaptım cidden heryerimden ter aktı inat ettim de yaptım resmen bacaklarım titredi 25 günlük videolar ya ben 2 3 günlüğü aynı günde yapsam sorun olur mu acaba kısa kısa videolar ya

Selam kızlar

25. Gün cuma 16/8
Sabah 7:00 de uyandım çay kahve ile 12 ye kadar sabrettim 12:00 de kahvaltı 2 ince dilim ekmek domates salatalık zeytin peynir yumurta omlet ve yine şekersiz fıstık ezmesi
Öğlen kahve sirkeli su
16:30 Akşam kabak yemeği
Sirkeli su papatya çayı
26. gün cumartesi 16/8
Sabah 07:00 uyanış
12:00 de kahvaltı jambonlu kaşarlı minik sandiviç buzlu kahve
14:00 havuç elma zencefil zerdeçal suyu
16:00 3 adet zeytinyağlı yaprak sarma 1 elim kadar minik pide ve bolca ayran

kızlar 2 gün nasıl unutmuşum yazmayı çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…