- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #3.921
Afiyet olsun canımSelamlar
14:30
Starbucksta kahvaltı ( bi Tiffany değil ama)
Hindi fümeli sandviç orta boy fındık latte -badem sütlü şekersiz şuruplu
18:30
karabuğday pilavı ve salata
3 lt su
Sabah spor -796kcal
Şimdi de filtre kahvemi içiyorum
Bu arada istanbulda olanlar viaportta inanılmaz indirim var adidas ve sketchers ihtiyacınız varsa bakın derim
Yürüyüş çok iyi olmuş afiyet olsuniyi akşamlar kizlar
bugünkü menüm
saat 12.40 da
1 su bardagi kaynamis suya 2 yk yulaf
saat 14 de
2 top maraş dondurması
saat 18 de
fırdında patates ve tavuk 1 tabak
1 2 lokma pide ekmeği
3 4 litre su
2 saat akşam yemeginden sonra yokuşlu bi yolda yürüyüş.
Canım çok çok geçmiş olsunMerhaba herkese ,
Dün dişçiden sonra kendime gelemedim 50 dk sürdü operasyon.. şuan antibiyotiğe başladık sabah 1500 mgr akşam 1500 çok fazla geldi ama dr mecbur alacaksın dedi.. ilaçlar bende uyku yaptı uyuyorum içince.... 10 gün böyle olacak ister istemez diyet 2 gündür bozuldu... çünkü tok karnına almam gerekiyor ilacı gündüz kahvaltı sonrası alıyorum sıkıntı yok ama akşam 11 de alacağım için ilacı saat 8 gibi kuru yemiş vs yemeye karar verdim....
Bu aralıklı orucumu etkileyecek ister istemez bu 10 gün sabitle bitirmek bile benim için başarılı olacak bilgin olsun canımblondeaddict
Aslında bu diyeti biz diyetisyenimle aldık sporsuz 20 gunde 4.5 kilo verdirdi bana sonra oruç ile haftada 4 kilo veren arkadaşım olunca yapmaya karar verdimAfiyet olsun canım
Patatesi az yazmışsın gerçi ama mısır ile çok beraber tüketmemeye gayret edelim
Afiyet olsun sabah kaç dilim ekmek yazmıyor ama, akşam hem ekmek hem bulgur pilavı dikkatimi çekti buna dikkat daha çok protein ve yeşillik daha az karbonhidrat
gecmis olsun...Merhaba herkese ,
Dün dişçiden sonra kendime gelemedim 50 dk sürdü operasyon.. şuan antibiyotiğe başladık sabah 1500 mgr akşam 1500 çok fazla geldi ama dr mecbur alacaksın dedi.. ilaçlar bende uyku yaptı uyuyorum içince.... 10 gün böyle olacak ister istemez diyet 2 gündür bozuldu... çünkü tok karnına almam gerekiyor ilacı gündüz kahvaltı sonrası alıyorum sıkıntı yok ama akşam 11 de alacağım için ilacı saat 8 gibi kuru yemiş vs yemeye karar verdim....
Bu aralıklı orucumu etkileyecek ister istemez bu 10 gün sabitle bitirmek bile benim için başarılı olacak bilgin olsun canımblondeaddict
Cok geçmiş olsun canımMerhaba herkese ,
Dondurma güzel oldu mu. Bu ara canım çekiyo kendime bile itiraf etmiom ama
Afiyet olsun umarım pazartesiye kadar istediğin sonuçları alırsın
Çok doğru yapıyorsun protein ağırlıklı beslenerek yağ oranı İçin
menü güzel umarım kısa sürede güzel sonuçlar gelir
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun menü güzel
Mutlaka kuruyemişlerin toklukla ilgili faydası var birde uzun oruç ile birleşince direkt yağlara atak sonuç getiriyor
Afiyet olsun gayet güzel
yolun açık olsun cnmKızlar biz çıktık yola bakali m neler yicem :)
Kızlar biz çıktık yola bakali m neler yicem :)
Merhaba herkese ,
hic üzülme canim.olağan bi durum degil ki yolculuktan.Slm kızlar.. dün diyetin d sine uymadım.. bugğn sabah 7 de geldik evimize ve yine yedim, yani gene diyet gitti.. iki günde yüzüm dolgunlaştı ve sırtım kat oldu.. yani psikolojik olmasını çok isterim ama sanki yediklerim hemen stoklandı.. duraksız yemedim ama sorun şuki ekmek çıkmıştı hayatımdan ve ben uçakta sandwiç yedim , akşama geç saat gene yedim inince, sabah evimize geldik zeytin peynşr domates yedim sadece ama açlık saatini hiç uuzn tıtmamış oldum.. yarın inşallah başlarım ama çok ğzüldüm halimi böyle görünce..
Onun dışında şükür yolculuk gğzel geçti sağ salim geldik evimize