Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Hanımlar selam bi nasılsınız iyi misiniz deneye geldim 🥰
Bugün pek buralarda olamayacağım biraz işlerim var
Okuyamadım yazdıklarınızı bir ara bakacağım herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum
Pazartesi tartıyı unutmadan 🙈🤓😀

Bence bu hafta unutalim es gecelim bu hafta yapmayalim bu hafta 😣 bugun bi tartinin ustune ciktim hayatimin şokunu yaşadim cok mutsuzum 0 kacamak ve bu kadar sporla nasil Kilo veremedim anlamiyorum 😭 pazartesiyi es gecip saliyi yasamak istiyorum

Kızlaar 14/10 da zorlanırken artık 18/6 yapmaya başlamış olmama ne diyosunuz 💃🏻💃🏻💃🏻😍
Bu gün 14:00 da açtım orucumu 3 4 kaşık yulaf yedim hemen sporumu yaptım 💃🏻

akşam yemeğinde dışarda olucam inşallah çok kaçamak yapmadan kapatırım günümü eve geldiğim gibi spor yapıcam pazartesi inşallah eksileri görürüz ya🙏🏻😞

hic üzülme canim.olağan bi durum degil ki yolculuktan.
benimde yatıli misafirlerim.var.
evin içi dolu
cocuklar kavga ediyor.anneleri de alinganlik yapiyor.çocukla çocuk oluyorlar.
ev curcuna.bende bugün diyete uymadim.
kahvaltimi edemedim.firsat bulamadim.
stresli oldugum bian gozüm döndü 1 bucuk gofret yedim.üzerine 3 dilim cezerye bikac findikli kakaolu atistirmalik ve az bisey ekmek yedim.
sonra ağzimi tuttum.
ne yapacam bilmiyorum.
simdi de aksama sarma dolma yaptik.
yesem mi yemesem mi diye düsünuyorum.
gercrkten yolculukta yada misafir gelince düzen kalmiyor.
1 haftadir iyice saçmaladim.
strese girince tatli seylere saldiriyorum.
simdi ben aksam ne yapayim.aklı selim biri bi akıl versin😪

Bozmayin moralinizi. Ben harfiyen uydum gene gitmemis. Allah omur versin insallah bizde veririz kilolari .. napalim bu haftalik da boyle olsun . (Sessizce bi kosede aglamak istedigim gercegi yerli yerinde duruyor 😣)

Merhaba,

07:30 1 bardak ılık su içerisine 1 kuru kayısı, 5adet çig fındık ,(Kabızlığımı bunun ile çözdüm )

2adet parmak galete,peynir,3 zeytin,1 ad. haşlanmış yumurta,domates,salatalık,biber,1 ceviz,

şekersiz çay

Arada , Sade soda,hibiskus çayı, 2 adet kırmızı erik,

15:30 sütlü yulaf içine 1 adet kayısı doğradım 1 adette ceviz attım.

1 ince dilim karpuz böylece kapanmış bulundu.

1 saat yürüyüş yaptım. Şimdi eve girdim. böylece yarın sabah 7.30 a kadar kapanmış bulundu.

Bu liste 2. Gün için uygunmudur.

Bugün işlerim hiç bitmedi kızlar menü yazayım gece gitmeye çalışacağım
18/7 18/6
12.30: 2 kk beyaz peynir, 2 pastırma 10 zeytin yeşillik domates yeşil çay
15:1 kırmızı 1 beyaz erik
17: 6 yemek kaşığı barbunya, 2 haşlanmış tavuk baget, 1 ayran
Yeşil çay, kahve, maden suyu bol su içtim
Bugün yürüyüş yok maalesef

🤔🤔🤔
Yolculukla misafirle vs. Diyetini bozan arkadaşlar morelinizi bozmayin. 2 gün ayran detoksu birsey yapin. Pazartesi en azindan arti cikmamis olursunuz. Kıymetli caninizi sıkmayın ama madem hazir pismanda oldunuz zararinizdan bir an evvel dönün.

Misafiri olan arkadasim kocaman bi tabak salata yap kendine uzerinede misafirede hazırladığın siyah et beyaz et bir protein serpiştir hem onlarla ayni seyi yemis hissedersin kendini...
Unutmayin 1 kere 3 kere yediğimiz icin almadik bu kilolari kendinizi üzmeyin...bizler malesef hergün yedik hepimiz kendimizi biliyoruz. Hatamizi biliyoruz. O halde 2 kere yedik diye kendimize küsmek te yok ama kendimizi salmakta yok.. pazartesi tarti icin ayran detoksunu şiddetle tavsiyemdir canlar

Aslında bu diyeti biz diyetisyenimle aldık sporsuz 20 gunde 4.5 kilo verdirdi bana sonra oruç ile haftada 4 kilo veren arkadaşım olunca yapmaya karar verdim
1 haftada 4 kilo çok iddialı imiş 🧐
Kızlar bısey soracağım. Aralıklı oruc da etkili kilo vermek için. Bak bunu da yap süper oluyo, şu çok iyi diyeceğiniz bıseyler varmı? Herseyi öğrenmek istiyor insan 😊😀
Spor saatlere uymak ve basit karbonhidratlardan uzak durmak. En önemlisi ısrarla devam 😉
Slm kızlar.. dün diyetin d sine uymadım.. bugğn sabah 7 de geldik evimize ve yine yedim, yani gene diyet gitti.. iki günde yüzüm dolgunlaştı ve sırtım kat oldu.. yani psikolojik olmasını çok isterim ama sanki yediklerim hemen stoklandı.. duraksız yemedim ama sorun şuki ekmek çıkmıştı hayatımdan ve ben uçakta sandwiç yedim , akşama geç saat gene yedim inince, sabah evimize geldik zeytin peynşr domates yedim sadece ama açlık saatini hiç uuzn tıtmamış oldum.. yarın inşallah başlarım ama çok ğzüldüm halimi böyle görünce..
Onun dışında şükür yolculuk gğzel geçti sağ salim geldik evimize
Canım hoşgeldin😍
Uzun yol hersey olur. Sen bir iki güne toparlarsın çok dert etme lütfen. Tatilin tadını çıkar 🥰
hic üzülme canim.olağan bi durum degil ki yolculuktan.
benimde yatıli misafirlerim.var.
evin içi dolu
cocuklar kavga ediyor.anneleri de alinganlik yapiyor.çocukla çocuk oluyorlar.
ev curcuna.bende bugün diyete uymadim.
kahvaltimi edemedim.firsat bulamadim.
stresli oldugum bian gozüm döndü 1 bucuk gofret yedim.üzerine 3 dilim cezerye bikac findikli kakaolu atistirmalik ve az bisey ekmek yedim.
sonra ağzimi tuttum.
ne yapacam bilmiyorum.
simdi de aksama sarma dolma yaptik.
yesem mi yemesem mi diye düsünuyorum.
gercrkten yolculukta yada misafir gelince düzen kalmiyor.
1 haftadir iyice saçmaladim.
strese girince tatli seylere saldiriyorum.
simdi ben aksam ne yapayim.aklı selim biri bi akıl versin😪
Ay evde misafir bir de çocuklu misafir çok zor Allah yardımcın olsun 🥰
Bence bu hafta unutalim es gecelim bu hafta yapmayalim bu hafta 😣 bugun bi tartinin ustune ciktim hayatimin şokunu yaşadim cok mutsuzum 0 kacamak ve bu kadar sporla nasil Kilo veremedim anlamiyorum 😭 pazartesiyi es gecip saliyi yasamak istiyorum
Yok yok dur bakalım ya bir hafta artı olsa ne olacak ? Birde sen kas yapıyor olabilirsin gayet iyi spor yapıyorsun birkaç haftada sonuçları tartıda olmasa da kıyafetlerde mutlaka göreceksin 🥰🤩
Kızlaar 14/10 da zorlanırken artık 18/6 yapmaya başlamış olmama ne diyosunuz 💃🏻💃🏻💃🏻😍
Bu gün 14:00 da açtım orucumu 3 4 kaşık yulaf yedim hemen sporumu yaptım 💃🏻

akşam yemeğinde dışarda olucam inşallah çok kaçamak yapmadan kapatırım günümü eve geldiğim gibi spor yapıcam pazartesi inşallah eksileri görürüz ya🙏🏻😞
Tebrik ederim 18/6 için evet çabuk alışılıyor 🤩
umarım sıkıntısız geçer akşam da 🥰
Merhaba,

07:30 1 bardak ılık su içerisine 1 kuru kayısı, 5adet çig fındık ,(Kabızlığımı bunun ile çözdüm )

2adet parmak galete,peynir,3 zeytin,1 ad. haşlanmış yumurta,domates,salatalık,biber,1 ceviz,

şekersiz çay

Arada , Sade soda,hibiskus çayı, 2 adet kırmızı erik,

15:30 sütlü yulaf içine 1 adet kayısı doğradım 1 adette ceviz attım.

1 ince dilim karpuz böylece kapanmış bulundu.

1 saat yürüyüş yaptım. Şimdi eve girdim. böylece yarın sabah 7.30 a kadar kapanmış bulundu.

Bu liste 2. Gün için uygunmudur.
Canım genelde sıkıntı yok da sabah içtiğin su oruç öncesi ise kalorili bir şey, (eğer kayısı ve fındığı yiyorsan zaten oruçtan çıkarsın)bu içtiğini tam oruç açmadan evvel denk getir daha iyi olur

Kahvaltıyı iyi yapıtımda bugün akşam yemeğim olmadı sanki
2 adet dolma 1kase yoğurt yedim neyse canım cok cekmisti bu seferlik böyle olsun .
adetim bitti diye sabah dayanamadım tartıldım sonuçlar gayet güzel
Bekle bizi pazartesiiiiiiiii
İki dolmadan ne olacak ki canım 🥰
Ay heyecanlandım güzel haberler geliyor belli 🤩🥳

Canım genelde sıkıntı yok da sabah içtiğin su oruç öncesi ise kalorili bir şey, (eğer kayısı ve fındığı yiyorsan zaten oruçtan çıkarsın)bu içtiğini tam oruç açmadan evvel denk getir daha iyi olur

7.30 da orucu bu su ile açıyorum. uygun ozaman teşekkürler

Spor saatlere uymak ve basit karbonhidratlardan uzak durmak. En önemlisi ısrarla devam 😉

Canım hoşgeldin😍
Uzun yol hersey olur. Sen bir iki güne toparlarsın çok dert etme lütfen. Tatilin tadını çıkar 🥰

Yok yok dur bakalım ya bir hafta artı olsa ne olacak ? Birde sen kas yapıyor olabilirsin gayet iyi spor yapıyorsun birkaç haftada sonuçları tartıda olmasa da kıyafetlerde mutlaka göreceksin 🥰🤩

Cok morallerim bozuldu ama 😑 butun keyfim kacti . Esimde 2 haftada 6 Kilo verdin vucudun bi sasirmis olabilir dedi . Ama bilemiyorum yani gene de canim sıkıldı 😣

Bozmayin moralinizi. Ben harfiyen uydum gene gitmemis. Allah omur versin insallah bizde veririz kilolari .. napalim bu haftalik da boyle olsun . (Sessizce bi kosede aglamak istedigim gercegi yerli yerinde duruyor 😣)
ama canım sureç uzadikca uzuyor.kilom da az degil.87 kiloyum.ne an diyete baslasam bi tayfa geliyor.dağitiyorum bende😣

🤔🤔🤔
Yolculukla misafirle vs. Diyetini bozan arkadaşlar morelinizi bozmayin. 2 gün ayran detoksu birsey yapin. Pazartesi en azindan arti cikmamis olursunuz. Kıymetli caninizi sıkmayın ama madem hazir pismanda oldunuz zararinizdan bir an evvel dönün.

Misafiri olan arkadasim kocaman bi tabak salata yap kendine uzerinede misafirede hazırladığın siyah et beyaz et bir protein serpiştir hem onlarla ayni seyi yemis hissedersin kendini...
Unutmayin 1 kere 3 kere yediğimiz icin almadik bu kilolari kendinizi üzmeyin...bizler malesef hergün yedik hepimiz kendimizi biliyoruz. Hatamizi biliyoruz. O halde 2 kere yedik diye kendimize küsmek te yok ama kendimizi salmakta yok.. pazartesi tarti icin ayran detoksunu şiddetle tavsiyemdir canlar
saol canim.bugün gercekten batirdim.1 tabak sarma 1 patlican 1 biber yedim.iyice battim.
artik yarin yemem.
ne güzel 1 ay tutmustum kendimi.

Canım hoşgeldin😍

saol canim.evin heryeri dopdolu.curcuna.
hele iş bitmiyor.
aslinda 1 haftafir menülerim ondan bozuktu.yazmaya firsat bulamadim.

Cok morallerim bozuldu ama 😑 butun keyfim kacti . Esimde 2 haftada 6 Kilo verdin vucudun bi sasirmis olabilir dedi . Ama bilemiyorum yani gene de canim sıkıldı 😣
benim esimde basladi.veremezsin böyle giderselere😣

ama canım sureç uzadikca uzuyor.kilom da az degil.87 kiloyum.ne an diyete baslasam bi tayfa geliyor.dağitiyorum bende😣

saol canim.bugün gercekten batirdim.1 tabak sarma 1 patlican 1 biber yedim.iyice battim.
artik yarin yemem.
ne güzel 1 ay tutmustum kendimi.

saol canim.evin heryeri dopdolu.curcuna.
hele iş bitmiyor.
aslinda 1 haftafir menülerim ondan bozuktu.yazmaya firsat bulamadim.

benim esimde basladi.veremezsin böyle giderselere😣

Kendini tutmaya calis . Misafir mi geldi yemicem ben de kendine.bi sekilde kendini tutmayim yolunu bulmalisin . 1 gun yediysen arkasindan toparlamaya calis . Bende 87.7 kiloyla basladim 2 haftada 6 Kilo verdim . Zaten onlar son 2 ayda aldigim kiloydu . Bu hafta gene sporumu yaptim yediklerime dikkat ettim ama verememisim . Pazartesi gunu tarti haricinde olcum de yapcam eger incelme de olmadiysa bi yerde hata yaptim demek ki . Yada nazar degdi bana 😂 kursun falan dokturuyum . Olmadi 6 gun isvec diyeti yaparim. Bilemiyorum nasil vercem 😭

Bugun sabah 2 yumurta peynir zeytin salatalik roka yedim oglen 4 5 kiraz birazcik acili cerez aksam oglen beyime yaptigim ketcapli mayonezli tostu yedim sonra yetmedi hindi sote yapmistim kendime yogurtlu beraber onu da yedim sabah 5 mil leslie(-580 kalori) ardindan direnc bandiyla egzersiz yaptim simdi de eliptik ardindan 1 chloe yaparim heralde .

slm kizlar,
umutsuzluga kapilamayalim bu haftada guzel sonuclar alicaz insallah. bazen şişkinliklerimiz fazla oluyo felan yada hergun tartilarak vucudumuzu strese sokabiliyoruz.
Ama bunuda aşariz biz birbirimize destekle....
bu arada menumude yazayim belki yatarken sadece okumak icin girebilirim bidakine

14:15 2 haşlanmis yumurta, dereotu, nane, 7 zeytin, domates, salatalik, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek
16.00 1 kepce kirmizi mercimek corba, salata yogurt, 1 biber dolma ,1 kaşik z.yagli fasulye, 2 dilim karpuz
2.5 litre su

X