Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Etmiyemmmm valla Ben hic etmiyem 😂😂 bugun cok hafif beslencem belki bi kac gram eksilir yarina 😂
ay en çok seni merak ediyorum 🤩
Selam kızlar

25. Gün cuma 16/8
Sabah 7:00 de uyandım çay kahve ile 12 ye kadar sabrettim 12:00 de kahvaltı 2 ince dilim ekmek domates salatalık zeytin peynir yumurta omlet ve yine şekersiz fıstık ezmesi
Öğlen kahve sirkeli su
16:30 Akşam kabak yemeği
Sirkeli su papatya çayı
26. gün cumartesi 16/8
Sabah 07:00 uyanış
12:00 de kahvaltı jambonlu kaşarlı minik sandiviç buzlu kahve
14:00 havuç elma zencefil zerdeçal suyu
16:00 3 adet zeytinyağlı yaprak sarma 1 elim kadar minik pide ve bolca ayran

kızlar 2 gün nasıl unutmuşum yazmayı çok şaşırdım
Afiyet olsun canım
Bazen oluyor öyle yoğunluktan 😃🥰
Günaydın kızlar iyi pazarlar
Dün en son iki dolmada sonra cok vicdan yaptım veeeeeee bugün 24 saat oruçluyum
Sabah suyumu kahvemi içtim
Akşam 4.5 5 gibi çorba ve et yemeği yiyecegim
Ayda bir defa artık yapmayı düşünüyorum umarım iyi olur
Haydi kolay gelsin 🥰
Evet arada yapmak lazım bence de 24 saati iyi olmuş 🤩
Yarına iyi sonuçlar bekliyorum senden de merakla 🤩

ay en çok seni merak ediyorum 🤩

Afiyet olsun canım
Bazen oluyor öyle yoğunluktan 😃🥰

Haydi kolay gelsin 🥰
Evet arada yapmak lazım bence de 24 saati iyi olmuş 🤩
Yarına iyi sonuçlar bekliyorum senden de merakla 🤩

Bende 😂 dunku tarti faciasini yeni atlattim 😂 moralim suan daha iyi . Bakiciiz 😂

Ay inşallah 51.5 çıkarım valla raziyim yeter ki artı çıkmasın:)
Mezurayla olcum yap kilon ayni kalsa da incelme varsa sorun yok 😂 ben yarin olcucem Eger olcumde de ayni cikarsa gidip yaglarimi aldircam 😂😂😂😂 sporla gitmiyosa bizde tiptan yararlaniriz 😂 yarim cm incelme bile tamam benim icin bu hafta 😂

Selam kızlar misafirleri şimdi yolcu ettik ancak girebildim ama bende 3 gündür spor yapamadım acayip yorgunum bu hafta tartıda olumlu bir sonuç beklemiyorum vücudum birde çok ödem tuttu sanırım sabahları elim yüzüm şiş kalktım hep gerçi gece 2de yatıp sabah 5 de kalkınca uykusuzluk akşama kadar ayakta durmaktan vücut böylece tepki verdi sanırım yemek konusuna gelince if yapamadım ve ister istemez yedim sağlıklı yediğimi düşünmüyorum hep karbonhidrat ağırlıklıydı az da yesem sonuç olarak tartıya artı olacak yansıyacak maalesef 😭

Selam kızlar misafirleri şimdi yolcu ettik ancak girebildim ama bende 3 gündür spor yapamadım acayip yorgunum bu hafta tartıda olumlu bir sonuç beklemiyorum vücudum birde çok ödem tuttu sanırım sabahları elim yüzüm şiş kalktım hep gerçi gece 2de yatıp sabah 5 de kalkınca uykusuzluk akşama kadar ayakta durmaktan vücut böylece tepki verdi sanırım yemek konusuna gelince if yapamadım ve ister istemez yedim sağlıklı yediğimi düşünmüyorum hep karbonhidrat ağırlıklıydı az da yesem sonuç olarak tartıya artı olacak yansıyacak maalesef 😭

Bu hafta diyete uyanda uymayanda umutsuz bozma moralini hep beraber toparlariz .

Evet canım yarın bekliyorum heyecanla 14.00 e kadar 😍🥰
Selam canım dert etme ne çıkarsa çıksın
Bir haftalık girmedik ki bu yola 🥰
Sen devam et yeter 🥰

Bugun yemek fasli bende erken kapandi , sabah yumurta peynir zeytin salatalik yedim arada bi iki kiraz attim 5 dk once de bol salatali 1.5 ev yapimi lahmacun yedim . Pisman degilim 😂😂😂 daha da bisi yemem. Zaten midem cok kuculmus . Obur yarimi ac gozlulugumden yedim yoksa 1 tane doyurmustu beni 😂😂😂 boyle de durustum iste 😂😂😂 bi yesil cay icicem simdi belki midemin agrisina iyi gelir . Sabah 70 dk leslie yaptim . Aksam da bi eliptik 1 chloe yaparim , yarina da Allah buyuk 😂

Bu hafta diyete uyanda uymayanda umutsuz bozma moralini hep beraber toparlariz .
Evet canım yarın bekliyorum heyecanla 14.00 e kadar 😍🥰

Selam canım dert etme ne çıkarsa çıksın
Bir haftalık girmedik ki bu yola 🥰
Sen devam et yeter 🥰
Amanedenolmuyo ve blondeaddict buradan aldığım motive sayesinde ilk defa bu kadar kararlı istekli ve azimliyim 😍 burada kararlı devam eden bütün arkadaşların hepsi istedikleri kiloya ulaşacaklarına inanıyorum tabiki bende 😉

Ben daha dün gece başladım ilk defa bacak hareketlerinde sorun yok ama bu tüm vücut karın için olan hareketlerinde yığılıp yığılıp devam ediyorum pes etmiyorum ama yinede etkisini gösterir mi dimi emeklerim boşa gitmesin 😂😂😂

Gosterir tabi . Zamanla daha iyi yaparsin .

Amanedenolmuyo ve blondeaddict buradan aldığım motive sayesinde ilk defa bu kadar kararlı istekli ve azimliyim 😍 burada kararlı devam eden bütün arkadaşların hepsi istedikleri kiloya ulaşacaklarına inanıyorum tabiki bende 😉

Insallahhhh 🤲🤲🤲 valla yediysem yedim yapcam bisi yok diyip diyete devam etme fikrindeyim ben . 3 haftadir ilk defa bugun yuksek kalorili bisey yedim . Zaten bu hafta da veremedim galiba. Napalim onumuzdeki haftalara bakcaz . Senfe boyle yap . Tabi sık sık da kacamak yapma . Tolere etmesi kolay olacak bi seylerle yaparsan seninde cok moralin bozulmaz .

Selamünaleyküm
Sabah 100gr kaşarlı mantar, 3 zeytin, 2 Haslanmıs yumurta, domates salatalık.
2 gbi 20 gr beyaz leblebi 1 cay kasığı h cevizi yağı ile yapılmış Sade kahve
Aksam 4bucık da 250gr tavuk köftesi 100gr semiz otu salatası
Bugünü bu sekilde kapattık Allah bereket versin. Hepinize afiyet olsun. Yarın da bol eksiler hepimize ☺️💐

X